Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Bors din cap de somn Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Bors din cap de somn 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1 cap de somn 1,5 kg
2 cepe
1-2 morcovi
2 radacini de albitura
1 telina mica
4-5 rosii
1 litru bors
1 leg. leustean
1 leg. patrunjel
sare
Mod de preparare: Capul de somn se spala, se portioneaza si se spala din nou. Legumele curatate si spalate se taie fideluta (ceapa marunta) si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Cind sunt legumele fierte pe jumatate se adauga pestele si se continua fierberea. Dupa 15-20 minute se adauga rosiile decojite si taiate felii, borsul fiert separat, se fierb impreuna 5 minute, se ia vasul de pe foc si se adauga o parte din verdeata taiata marunt. 
Mod de servire: Borsul se prezinta in farfurie, se serveste fierbinte cu verdeata adaugata deasupra. 
Timp de preparare (minute): 50-60 de min 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Ender 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929 
Contributie: Freia 
Vizualizari: 9386 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Macrou marinat
» Bors din cap de somn
» Peste in aluat
» Crap la protap
» FISH CAKE
» PACIFIC PIE
» Peste oceanic a la grec
» Somon in papiota (impachetat)
» Somon afumat cu sparanghel
» Penne cu somon afumat
» Frigarui de peste
» Rulada cu ton
» Peste cu mirodenii la cuptor
» Peste la cuptor cu lamiie
» Peste la cuptor cu rosii si usturoi
» Peste la cuptor pe taietei
» Peste umplut cu ciuperci
» Peste cod cu piure de usturoi
» Pasta de peste
» Pastrav prajit
» Macrou cu legume la cuptor
» Pastravi 'albastri' vienezi
» Pastravi cu citrice
» Chiftele din peste cu sos de rosii
» Saiedieh ( Peste cu orez)
» Crap la cuptor
» Rulouri de varza creata cu pastrav
» Cod cu sos de mustar
» Musaca de legume cu peste
» Crap umplut cu ciuperci si orez
» Peste in folie la cuptor
» Sardine in stil Spaniol la gratar
» Hamburgeri din carne de peste
» Pachetele de peste
» Peste gatit pe cedru
» Peste umplut
» Pastrav umplut
» Ton in sos de busuioc cu rosii

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput