praline belgiene (shaptashpe)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua tuturor,imi cer scuze ca dau iar buzna peste voi,as avea o rugaminte,la un moment dat am gasit la voi niste adrese de internet pentru site-uri de invatat nederlands,din pacate intre timp mi-a picat calculatorul si am pierdut tot ce aveam salvat in favorite.Le aveti cumva la indemana ca sa nu le mai caut iar?Si as mai avea o intrebare,e obligatoriu sa ai o diploma care sa ateste ca stii flamanda sau e suficient s-o inveti in particular?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dragi Pralinute,

Si eu am ramas placut impresionata de participarea voastra aproape in formula completa.
Felicitari viitoarelor mamici care au radiat de fericire si si-au dansat burticile pe ringul de dans. Aratati superb, fetelor si sa o tineti tot asa.
Madisor, multumesc ptr felicitare, frumos nume ai ales.
UN BRAVO organizatoarei sefe, Miri, care cu entuziasmul ei specific a mobilizat intreagul grup!
Si Ninei & Co un pupic mare ptr ca a venit in formula completa zicand un NU hotarat oboselei.
Fetele animatoare Carmen, Scumpi, Danyela, Anna au intretinut atmosfera pe ringul de dans, urmate in echipa completa de Tania cu Swa si Morgane cu Jan pe ritmuri de vals in varianta fratuzeasca, deh.
Cu Ardeiash nu am prea reusit sa vorbesc din lipsa de...voce dar ne-am inteles din priviri.

Morgane, si noi in principiu zicem DA ptr 29 sept dar mai sunt inca cateva mici detalii pe care trebuie sa le rezolv pana atunci cum ar fi sambata libera si transportul. Si daca tot venim pe 29 sept,atunci nu mai venim sambata asta, bine? Asteptam propuneri ptr organizare.

Pupici tuturor si duminica frumoasa,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Draga Rosa,

Bine ai revenit! In Belgia limba flamanda este necesara in cazul in care vrei sa lucrezi. Important este sa poti comunica, scrie, etc, nu conteaza diploma, dupa parerea mea. Insa mergand la scoala, ai sansa sa inveti limba corect. Daca vrei sa aplici ptr cetatenia belgiana, dar asta e inca prea devreme in cazul tau (trebuie sa fii min 3 ani casatorita si sa locuiesti aici), diploma sau certificatul ptr limba flamanda conteaza la dosar insa nu este obligatorie ca in Olanda.
Daca te hotarasti sa te stabilesti aici, poti intreba la primaria de care apartine prietenul tau si ei te vor indruma catre scolile din zona respectiva.

Bafta,
Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele scumpe prietene,
Gestul vostru a fost atat de frumos si de deosebit, incat nici nu stiu cum sa-mi adun cuvintele si sa va multumesc ,ca sa fie cat de cat indeajuns.

Surpriza a fost neamaipomenita,pentru ca eu stiam ca urma sa sarbatorim fetele ,nicidecum nu ma gandeam ca eu voi fi printre surprinse. Vineri seara pe la 5 ma gandeam ca nu o sa venim pana la urma, pentru ca avusesem de mers pana la posta si -cum autobuzul imi plecase din fata- am mers pe jos,nu foarte mult, dar suficient pentru ca sa nu mai pot veni inapoi;la intoarcere stateam efectiv sprijinita de un perete si ma uitam, "oare cum ajung eu pana acasa?".Drept pentru care am avut tot felul de intapaturi si de dureri ,de ma gandeam ca nu mai reusesc sa vin.

A fost minunat sa va vad pe toate,am si dansat,eu mai putin ,dar fata mea intr-una, in special pe ritmuri orientale .Astea slow o lasau rece.

Oana, sper ca ne mai vedem pana mai sunt ca un vapor,ca asa ceva nu e de ratat.

La multi ani inca o data fetelor sarbatorite si sa aveti parte de multa fericire!

Organizatoarea -sefa, te pup de un milion de ori pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru viitoarea ta nora, ca fata de dat ti-o dam, a zis si ta-su.Ramane de vazut cu care dintre baieti se vor produce reactiile chimice. Abia astept sa o vad in rochita aia, e absolut mortala si cred ca de sarbatori o sa-i vina.

Carmenutza ,te pup dulce pentru cadouri, sunt superbe !

Cum am ajuns acasa am pus rochita si gecuta pe umerase, le-am admirat pana ne-am culcat si vorbeam ca prostii cu fata, descriindu-i ce lucruri superbe a primit.

George a zis sa il scuzati ca s-a emotionat si nu v-a multumit cum se cuvine.

Fetele mele, va pup cu drag iar acum noi trei, Marie-Dominique,mami si tati , vrem sa va spunem ca va multumim din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi si pentru ca datorita voua familia de departe nu ne mai lipseste atat de tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Draga Ror,

Multumesc mult pentru raspuns.Noi inca nu stim unde vom locui,aici sau acolo,pentru ca mie mi-e cam greu sa renunt la slujba de aici,daca m-as fi putut hotari sa renunt la tot,probabil as fi fost in Belgia acum,dar a ramas sa ne mai gandim cum vom proceda.Insa indiferent unde vom locui,limba trebuie s-o invat,n-am ce face.Iar aici am reusit sa gasesc doar un curs de olandeza si un dictionar,insa de una singura nu cred ca reusesc s-o invat.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Saliu hai ca ma simt si prost ca nu am fost da na ca de obicei a aparut iar cate ceva; adica vineri seara au plecat verisoarele cu bunica in tzara si apoi a tb sa il ajut pe colegul care ne-a dus la aeroport cu ceva astfel incat pe la 23 am ajuns acasa rupta de oboseala,da sambata aviatoare vin cu sigurantza doar adresa ca lumea sa o am ca vin sigur
Maddy acu ca sunt free vin fetitza sa te vizitez, maine nu pot in principiu ca merg cu masina la garaj si nus tiu cat dureaza da daca se termina repede am sa-yi dau un beep si dau o fuga pena la tine
Abia astept sa va povestesc ca desi nu am soacra am pe alta care joaca cam cu prea mult succes rolul de soacra si mi-a facut o groaza de draci saptamana trecuta
Restul fetelor multi pupici!!!!
zmuahh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Feteleeee,
Am pus pozele. Sunt foarte frumoase, desigur ca am scos cateva din cele uratele sau prea intunecate.
Acum am vazut ca Morgane a postat pozele din Romania. Sunt foarte frumoase iar Bianca a crescut intre timp si s-a facut o frumoasa.
Acum astept cu interes celelalte poze.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna buna la toata lumea!Fete,si noi ne-am simtit bine prin-tre voi,chiar daca am stat asa putin...eu nici nu-mi mai amintesc bine cu cine am vb si cu cine nu...scuze daca am ratat pe cineva,nu a fost cu intentie...am patrulat intre piticii mei somnorosi si nici nu am putut dansa...si asa as fi vrut...
Am ramas muta cind am vazut o burtica mare si frumoasa...fata Madi sa nu fi de deochi,esti o viitoare mamica tare frumoasa...
Miri...si tu la fel de radioasa si cu burtica la inaintare...sa nu fi de deochi,ca tare bine iti sta asa...doar ca n-am prea avut timp sa mai povestim si noi...dar lasa ca te-oi prinde eu pe mess...
Fete,va pup,as mai scrie dar urla un copil in urechile mele ca vrea tatofi pajiti...asa ca tre sa ma conformez...
Va pup pe toate si va doresc o saptamana pe placul vostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ciocolatzele scumpe,

Vreau sa va multumesc pt seara de vineri si pt surpriza nemaipomenita pe care mi-ati facut-o. Chiar nu ma asteptam si ati dovedit inca o data ca imi sunteti niste prietene adevarate.

Sambata am dormit aproape toata ziua ca sa recuperez oboseala acumulata iar duminica mi-a fost tare rau, am zacut in pat cateva ore bune. De cateva zile nu mai am pofta de mancare si ieri m-a luat o stare de slabiciune cu ameteli si urechi pacanind.

Dar sa lasam asta. Acum ma simt mai bine.

Sambata a fost super-extra-mega frumos. M-am simtit atat de bine alaturi de voi iar surpriza m-a emotionat ca nici nu stiu daca am multumit tuturor. Daca nu, o fac inca o data "Va multumesc mult, fete dragi!".

Mady, esti superba cu burtica. Iti prieste si radiezi de fericireiar George, ce sa mai zic, se vede ca abia asteapta sa-si vada fata.

Miri si tu esti o frumoasa cu burtica si atat de plina de energie. Sincer, ma intreb cum faci cu un bebe acasa si unul la burtica si inca poti dansa.

Ror am inteles ca tu ai fost "organizatorul sef", asa ca iti trimit un mare pupic si imi pare rau ca nu am putut stat mai mult de vorba.

Nina ma bucur ca ai putut veni si tu cu toata familia, desi erati atat de obositi iar tu nu ai putut sa ne arati talentele tale de balerina. Pupici

Pt toate celelalte Scumpi, Carmen, Tania, Lucica, Ardeiash, Ana multi pupici si abia astept sa ne revedem.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nah ca m-am infoiat bine, in pene. cica eram frumoasa... al naibii sa fie, chiar eram. da s ame vedeti azi frumoasa sunt:))) adika nah, c enumai la ocazii speciale? sunt un superb si-n pijima, tushind ca un magar dezlantsuit:)) si vad c anud e semne sa plec epana miercuri. si miercuri, grrrrrrrr, spre romania... nah daca m-a mancat in proverbialul fund... acu asta e, asta avem cu asta defilam.

hmmm, am un gand criminal...sa mananc un patratel de ciocolata. l-am visat la amiaz. de fapt alune mari si grasune de padure trase in ciocolata. le mancam cu oana si cu carmen pe trenul care ne aduce de la gradina zoologica la paris:))) nah,c e vise erotice am si io:)))

pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput