praline belgiene (shaptashpe)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bine-ati venit fetelor, pe taram de praline belgiene. Vad ca ati adus si ceva soare de pe unde-ati fost. Brava!
Numai la poze prestati mai prost. Descarca-ti , sa vedem si noi!
Abia astept sa ne vedem diseara.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

maaaaaaaaare dezamagire...

am asteptat toata ziua sa vz si io un randulet de la voi, o impresie ceva...nik. ma gandeam ca nu se cade sa sar eu prima in schema, ca am fost prima care amplecat, dar chiar asa, nu aveti nik de spus? pai... nici eu nu va spun nah!

adica nu ma poci atsine sa va zic ca mi-a fost drag sa va vad pe toate adunate in par! marea absenta... oana! a cata oara??? incep sa imi pu intrebari daca nu cumva te-ai suparat pe gashca! sper c anu, si ca fu doar un contratimp.

ca de obicei, cand se aduna toata cutia, pralinele nu-si mai incap in piele, se dau peste cap, isi schimba ordinea de aranjare, vorbesc cate in luna si in stele, sar de nebune "pe dragostea din tei" si... cine stie cate s-or mai fi intamplat. dar dintre cele mai frumoase intamplate, fu ca furam acolo, ca ne-am facut timp cu toatele sa ne adunam. mare minune, caci dat fiind faptul ca vneim din x colturi, cu XX obligatii si uneori xxx lipsa de chef, e o realizare.

deci pana una alta, bravos noua! si sarbatoritelor, la multi ani din nou, cu toate ca organizarea fu un pic slaba la momentul "joyeuse anniversaire" si s epierdu in balamucul general. plus ca viitoarea mami si viitorul tati sa se bucure de toate gandurile noastre bune si sa ramana zen pana in momentul J.

in afara de faptul ca nu am voce, ca am tushit ca un magar azi noapte, la mine toate sunt ok. a, trebe sa va spun, ca azi am fost la cumparat de haine. nu nush ce, numai o pereche de pantaloni ca cei cumparati cu fetele sunt inca prea grosi. ia ghiciti... nu-mi mai trebuie 46, intru in 44, enervant!

pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Pralunitze, mercic pt seara minunata plina de surprize-n lant.
Si pt ca Oana nu a putut veni ieri, special pt ea organizam ten huize Naessens un BBQ, sambata 29 SEPTEMBRIE, unde-s asteptate toate pralinutele. Cam pe la orele 12.00 ale amiezii. OK?????

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mady: frumos gest! multumesc mult si eu..

morgane: wow: neasptetata invitatia.. multumim .. io zic da ..
desi nu l-am intrebat pe al meu .. si nici nu mi-am consulatat agenda! da-mi place mult ideea! hi hi

danyelana: sorry inc-1data ca nu l-am recunoscut pe sotul tau.. dar am vazut ca nu v-ati suparat
oana: ce faci mama , tu de nu dai niciun semnuletz,, ceva?

miri: ma.. fu fain asara.. dar ti-am simtit lipsa!
am dansat asa cum stiu eu... incetishor ca mi se rupeau frumusetze de sandale de romania!
io ma simt super cu voi fete.. a nu stiu cata oara , ma declar indragostita de voi: va iubesc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

A l'attention de : tous les vrais belges/ Ter attentie van : alle echte Belgen

Catégorie : Politique

Nous, Belges de naissance, de coeur ou d'adoption, demandons que les hommes politiques respectent notre pays!
Et son Unité.
Notre pays est trop petit, à l'heure de l'Europe, pour être divisé.
Nous, Belges de toutes les Régions et de toutes les Communautés, demandons aux hommes politiques de s'occuper des vrais problèmes tels que emploi, sécurité, santé, bien-être, l’environnement,... sans gaspiller leur temps et NOTRE argent à des querelles qui ne concernent qu'une petite minorité.
L'Union fera notre force!

(N'oubliez pas de confirmer votre signature via le mail qui est envoyé dans les minutes qui suivent.)
Wij, Belgen van geboorte, in hart en nieren of van adoptie, vragen aan de politici om ons land en zijn Eenheid te respecteren.
Ons land is te klein om nog verdeeld te worden in kleine stukken, vooral binnen het huidige Europa.
Wij, Belgen uit alle Gewesten en van alle Gemeenschappen, vragen aan de politici om zich bezig te houden met de echte, en meer dringende, problemen van dit land zoals de werkgelegenheid, de veiligheid, de gezondheid, het welzijn, het milieu ..., zonder hun tijd en ONS geld te verspillen met ruzies over zaken die alleen maar een kleine minderheid betreffen.
Onze Eendracht zal onze Macht zijn !
Bedankt.

la pétition : http://www.lapetition.be/petition.php?petid=408

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Am citit si recitit ... mah, e in cinstea tuturor, ca eu va iubesc la fel de mult.

Miri, pufnita e la loc de cinste. Se intelege din priviri cu celelalte, ca nici una nu "habla espagnol".

Mady, mercic pt gestul tau dulce. Pupic pe burtica.

Despe, ideea am incropit-o azi de dimineata. Am trecut una bucata pralina pe lista cu sot si odrasla.

Fete, n-am gasit gaini, ca nu era piata in Bruges din cauza de "Goudenboom stoet", o procesiune abuala.

Pupici,

Mergi la inceput

erata: "anuala"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

noi zicem prezent, fara sa-mi consult consoarta:))) dar e prezent:)
aiaiaia , abia astept sa vaz cum se impaca bruno cu boce:)kikiriki:))) sa ne spui ce prestam, cum organizam!

muuuuuuuuuuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

neatza!

io abia ieri v-am gasit; nu mi-am dat seama ca a deschis deja ardeiash alt capitol! de obicei anunta!!! insa n-am putut scrie din motive de oboseala, copil marait peste masura si plimbari cu masina!
acum i-am trimis de acasa pe ai mei 2 si scriu repejor ca tre sa ma imbrac pt ca plecam in holanda, la niste kfc-uri!( miri, ti-aduc??)

io m-am simtit extranemaipomenit! si mi-ati facut o surprizaaaaaaaaaaa!!!!! nici n-am apucat sa va pup pe toate si sa va spun cat va multumesc!

m-am spart in figuri, ca dance uitasem cam de multisor... da' daca ma mai intalnesc cu voi o data sigur o sa-mi aduc aminte si de cum ar trebui sa dansez.

tania, hainitza pt maria e mortalaaa! sar'na mult!

morgane, dc vine mama pe 20, asa cum e hotarata, venim si noi!

sunt in criza de timp acum asa ca va pup pe toate-toate si mi-e drag tare de voi!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fete cucuiete,
Are dreptate Miri; rushinica sa ne fie celor care au fost vineri seara la karaoke, s-au simtit nemaipomenit si nu vor sa recunoasca pe forum. Eu incerc sa ma scuz pt ieri ca n-am scris ca am fost obosita, am dormit ca o valiza in gara apoi ne-am dus in Grote markt unde se tine Maanrock-ul. Mi-a placut ce-am vazut si ascultat dar pe de alta parte nu mai suport aglomeratia si betivii din jur. Toata lumea era cu berea in mana si pe jos nu puteai calca de atatea pahare de plastic. De! avantaje si dezavantaje. Azi o avem pe Natalia, Gene Thomas...si nu mai stiu cine dar oricum sunt 4 podiumuri amplasate in zona centrului si ai de unde sa alegi cand e vorba de preferinte. Da' nu cred ca mai merg.
In alta ordine de idei, mah ce bine m-am simtit vineri seara cu voi! Am fost placut impresionata de faptul ca am fost cu toatele.
Nina, nu te mai asteptam sa vi mai ales ca veneati de pe drum, va intorsese-ti din tara cu cateva ore inainte, dar cand ai aparut cu copilashii dupa tine si cu Reji atasat nu-mi venea sa cred! Ce au mai crescut copilasii tai si s-au mai cumintit dragalasii de ei. Sa-ti traiasca!
Si Vlad al lui Ardeiash si-a facut aparitia temporara. Dar se pare ca in seara aceea nu-i ardea de dans asa ca a plecat cu tati iar mama s-a dezlantuit toata seara pe ring.
Fetele sarbatorite: nu-i asa ca v-am tras-o? nu va asteptati la surpriza! In asta consta farmecul unei seri: surprize, voie buna, caldura si o sincera si prietenie ce ne leaga de ceva timp.
Mady, multumesc pt mesajul trimis, a spus totul. Ai fost o frumusica aseara, iti sta bine insarcinata, radiezi! Si nici tu nu te asteptai la ce ti-au pregatit fetele, nu-i asa?
Si proaspata mamica Anamana a rupt ringul in doua uitand pt moment grijile cotidiene cum ar fi un dintisor aparut, rosu in gat etc.
Balerinele noastre profesionite Carmen, Scumpi si Danyelana nu s-au dezmintit nici de data asta si au atras privirile pline de admiratie ale publicului masculin si nu numai.
Nu pot sa le uit pe Ror si pe Miri cele care au organizat surprizele pt fete si care au facut o treaba super. Va multumim din inima.
Morgane, pe tine te-am lasat intentionat la urma nu ca ai fi ultima in topul preferintelor mele dimpotriva, am vrut inca o data sa-mi exprim admiratia pt efortul vostru da a participa de fiecare data la intalnirile noastre pt ca veniti de departe, ne sunteti dragi si tu si Jan iar acum ne invitati la voi acasa la BBQ. Sper sa putem veni, inca nu confirm nimic dar daca Swa nu poate atunci cu trenu, cu bus-ul sau pe jos si tot vin.
Acestea fiind zise, va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput