Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 4
carmita_baby spune:
Taniuca sa traiasca, Taniuca sa traiasca laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuultiiiiiiiii aaaaaaaaaaaniiiiii! Uraaaaaaaaaaaaa Sa ne traiesti si sa ne infloresti, tinerico. La tine cred ca se numara invers anii, ca altfel nu-mi gasesc nici o explicatie de unde ai atata energie si atata pofta de viata.. Multi ani fericiti alaturi de cei care te iubesc si pe care tu-i iubesti
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Fetelor as ape fuga vreau sa va spun ca ati fost super super de super la film. Iar tu Nina esti o adevarata, cred ca toata sala te-a remarcat pe putin.
Mady ne vedem maine la tine abia astept, pana la urma cine vine?
Nora felicitari si La multi ani fericiti in continuare!
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
Draga Tania,
sa fii fericita si tanara mereu cum esti acum, sa fii iubita si sa ai parte de o viata lunga, lunga (si noi pe langa ea) . Te iubim!
Draga Nora,
sa dea Dumnezeu sa dansam la nunta ta de aur . sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii!
virtuale pentru voi, fete
s-auzim numai de bine! si
MadyG spune:
Draga Roxana,
La multi ani cu sanatate si sa fii fericita si iubita!
Imi cer scuze,abia acum am citit ca a fost ziua ta.
Te pup si m-as bucura sa ne vedem maine la mine,poate vii cu Miriku sau cu Ana.
Ano,fata,eu te-am tot sunat saptamana trecuta si asta,de pe comp si d epe fix,dar ori era inchis-cred-ca nu suna ,nici nu zicea nimica,ori nu ai rasp.va astept cu mult drag impreuna cu Mariuca.
Nora,La multi ani fericiti inainte si sa aveti mereu o casnicie minunata!Te pup cu drag!
Carmenut,eu sper sa vina cam toate fetele,Nina nu poate veni pt ca pleaca in germania;si Miha are planuri - fiind ea insasi sarbatorita;la fel caNora,care sarbatoreste in familie;in rest eu cred ca ,si sper sa veniti toate;
Nora,
va pup acum si va astept cu maaaaaaaaaaaaaare drag!!!!!
ardeiash spune:
La mine-i ceasul 0.30.. deci Mady , draga mea, poti sa-ti urez deja si multa fericire.. sa fii iubita, Domi sa creasca mare si sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri. te pup dulce si abia astept sa ne vedem maine..
(((am inteles pana la urma bine ca ora e 14?)))
Miha , mama, tu ce sarbatoresti? ca vaz ca ziua ta -i pe la sf lunii?
Mihaela1171 spune:
Draga Mady La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familie si sa va bucurati de comoara pe care o aveti
Mercic Ardeiash de intrebare, dar eu ma sarbatoresc si......astazi Sf Mihail si Gavril
Asa ca La Multi Ani prieteni lui Miri (Mihaela) precum si tuturor ce-si sarbatoresc astazi ziua de nume.
Pupici si we placut.
ardeiash spune:
ooopss.. am uitat.. deci e ziua si la cumnata mea draga..
Sa traiesti sa infloresti draga Mihaela, sa fii sanatoasa si sotul tau iubit sa prinda-un job repejor, repejor..
morgane spune:
La multi ani, Mady !!!
Sa ai parte de toata fericirea din lume si sa fii inconjurata de oameni sinceri, care te pretuiesc!
Din circumstante grave nu pot fi azi alaturi de voi si mi se rupe sufletul si mai tare decat e ...
ardeiash spune:
MOrgane , curaj.. te rog nu dispera. totul va fi bine, ai sa vezi... hai incearca sa vii sa razi putin cu noi... te vei detasa de toate,, doar radem putin impreuna...
mady: merci de mesaj> deci e incepand cu ora 2.. daca n-am retinut io aiurea, iar
scumpi spune:
La Multi Ani Mady ! Iti doresc din toata inima sa fi fericita alaturi de scumpetea de fetita si de sotioru' tau! Pupici duuulci
Miha La multi Ani! Distractie placuta!
Nora La multi, multi, multi ani impreuna! Va doresc sa fiti fericiti ca si pana acum!
Pupici tuturor
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png