Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Pastrav prajit Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Pastrav prajit 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1/4 lingurita praf de mustar
4 pastravi [aprox.200 g.fiecare]
90 g.unt
1/2 pahar migdale sarate decojite
1/2 pahar vin alb
5 linguri suc de lamiie
1/2 lingurita marar uscat
piper macinat dupa gust
1/4 pahar faina
Mod de preparare: 1.Se curata pastravii si li se taie aripioarele. Se spala si se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se da prin faina amestecata cu piper, marar uscat si praf de mustar.
2. Cu o pensula se unge sucul de lamiie pe pastravi.Se dau iarasi prin faina cu condimente.
3.Se pune untul la topit intr-un vas destul de incapator se pun la prajit 1/2 din cantitatea de migdale si se prajesc pina devin aurii dupa care se scot pe un servet absorbant. Se prajesc pe urma pastravii pe foc potrivit sa se patrunda si se intorc o singura data.Se scot pe servet absorbant.
4. In vasul in care s-au prajit pastravii se adauga suc de lamiie, vin si se lasa pina la punctul de fierbere pe foc puternic dupa care se lasa pe foc potrivit pina se ingroasa si se adauga migdalele. Se toarna peste pastravi si se serveste imediat
 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute): 60-70 de minute 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: lilach 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929 
Contributie: Freia 
Vizualizari: 1719 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Macrou marinat
» Bors din cap de somn
» Peste in aluat
» Crap la protap
» FISH CAKE
» PACIFIC PIE
» Peste oceanic a la grec
» Somon in papiota (impachetat)
» Somon afumat cu sparanghel
» Penne cu somon afumat
» Frigarui de peste
» Rulada cu ton
» Peste cu mirodenii la cuptor
» Peste la cuptor cu lamiie
» Peste la cuptor cu rosii si usturoi
» Peste la cuptor pe taietei
» Peste umplut cu ciuperci
» Peste cod cu piure de usturoi
» Pasta de peste
» Pastrav prajit
» Macrou cu legume la cuptor
» Pastravi 'albastri' vienezi
» Pastravi cu citrice
» Chiftele din peste cu sos de rosii
» Saiedieh ( Peste cu orez)
» Crap la cuptor
» Rulouri de varza creata cu pastrav
» Cod cu sos de mustar
» Musaca de legume cu peste
» Crap umplut cu ciuperci si orez
» Peste in folie la cuptor
» Sardine in stil Spaniol la gratar
» Hamburgeri din carne de peste
» Pachetele de peste
» Peste gatit pe cedru
» Peste umplut
» Pastrav umplut
» Ton in sos de busuioc cu rosii

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput