praline belgiene (shaptashpe)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Si mai am si eu o rugaminte la tine Ardeiash daca mai ti se pare ceva neclar in mesajele mele, spune-mi clar ce nu intelegi, nu mai fi ambigua...

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Hai fetele ca eu sunt mai aiurita decat Ardeiash, inca nu am depistat daca e din cauza vremii, a ritmului trepidant sau a evenimentelor care dau navala, iar mie tare imi place calmul si linistea.... In alta ordine de idei, eu va cautam inca la pagina anterioara si chiar ma miram ca nu mai zice nimeni nimic si cand colo, ia uite, v-am regasit .

Pupici la pralinute

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pentru cine doreste ,, se viziteaza palarul regal: http://www.monarchie.be/fr/activities/agenda/index.php programul:10-16.30 .. mai putin lunea . e superb!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

aaaa si-nca ceva ... un covor de flori... pare super http://www.chateaudeseneffe.be/aVenirDetail.php?id=202 intre 24 si 26 august doar !
enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Bine v-am regasit pralinutelor!
Aseara am aterizat si eu, la Bucuresti erau 35 grade deci eu imbracata corespunzator iar cand am ajuns in Belgia erau 16 grade.....Contrastam puternic cu localnicii: eu imbracata in top si cu papuci in picioare si lumea in geci sau pulovere!
Dar imi place mai mult asa decat sa curga apele pe mine. Pe bune!
Abia astept ziua de maine sa va vad! Pana la urma cine vine?
Am citit pe fuga dar n-am mai vazut subscrieri. Stiu ca Nina soseste chiar in seara aceea si sper sa traga si ea o fuga sa ne salute.
Dupa socotelile mele vom fi cam 11 motate cu anexa (unele) langa ele. Vine si anexa mea mai ales cand a auzit ca vine si Jan.
Hai ca va pup si va doresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Fetele,multumim mult de urari!De ziua piticei a fost super frumos,ne-am distrat pe cinste si dupa ce am pus copii la nani ,am tras o bauta pina dimineata la 7.
Taniuca,si eu abia astept ziua de maine ca nu mai pot cu caldurile astea...vreau la belgica la racoare...
Fete va pup si sper sa ne vedem maine...daca nu,distractie placuta !
Toate cele bune!

Mergi la inceput

bepii: bine-ai revenit... yoooopiiii! si sanatate multa mamei!

nina: racoare e cam multa pe aici.. ploua-n fiecare zi.... si tot in fiecare zi ma trezesc fara sa vad soare!!! in total.. 16 grade... o sa te miri, nu alta!

Mergi la inceput

aaaa.... ieri a fost 23 august: m-a luat nostalgia... .. pentru cele care stiti cu ce se "mananca" un link flacara: http://cauta.trilulilu.ro/audio/flacara... cine mai tine minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare ciocolatzele,

Scumpi, merci mult pt telefonul de ieri.

Abia astept sa va vad pe toate deseara. Nu mai am rabdare.

Pupici.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

yooopiii! venim toate, nu-i asa?

Mergi la inceput