praline belgiene (shaptashpe)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57396&whichpage=1" target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61811&whichpage=1" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64235&whichpage=1" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71198&whichpage=1" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72830&whichpage=1" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74115" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75481&whichpage=1" target="_blank">7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
faceti cunostinta cu:
Anamana123 - Bruxelles - 18 martie 1976
Oanademunck - Bucuresti - 4.04.1978/berbec - psiholog
Zizee – Bucuresti/Wavre - 20.04.1974 / berbec – mami de Snoopi (Anaïs Louka) 6.11.2001
Miri_mik - Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977/taur - profa de engleza/mamik de Bruno -28.02.2006
Maggy - Leuven - 22.07.1968/rac mamik de o fetita de 16 ani si 4 luni...
Danyelana - Buzau/Louvain la Neuve -23.07.1978 /leu - studenta
Morgane - Constanta/Brugge - 09/09/1967- fecioara - mamik de Bianca(27/05/1994)
Scumpi - Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982/balanta
Anneoprea - Bucuresti/ Bruxelles - 4.10.1973/balanta - mamik de Evan - 4.10.2004
Carmita_baby - Bucuresti/Antwerpen - 8.10.1980/balanta - 'mamik' de motanik Mello
Ardeiash - Constanta / Bruxelles - 21.10.1967/balanta - mamik de Andru - 18.07.1999
Bepii - Mangalia / Mechelen - 7.11.1960/scorpion - secretara - mamik tanara cu un baiat de 25 ani + 3 motanei
MadyG - Constanta / Bruxelles - 8.11.1978. profa de engleza
Ror - Bucuresti/ Antwerp - 13-12-1969 - Sagetator - economist
NinaM - Bucuresti / Bruxelles - 29.12.1976, mamik de 2 teroristi mici,Alex-22.12.2002 si Reina-18.08.2005
Nora - Bruxelles - mamik de 2 baietei : Victor si Andrei - 7 si 5 ani
Aldaesme – Baia-Mare / Leuven – doctorand cu planuri: casa, copac si apoi copil :)
Dama - Liege
Link-uri importante :
www.references.be/scripts/sdtools/brutonetto/brutonetto.asp?headingid=3231" target="_blank">calculateur brut/net
Ambasada romaniei la bruxelles
www.brusselsairport.be/" target="_blank"> aeroportul brussel + www.charleroi-airport.com" target="_blank"> aeroportul charleroi
www.stib.be" target="_blank">transport in comun www.stib.irisnet.be/FR/31000F.htm" target="_blank"> plan metro brussel www.b-rail.be/nat/F/" target="_blank"> trenuri si rer-uri
www.agers.cfwb.be/citoyens/annuaires/fondam/index.asp " target="_blank"> scoli
www.mgbru.be/fichier.html" target="_blank">medici de familie brussel www.easyexpat.com/bruxelles_fr/sante_assurance-privee.htm" target="_blank">asigurare medicala
www.monarchie.be/fr/visit/greenhouse/index.html " target="_blank"> monarhia din belgia
romani in belgia + www.c-r-b.org/index_ro.html" target="_blank">comunitatea romana din belgia
www.mitropolia-paris.ro/?subject=parohii/index&Belgia#Gent%20-%20Aalst" target="_blank"> biserici ortodoxe in belgia
www.pagesdor.be/displayhome.ds jsessionid=E737A7710427BE29774CC61B960E3F0B " target="_blank"> pagini aurii belgia
www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/htm/div/carte/Belgique-cartes" target="_blank"> harti, itinerare
www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/htm/div/carte/Belgique-cartes" target="_blank"> meteo belgia
www.idj.be:16080/gratos/ " target="_blank"> loisirs1 www.liensutiles.org/loisb.htm" target="_blank">loisirs2 www.opt.be/listes/brussel_evenements/NL/B/E/liste.html br / " target="_blank">loisirs3 www.atraxions.be/FR/Atraxions.asp?Lang=%22FR%22" target="_blank">atraxions www.trabel.com/brussel/brussels-nightlife.htm" target="_blank">loisirs4 www.quefaire.be" target="_blank"> loisirs5
carnavaluri in belgia:
www.carnavaldebinche.be/page.php" target="_blank"> Binche www.malmedy.be/fr/carnaval.htm" target="_blank"> Malmedy www.aalst.be/default.asp?siteid=2&rubriekid=179" target="_blank"> Aalst
info despre cateva orase ale belgiei
www.nekkerhal.be" target="_blank">mechelen www.tourismebelgique.com/villes_arts_belgique/anvers.htm" target="_blank">anvers, brugge, gent, louvain
ce puteti vizita in brussel:
www.trabel.com/brussel/brussels-grand_place.htm" target="_blank">grand place brussel ; www.flowercarpet.be/" target="_blank">covorul de flori din grand place ; www.atomium.be/HTMLsite/dyn/eindex.html" target="_blank">atomium ;
www.pagoda.be/" target="_blank">pagoda ; www.bruparck.com/home_fr.asp" target="_blank">bru park ; www.fra.cityvox.be/visiter_bruxelles/sainte-catherine_46100/Profil-Lieu" target="_blank">biserica romaneasca la bruxelles parohia ortodoxa romana sf. nicolae
hoteluri in brussel
www.hotelformule1.com/formule1/fichehotel/gb/for/2618/fiche_hotel.shtml" target="_blank"> formula 1 www.all-hotels.com/europe/belgium/brussels/brussels_1.htm" target="_blank"> cheap hotels www.chab.be" target="_blank"> chab hotel www.sleepwell.be" target="_blank">sleepwell hotel www.hotelsabina.be" target="_blank"> sabina hotel www.hotel-derby.be" target="_blank"> derby hotel
posturi tv romanesti live:
www.realitatea.net" target="_blank">realitatea www.antena1.ro/s/webcast/live_f.php" target="_blank">antena1 www.livetvcenter.com/antena_3_774.asp" target="_blank">antena3 www.tvr.ro/webcast" target="_blank">tvri www.surfmusic.de/tv/otv-oglinda-tv,8705.html" target="_blank"> oglinda
intrebare foarte-ntrebatoare: s-au reintors toate pralinutzele-n cutie?
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
carmita_baby spune:
Fata cum sa se intoarca toate, Tania e inca in Romania si Nina nu a scris ca se intoarce pe 24, adica exact in ziua in care mergem noi la karaoke?
Mai updateaza si tu lista aia, ca uite de exemplu Mathilda s-a mutat in Canada si Danuta_bel s-a intors definitiv in Romania si sincer nu inteleg ce cauta fete din Olanda in lista noastra de Belgia?
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
ai dreptate carmita, multumesc... insa ai uitat ceva!
sorry fete... sunt cam ametita .. nu prea dorm bine ... o fi vremea de vina!
morgane spune:
Ba da fetelor, Nina se intoarce chiar pe 24 aug. Daca nu e prea obosita da o fuga si la karaoke.
Pupici,
morgane spune:
Daca-mi amintesc bine, Bepii a subscris la karaoke. Cred ca se intoarce pana atunci.
Ne vedem vineri. Abia astept.
Pupici,
MadyG spune:
'neata ,dragi fetite pralinate,
abia astept seara de vineri, venim si noi otzara sa ne vedem , nu stam mult ,dar de simtit bine tot o sa ne simtim.
Reina, La multi ani! Te pup cu mult drag si iti doresc multa sanatate si noroc,papusa mica!
Eu am devenit o mare elefantita,cu ofuri si cu junghiuri in toate partile, partea buna e ca lu' bibita mea ii place de minune acolo unde e,da din manute si din picioruse de imi face burta Alien reloaded ;o apuca cu precadere cand mie mi-e somn de crap; eu ii tin discursuri despre cum o sa deosebim noi ziua de noapte si noaptea de zi,ca niste fete mari si cuminti; ii place cand ii pun muzica clasica,din pacate nu am foarte multe CDuri de gen,ca astea au fost mereu pe lista de "to buy", dar pe astea pe care i le pun le savureaza din plin, raspunzand cu lovituri voioase si dese- interpretam noi ca de apreciere.
Hai ca va pup pe toate si va doresc o saptamana cu soare in suflet si-n priviri, ca pe cer zic astia de la preziceri ca nu il vom vedea !
, Madi si 'ubita bibita
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by carmita_baby
Da... whatever...
era vorba despre mesajul tau... nu al meu... insa oricum nu mai are importanta acum
carmita_baby spune:
quote:
intrebare foarte-ntrebatoare: s-au reintors toate pralinutzele-n cutie?
fata eu am raspuns numai la intrebarea ta intrebatoare, adica mai precis ti-am mentionat fetele care nu au sosit inca din tara... Ori sunt eu super aiurita ori esti tu.. sunt tare curioasa...
Ai dreptate Morgane, Nina a zis ca s-ar putea sa vina la karaoke, in cazul in care nu e prea obosita.. Eu sper sa vina! Sa o mai vad o data cum se onduleaza cu Scumpi pe ringul de dans si poate mai experimentam o noua cazatura in ritmuri latine
Mello motanelul iubit