Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 3
oanademunck spune:
Taniuk, LA MULTI ANI!Sa traiesti multi multi ani sanatoasa, fericita si cu aceeasi pofta de viatza!!
MadyG spune:
Draga Tania!
Iti doresc din inima sanatate,fericire ,noroc si multe impliniri,iar ziua aceasta sa-ti aduca un sac plin de bucurii !
Sa ai parte mereu de tot ce e mai frumos in viata alaturi de dragul tau sotior ,de frumosul tau baiat si de toti cei dragi tie!
La multi ani!
Te pup cu drag,
Madi.
MadyG spune:
Dragele mele,
conform zicalei, la pasarea chioara ii face Dumnezeu cuib,si pe femeia maniaco-paranoiaco-depresiva o fereste de filme ca ala de aseara.
Deci trebuie sa spun ca bine ca nu am putut sa vin,desi regret nespus ca nu m-am intalnit cu voi.
Am vorbit aseara cu Mirikuta si mi-am dat seama ca stiu despre ce film vorbeste,din intamplare vazusem un documentar despre realizarea filmului si interviuri cu actorii si cu regizorul,plus cateva secvente,care mi-au arhiajuns pt ca sa le am si acu' in minte,deci ,multam lui Dumnezeu ca m-a ferit sa vad tot.
Eu acum va imbratisez strans pe toate,va urez o zi buna si va las,ca ma duc la cosmetica tura a2a.
Ne vedem maine la 2,
abia astept!!!
morgane spune:
La multi ani , Bepii !!!
Sa fii inconjurata numai de zambete si vsuri care sa se implineasca, pt ca le meriti pe deplin.
ninaM spune:
LA MULTI ANI TANIUKA!!!!Sa ne traiesti,sa fii fericita si sa ramai mereu tinara si plina de viata cum te stim...
Roxana,La Multi Ani si tie si tot ce-ti doresti!
Madi,pt ca maine e si ziua ta si eu nu pot veni la tine,iti urez de pe acum un sincer LA Multi Ani,sanatate si fericire alaturi de cei dragi!Te pup dulce!
ninaM spune:
Da...stiam eu ca am uitat ceva...deci Mirik,si eu spun prezent la seara sexy...sexy...
Mah,in legatura cu seara de miercuri,a fost super de super....in afara de film....data viatoare daca mai e vre-un film d-asta periculos pt corason eu va astept afara ca mooorrrrr....
Carmen,super pozele !
Nora,super vesti ne dai!Sa dea D-zeu sa fie totul bine si multa sanatate mamei tale.Te pupNe vedem la Miha pa pijamale?
Gata,va las...pupici grasi la praline si un weekend super frumos va doresc!
Nora spune:
La multi ani, Tania draga si Beatrix draga, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire !
Inteleg ca maine va vedeti la Madi. Eu nu pot sa vin ca sarbatorim cei 10 ani de casnicie (azi i-am implinit). Dar la pijamale vin.
Va multumesc pentru toate urarile, cum zice francezul "Ca fait chaud au coeur", sunteti minunate!
anamana123 spune:
TANIA, LA MULTI MULTI ANI SANATOSI SA TRAIESTI!SA FII FERICITA SI FRUMOASA LA FEL CUM ESTI SI ACUM!
NORA, LA MULTI ANI SI VOUA! CUM VA SARBATORITI?
mah, io n-am apucat sa scriu despre film....dar va spun doar ca at cand mi-a fost mai greu am luat-o pe miha de mana....si dupa cateva min ma ia si de mana cealalta nora!!!! doamne ce kkcioase suntem!
asa ca ieri m-am facut viteaza, numa' bun a fost filmu' ala sa ma intareasca intrucatva, sa pot ajunge la catalin la louvain.
de doo ori
a doua oara, mama lui era imbracata cu haine de la voi si tare bucuroasa! sunt f tineri
va multumeste din suflet.... catalin s-a jucat cu nina de mama focului, s-au tamponat in masinute ...nebunii
tre sa va las
mesaj neterminat, ca de obicei
madi, maine vin cu copi, da????
pupe tuturor, si mai ales lucicai, vad ca a reusit sa se rupa pt doo randuri...e un inceput!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
danyelana spune:
Tania, la multi ani fericiti, sa ramai mereu tanara si frumoasa si sa te bucuri de sotul tau. Esti o frumoasa.
Nora, la multi ani si voua si la cat mai multi alaturi de cel drag, si de cei mici. Ma bucur ca mami a ta este bine si operatia a reusit. Doamne ajuta.
Pupici la ciocolatele si abia astept sa ne vedem maine.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Bepii spune:
Dragi pralinute,
Va multumesc din suflet pt calduroasele urari, va doresc si voua aceleasi lucruri, sa fiti sanatoase si mi-as dori ca prietenia noastra sa ramana la fel ca pana acum pana cand vom imbatrani si nu vom mai fi in stare sa tastam la calculator.
Va multumesc pt telefoane, azi mi-a sunat mobilu ca la gara, m-au sunat pana si prietenii din tara, mi s-a cantat si urat. Este un sentiment foarte placut cand vezi cata multa lume iti este aproape si deci te iubeste.
Nora, un calduros "la multi ani" pt sarbatorirea zilei casatoriei. Sa fiti sanatosi, fericiti si la fel de uniti pana la adanci batraneti.
Va pup cu drag si va doresc un weekens super!