Praline belgiene (31)

Praline belgiene (31) | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57396&whichpage=1" target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61811&whichpage=1" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64235&whichpage=1" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71198&whichpage=1" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72830&whichpage=1" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74115" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75481&whichpage=1" target="_blank">7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 2829 30

Faceti cunostinta cu:

Anamana123 - Bruxelles - 18.03.1976/peste - mamik de Mariuk(11.03.2007)
Oanademunck - Bucuresti - 04.04.1978/berbec - psiholog
Miri_mik - Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977/taur - profa de engleza/mamik de Bruno (28.02.2006) si de Sacha(08.01.2008)
Simonette - Bucuresti/Bruxelles - 07.05.1974/taur, maseur + nevasta ideala - mamica de Luca(02.02.2006) si de Yannis-Cristian (13.02.2008)
Alra - 30.05.1975 - mamik de Laura (06.02.2006)
Danyelana - Buzau/Louvain la Neuve -23.07.1978 /leu
Morgane - Constanta/Brugge - 09.09.1967/fecioara - mamik de Bianca (27.05.1994)
Pralinele belgiene - 13.09.2005
Scumpi - Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982/balanta - mamik de Sebastian(29.07.2008)
Melinav -29.09 - Bucuresti-Bruxelles - mamica de Andrei(02.01.2001)
Carmita_baby - Bucuresti/Antwerpen - 8.10.1980/balanta - 'mamik' de motanik Mello
Ardeiash-21.10.1967 - Constanta / Bruxelles - mamik de Andru
Bepii - Mangalia / Mechelen - 7.11.1960/scorpion - secretara - mamik de Denis(27.09.1980)
+ 1 motanel
MadyG - Constanta / Bruxelles - 8.11.1978. profa de engleza - mamik de Marie-Dominique(09.10.2007)
Mihaela1171 - Bucuresti/Kampenhout, 28.11.1971/Sagetator, economist...rontaitor de cifre; mamik d-ra Monika(18.03.2000)
Ror - Bucuresti/ Antwerp - 13.12.1969/Sagetator - economist
NinaM - Bucuresti / Bruxelles - 29.12.1976, mamik de 2 teroristi mici Alex(22.12.2002)si Reina(18.08.2005)
Nora - Bruxelles , 4.07 - mamik de 2 baietei : Andrei(20.04.1999) si Victor (12.07.2001)
Antoanela23 - mamica de Sonia(22.06.2007) si Victor (08.102005)
Ioli84 - nou venita

Link-uri importante :

Ambasada romaniei la bruxelles
www.brusselsairport.be/" target="_blank"> aeroportul brussel + www.charleroi-airport.com" target="_blank"> aeroportul charleroi
www.stib.be" target="_blank">transport in comun www.stib.irisnet.be/FR/31000F.htm" target="_blank"> plan metro brussel www.b-rail.be/nat/F/" target="_blank"> trenuri si rer-uri
www.agers.cfwb.be/citoyens/annuaires/fondam/index.asp " target="_blank"> scoli
www.mgbru.be/fichier.html" target="_blank">medici de familie brussel www.easyexpat.com/bruxelles_fr/sante_assurance-privee.htm" target="_blank">asigurare medicala
www.monarchie.be/fr/visit/greenhouse/index.html " target="_blank"> monarhia din belgia
romani in belgia + www.c-r-b.org/index_ro.html" target="_blank">comunitatea romana din belgia
www.mitropolia-paris.ro/?subject=parohii/index&Belgia#Gent%20-%20Aalst" target="_blank"> biserici ortodoxe in belgia
www.pagesdor.be/displayhome.ds jsessionid=E737A7710427BE29774CC61B960E3F0B " target="_blank"> pagini aurii belgia
www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/htm/div/carte/Belgique-cartes" target="_blank"> harti, itinerare
www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/htm/div/carte/Belgique-cartes" target="_blank"> meteo belgia
www.idj.be:16080/gratos/ " target="_blank"> loisirs1 www.liensutiles.org/loisb.htm" target="_blank">loisirs2 www.opt.be/listes/brussel_evenements/NL/B/E/liste.html br / " target="_blank">loisirs3 www.atraxions.be/FR/Atraxions.asp?Lang=%22FR%22" target="_blank">atraxions www.trabel.com/brussel/brussels-nightlife.htm" target="_blank">loisirs4 www.quefaire.be" target="_blank"> loisirs5
Info despre cateva orase ale belgiei:

www.nekkerhal.be" target="_blank">mechelen www.tourismebelgique.com/villes_arts_belgique/anvers.htm" target="_blank">anvers, brugge, gent, louvain
ce puteti vizita in brussel:
www.trabel.com/brussel/brussels-grand_place.htm" target="_blank">grand place brussel ; www.flowercarpet.be/" target="_blank">covorul de flori din grand place ; www.atomium.be/HTMLsite/dyn/eindex.html" target="_blank">atomium ;
www.pagoda.be/" target="_blank">pagoda ; www.bruparck.com/home_fr.asp" target="_blank">bru park ; www.eglisebruxelles.com/" target="_blank">biserica Buna Vestire www.catedrala.be" target="_blank"> Biserica Sf. Nicolae
celebrul georges

Hoteluri in brussel:

www.hotelformule1.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml" target="_blank"> formula 1 www.etaphotel.com/etaphotel/fichehotel/gb/etp/5247/fiche_hotel.shtml" target="_blank">etap www.all-hotels.com/europe/belgium/brussels/brussels_1.htm" target="_blank"> cheap hotels www.chab.be" target="_blank"> chab hotel www.sleepwell.be" target="_blank">sleepwell hotelwww.hotelsabina.be" target="_blank"> sabina hotel www.hotel-derby.be" target="_blank">derby hotel www.hotels-belgium.com/airport/campanile.htm" target="_blank">hotel campanile aeroport

carnavaluri in belgia:

www.carnavaldebinche.be/page.php" target="_blank"> Binche www.malmedy.be/fr/carnaval.htm" target="_blank"> Malmedy www.aalst.be/default.asp?siteid=2&rubriekid=179" target="_blank"> Aalst

posturi tv romanesti live:

www.realitatea.net" target="_blank">realitatea www.antena1.ro/s/webcast/live_f.php" target="_blank">antena1 www.livetvcenter.com/antena_3_774.asp" target="_blank">antena3 www.tvr.ro/webcast" target="_blank">tvri
www.surfmusic.de/tv/otv-oglinda-tv,8705.html" target="_blank"> oglinda www.sanatateatv.ro/" target="_blank">
sanatateatv

reteta de cozonac

yuuupiii o naoua pagina ... cea mai bogata-n activitati de praline .. cu filme si pijamale.. cu torturi si cine stie ce mai urmeaza?!
s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara fetelor !

Miri mercic de intrebare, Moni s-a distrat tare bine in vacanta; program variat in fiecare zi: film, parc de distractii, film, loc de joaca, rollerland, etc; asta pentru ca a si obtinut rezultate foarte bune si la scoala regular dar si la cea de muzica.
Iti doresc multa bafta si rabdare cu micutul elev, se va obisnui odata ce se va apropia de doamna; imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta, dar o sa vezi ca va fi bine ;

Bepii bine ai revenit din Romania, ti-am simtit lipsa pe forum, pacat ca nu poti veni si tu maine

Nina felicitari pentru rezultatele lui Alexandru, este un sentiment tare minunat sa primesti asemenea vorbe de la scoala, cred ca sunteti tare mandri;

Carmen a contactat-o Doru pe Sanda, multumesc mult; eu am ajuns foarte tarziu zilele astea acasa si asa va fi toata saptamana, asa ca vor tine legatura direct.

Fetelor inteleg ca ne vedem maine la 6.45 in fata la Kinepolis; eu pot ajunge si pe la 6, ma gandeam ca bem ceva in Village, nu de alta dar am mare nevoie ; daca mai sunt amatoare spuneti-mi, daca nu ramane .....cum am stabilit .

Noapte buna tuturor si vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii scuze m-am grabit aseara - pijama party este pe 15 NOV, sambata.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Fete eu nu pot veni in seara asta, tre sa muncesc pana la 20.30 damn Miri iti las banii de belet la job in cutia ta! Doamne am check-in pt Ethiopia mooooorrrrrrrrrrr astia iau cate 400 kg bagaje
Ninette, aduc ghetutzele pe 8 la Nina
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Oana, imi pare rau ca nu poti veni... Presupun ca ne vom vedea la Miha, nu?

Miha, ne vedem la 6 atunci? Da si tu un semn de viata ca sa stiu ce fac.. Te-am sunat, dar a intrat mesageria vocala.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Fete, distractie placuta la film!

Pup

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ha ha.. ce cara aia-n etiopia si e bun din belgia? tare haioasa-i fost!

distractie placuta tuturor la film!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

ha ha.. ce cara aia-n etiopia si e bun din belgia? tare haioasa-i fost!

distractie placuta tuturor la film!

10 negrii mititei... de cioco, nu de altceva

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fete, pai ce credeti, am scapat de voi pana n-am mers si eu la lady's night? Ieri a venit Carmen la mine sa-si ia pachetelul din tara si m-a luat pe sus. Asa ca m-am conformat si nu mi-a parut rau. A fost o seara plina de surprize (si de femei), placuta, desi filmul a fost prea dur pt sufletele noastre sensibile. La un moment dat fetele voiau sa paraseasca sala dar am rezistat eroic pana la sfarsit.
Iarasi am ras si ne-am distrat, Nina a fost in mare verva cred ca datorita cocktail-ului ala buuuun si in general cam toate am fost in forma. Miha a fost marea castigatoare la tombola serii. Felicitari Miha si sa sti ca te invidiem. Neaparat sa ne ti la curent cu transformarea ta.
Oana, ai fost marea absenta a serii mai ales ca ideea a fost a ta, speram ca data viitoare sa poti veni pt ca da, mai vrem la lady's night!!! Luna viitoare va fi filmul Australia cu Nicole Kidman. Multumim din suflet pt initiativa si pupici multi.
Ma bucur mult c-am vazut-o si pe Nora, cred ca ultima oara a fost acum un an, Nora chiar vorbeam cu Carmen, aratai tare bine aseara.
Fete acum va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragutelor,

2 vorbe in mare fuga: mama e foarte bine, totul s-a desfasurat excelent, Slava Domnului!

Ce bucurie sa va vad aseara chiar si cu filmul ala...

Mii de pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Noratje, ce veste buna!!!!sanatate si noroc in continuare!

Mihaela, ai castigat la tombolaaaa!!!!!!!Bravo !!!!

Taniuk mercic !ieri la spaima aeroportului zborul la Bujumbura, printre Vuitoane de plastic, tinuta de nunta, gheare ('unchii cica') rosii luuungi, palarii si alte instalatii de pus in cap ii povesteam colegei ca prietenele mele se 'dicstreaza'la Ladys night si io tre sa stau aici...;si cand a inceput sa-mi zica de faptul ca se 'serveste'coctailuri, ii tombola, m-am enervat neicusorule ca nu-i corect!!!
pusici

Mergi la inceput