Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nora super de super vestea! Tot asa!

Motatelor am intrat doar sa va spun ca am pus pozele pe contul nostru comun, impresiile le voi scrie mai tarziu. Pupici

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete: va iubesc. m-a sunat corina, mama lui catalin.. si mi-a multumit mult pentru tot ce i-ati dus. .era asa de fericita.. mai mai ca plangea.. asta-nsemana ca i-a placut tot.. si io va pup la randul meu ca i-ati ajutat .. pup pup

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu!

ma pocni o lene de scris frate... dar scriu!

deci,

nora, iupiiii! ma bucur pt mama ta, si pt tatal tau, si pt tine si pt bogdan si pt copii! sa dea domnuls a fie bine de-acu inainte!

miha! fata! esti bine???? ieri ai facut o manevra pe autostrada d emi-a ramas inima in gat, dar... nu m-am luat dupa tine. sper numa ca ai ajuns cu bine acasa, fara peripetii!!!

azi e ziua roxanei(beatrix adica), asa ca: laaaaaaaaaa muuuuuuuuuuulti ani!

tania, io zic de-acu! pana vine porumbelu, florile le-am plasat deja, ramane s-o zic oficial: LA MULTI ANI! multi frumosi si tot asa de tineri ca si pana acum!

madi... nah ca nu ma lasa sufletul sa ratez io 30iu tau, asa ca o sa ma incumet cu goanga mea sa trec pe la tine dupa servici maine.

anooooooooooooo, fataaaaaaaaaa, scheleticooooooooooooo! enervantoooooooooooo! ce bine areti! mancati-as fundu ala de la blugi pe cizme bengoase! de drag, nud e altceva...

nino, tu cum ai ajuns acasa? ca erai in forma la inceput, stinsa la final... mama,lui de film si de clinti eastwood care l-o realizat si jolica urata cu spume car el-o jucat si organizatorii de seara ia o pauzareasca! ce ne-au dezumflat frate...

carmencito, macar la tien a fost mai vesel filmu printre sms-uri si amore. noi lacrimogene, tu innamorata! nu-i drept pe lumea asta:))))

danielano tocma ne conversam pe yahoo.

scumpilici, mai bine ca n-ai venit... intrati si tu si madi direct ind epresie cu filmu lu peste...

asa;

anunt oficial:

21 noiembrie, vineri, organizam seara sexuala. incercat sa dau de femeie. dar vreau sa stiu cate am fi ca sa stiu cate cocktailuri sa fac:)))) deci, daca puteti repede, repede confirmati in scris p-aci. ardeiash! nu ai voie sa zici ca nu vii!!!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fata mea esti cruda .... zau.. ia numa gandeste-te tu ca barbatul mi-e in ro... daca vaz eu atatea acolo.. nu crezi cumva adicatelea ca

da io intrasem sa va spun ca se organizeaza inc-odat zoologica de la anvers tot cu 5 euro .. http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=45364#45364 dati de veste ..da faceti lista cam asa: vrem 10 bilete in tota;. .ca sa nu o mai ametim pe cornelia ,saraca.. va dati seama la 122 de persoane ce-a patit data trecuta?
---------------------

edit.. ca vazusem numa seara sexoasa

La multi ani fata draga .. de si nu ne cunoastem.. nu stiu cum se face?!dar avem destul timp ..

NOra: ma bucur mult pentru tine.. no.. uite ca vin si zile frumoase

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nora, ma bucur tare mult pt ca totul s-a desfasurat excelent cu mama ta, veste mai buna nici ca se putea. Ii dorim multa sanatate in continuare si sa dea Domnu sa se insanatoseasca pe deplin.
Roxana, LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de baietii tai dragi. E cam multicel de cand n-ai mai dat pe-aci. Sa ne mai zici de tine.
Miri, eu zic prezent pt seara sexoasa. Chiar daca a doua zi sambata apoi duminica voi fi prisa cu "portile deschise" eu de seara sexoasa nu ma lipsesc ca data trecuta a fost atat de distractiv!!!
Multumesc mult pt urari.
Carmen, mersi pt poze. Sunt frumoase si le-ai dat titluri haioase. Pupici multi.
Fete, eu ma retrag acum in pat ca am fost la tenis si m-am simtit obosita ca niciodata. Ma dor muschii peste tot si capul mi-e greu. Sper sa nu fie vreun virusel. Asa ca ma duc in pat.
Va pup pe toate, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Taniuta, LA MULTI ANI, sa ramai vesnic tanara si frumoasa!!!!

Roxana, LA MULTI ANI!!!

Nora, ce-mi plac vestile bune, iupi-iup, ma bucur pentru voi toti!

Pup la cucuiete si acum fug,

Luni sunt libera

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Tania La Multi Ani !!! Iti doresc toata fericirea din lume, sa fii sanatoasa sa te bucuri de Denis si sa ti se implineasca toate dorintele !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Beatrix La Multi Ani si tie si multe bucurii.

Miri pai cu ochii dopa tine daca ma urmezi.....; un mare DA la sex !

Oana ne pare tare rau ca nu ai participat tocmai tu, initiatoarea serii;

Nora super veste, sa dea Domnul sa fie bine in continuare! Multa sanatate !

Fetelor si eu mi-am luat liber luni, iar marti este liber national, asa ca voi savura un long week-end! yupiiiiii

Va pup si spor la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI Tania draga! Iti doresc tot ce-i mai bun pe lume, sa ramai la fel de tanara si minunata, multa sanatate si fericire! Multi pupici si un pupic special de la Sebastian

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Roxana La multi ani fericiti si impliniti!
Nora ma bucur mult de tot! Multa, multa sanatate!
Ardeiash vii la pijama party la Miha?
Miri cred ca vin la sexoase! Mi-a placut anul trecut

Mai, imi storc creierii ca mai aveam ceva de zis, dar am uitat, mno, mi-oi aduce io aminte mai tarziu.

Va pup duulceeeeeeeeee

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput