Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Pastrav umplut Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Pastrav umplut 
Numar portii: 4 
Ingrediente: 4 pastravi
2 lamai
8 frunze de dafin
2 linguri de ulei
Mod de preparare: Ungeti apoi pastravul cu un strat subtire de ulei si presarati cu sare pe exterior. De preferinta, se poate folosi o clema de peste pentru gratar. Se rumeneste cca 10-15 minute. Se serveste cu salata proaspata, de rosii, de varza, etc.

Energie pe portie: 245 kcal Proteine /25 g Grasimi 15 g /Carbohidrati 0 g
 
Mod de servire: IMediat dupa preparare 
Timp de preparare (minute): 25min 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: www.supereva.ro 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Anda08 
Vizualizari: 1834 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput
Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Macrou marinat
» Bors din cap de somn
» Peste in aluat
» Crap la protap
» FISH CAKE
» PACIFIC PIE
» Peste oceanic a la grec
» Somon in papiota (impachetat)
» Somon afumat cu sparanghel
» Penne cu somon afumat
» Frigarui de peste
» Rulada cu ton
» Peste cu mirodenii la cuptor
» Peste la cuptor cu lamiie
» Peste la cuptor cu rosii si usturoi
» Peste la cuptor pe taietei
» Peste umplut cu ciuperci
» Peste cod cu piure de usturoi
» Pasta de peste
» Pastrav prajit
» Macrou cu legume la cuptor
» Pastravi 'albastri' vienezi
» Pastravi cu citrice
» Chiftele din peste cu sos de rosii
» Saiedieh ( Peste cu orez)
» Crap la cuptor
» Rulouri de varza creata cu pastrav
» Cod cu sos de mustar
» Musaca de legume cu peste
» Crap umplut cu ciuperci si orez
» Peste in folie la cuptor
» Sardine in stil Spaniol la gratar
» Hamburgeri din carne de peste
» Pachetele de peste
» Peste gatit pe cedru
» Peste umplut
» Pastrav umplut
» Ton in sos de busuioc cu rosii

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput