praline belgiene (22)

praline belgiene (22) | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57396&whichpage=1" target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61811&whichpage=1" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64235&whichpage=1" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71198&whichpage=1" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72830&whichpage=1" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74115" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75481&whichpage=1" target="_blank">7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 2021

faceti cunostinta cu:

Anamana123 - Bruxelles - 18 martie 1976
Oanademunck - Bucuresti - 4.04.1978/berbec - psiholog
Miri_mik - Baia Mare/Bruxelles - 29.04.1977/taur - profa de engleza/mamik de Bruno -28.02.2006
Danyelana - Buzau/Louvain la Neuve -23.07.1978 /leu - studenta
Morgane - Constanta/Brugge - 09/09/1967- fecioara - mamik de Bianca(27/05/1994)
Scumpi - Bucuresti / Antwerpen - 27.09.1982/balanta
Carmita_baby - Bucuresti/Antwerpen - 8.10.1980/balanta - 'mamik' de motanik Mello
Ardeiash - Constanta / Bruxelles - mamik de Andru
Bepii - Mangalia / Mechelen - 7.11.1960/scorpion - secretara - mamik tanara cu un baiat de 26 ani + 3 motanei
MadyG - Constanta / Bruxelles - 8.11.1978. profa de engleza + viitoare mamik
Mihaela1171 - Bucuresti/Kampenhout, 28.11.1971, Sagetator, economist...rontaitor de cifre; mamik d-ra Monika, 18.03.2000.
Ror - Bucuresti/ Antwerp - 13-12-1969 - Sagetator - economist
NinaM - Bucuresti / Bruxelles - 29.12.1976, mamik de 2 teroristi mici,Alex-22.12.2002 si Reina-18.08.2005
Nora - Bruxelles , 4.07 - mamik de 2 baietei : Andrei(20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Link-uri importante :

Ambasada romaniei la bruxelles
www.brusselsairport.be/" target="_blank"> aeroportul brussel + www.charleroi-airport.com" target="_blank"> aeroportul charleroi
www.stib.be" target="_blank">transport in comun www.stib.irisnet.be/FR/31000F.htm" target="_blank"> plan metro brussel www.b-rail.be/nat/F/" target="_blank"> trenuri si rer-uri
www.agers.cfwb.be/citoyens/annuaires/fondam/index.asp " target="_blank"> scoli
www.mgbru.be/fichier.html" target="_blank">medici de familie brussel www.easyexpat.com/bruxelles_fr/sante_assurance-privee.htm" target="_blank">asigurare medicala
www.monarchie.be/fr/visit/greenhouse/index.html " target="_blank"> monarhia din belgia
romani in belgia + www.c-r-b.org/index_ro.html" target="_blank">comunitatea romana din belgia
www.mitropolia-paris.ro/?subject=parohii/index&Belgia#Gent%20-%20Aalst" target="_blank"> biserici ortodoxe in belgia
www.pagesdor.be/displayhome.ds jsessionid=E737A7710427BE29774CC61B960E3F0B " target="_blank"> pagini aurii belgia
www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/htm/div/carte/Belgique-cartes" target="_blank"> harti, itinerare
www.viamichelin.fr/viamichelin/fra/htm/div/carte/Belgique-cartes" target="_blank"> meteo belgia
www.idj.be:16080/gratos/ " target="_blank"> loisirs1 www.liensutiles.org/loisb.htm" target="_blank">loisirs2 www.opt.be/listes/brussel_evenements/NL/B/E/liste.html br / " target="_blank">loisirs3 www.atraxions.be/FR/Atraxions.asp?Lang=%22FR%22" target="_blank">atraxions www.trabel.com/brussel/brussels-nightlife.htm" target="_blank">loisirs4 www.quefaire.be" target="_blank"> loisirs5

info despre cateva orase ale belgiei
www.nekkerhal.be" target="_blank">mechelen www.tourismebelgique.com/villes_arts_belgique/anvers.htm" target="_blank">anvers, brugge, gent, louvain

ce puteti vizita in brussel:
www.trabel.com/brussel/brussels-grand_place.htm" target="_blank">grand place brussel ; www.flowercarpet.be/" target="_blank">covorul de flori din grand place ; www.atomium.be/HTMLsite/dyn/eindex.html" target="_blank">atomium ;
www.pagoda.be/" target="_blank">pagoda ; www.bruparck.com/home_fr.asp" target="_blank">bru park ; www.eglisebruxelles.com/" target="_blank">biserica Buna Vestire www.catedrala.be" target="_blank"> Biserica Sf. nicolae
celebrul georges
hoteluri in brussel
www.hotelformule1.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml" target="_blank"> formula 1 www.etaphotel.com/etaphotel/fichehotel/gb/etp/5247/fiche_hotel.shtml" target="_blank">etap www.all-hotels.com/europe/belgium/brussels/brussels_1.htm" target="_blank"> cheap hotels www.chab.be" target="_blank"> chab hotel www.sleepwell.be" target="_blank">sleepwell hotel www.hotelsabina.be" target="_blank"> sabina hotel www.hotel-derby.be" target="_blank"> derby hotel www.hotels-belgium.com/airport/campanile.htm" target="_blank">hotel campanile aeroport

carnavaluri in belgia:
www.carnavaldebinche.be/page.php" target="_blank"> Binche www.malmedy.be/fr/carnaval.htm" target="_blank"> Malmedy www.aalst.be/default.asp?siteid=2&rubriekid=179" target="_blank"> Aalst

posturi tv romanesti live:
www.realitatea.net" target="_blank">realitatea www.antena1.ro/s/webcast/live_f.php" target="_blank">antena1 www.livetvcenter.com/antena_3_774.asp" target="_blank">antena3 www.tvr.ro/webcast" target="_blank">tvri www.surfmusic.de/tv/otv-oglinda-tv,8705.html" target="_blank"> oglinda[/purple] www.sanatateatv.ro/" target="_blank">sanatateatv

reteta de cozonac

yeeeeehhhhh pagina 22 already!!!!

am uitat sa zic:

mihaela: n-am uitat de tine cu painea si cozonacul.. cu placere,, ce ne mai zici despre tine sa scriem in lista?

carmita: n-am glumit cand am zis ca te-ajut cu stii tu ce..
s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

beton pozele. carmito multumim!
imi plac in mod special alea unde suntem cu toatile.. aia unde stam in coate si aia cu cozile contra gravitatiei...

hei fete: hai nu mergem impreuna undeva de carnaval? poate la aalst? e super acolo.. am pontul de la oana .. din anii trecuti..
cred c-ar fi nemaipomenit sa fim impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Vesti proaste: Crisa a facut o infectie si trebuie iar operata!

Maine dimineata la prima ora ii vor face radioscopia cu substanta de contrast si apoi operatia care va consta, din cat am inteles eu din curatarea colectiilor de puroi din burtica. vor instala niste mici tuburi din dren pentru a spala ulterior zona in permanenta...

Nici nu mai stiu ce sa zic, nu mai inteleg, daca spun numai prostii incercand sa dau detalii, imi cer scuze.

Vreau doar sa va rog sa va rugati pentru Crisa, are mare nevoie!!!

Dumnezeu sa fie cu tine, Crisa iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Nora,imi pare tare rau sa aud asa vesti despre Crisa....am sa ma rog pt ea si sper din tot sufletul sa se faca bine!Trebuie sa se faca bine,doar e o luptatoare!Multa sanatate micutei si putere sa treaca peste greutati parintilor!
Va pup!
PS:multumim ca ne ti la curent cu evolutia Crisei...

Mergi la inceput

eu una nu-nteleg cum de a putut avea micuta atata ghinion ... sa ma itreaca prin inca o operatie. nu vreau sa ma gandesc ca se-ntampla ca-n ro de n-a fost curatata bine si s-a infectat!!! imi pare atat de rau. mie se strange inima cat de greu poate sa le fie ei si parintilor!!!
m-am rugat la ea de dimineata ... si ma voi ruga in continuare... of

Mergi la inceput

Crisa a iesit din operatie, era bine, au curatat-o, maine o sa afle si rezultatele investigatiilor de azi, adica RMN-ul ala tridimensional.

Sa vedem ce ne-o mai aduce si ziua de maine. Dimineata merg la spital, sa speram ca au rezultatele de la RMN si ca gasesc un doctor care sa-mi povesteasca ce a fost la operatie.

A fost zapaceala azi la spital, programarile au fost decalate, eu am ajuns acolo la 8.30 si am reusit sa-i gasesc pe la 10 si ceva, dupa n-spe excursii intre etaje 9, 0 si -2. Mi s-a rupt sufletul cand i-am vaazut pe toti 3, ei doi disperati si confuzi, iar mititica mica-mica intr-un carucior, cu tot felul de perfuzii, cabluri iesind din ea, triiiiista si obosita...

Greu, greu. Bucurati-va ca sunteti sanatosi si multumiti-i lui Dumnezeu!

Va pup,

Mergi la inceput

nu mai avem posibilitatea sa stergem un mesaj?? ca io nu reusesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nora, multumim frumos ca ne ti la curent cu starea Crisei.
Of, ce situatie grea....... Sper din toata inima ca aceasta operatie a fost ultima incercare prin care a trecut micuta si ca de-acum incolo va incepe recuperarea. Sa-i dea Dumnezeu sanatate .
Va doresc o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Crisa e mai bine, operatia a trecut cu bine (practic au curatat locul de puroi), au stabilit ce virus este si au trecut-o pe o combinatie de 3 antibiotice ca sa-l distruga. Curata locul bine-bine de tot de 2 ori pe zi si sunt foarte precauti

Vestea si mai buna ca investigatiile legate de ficat si caile biliare (un RMN tridimensional) au iesit foarte bune, ficatul e intr-o stare buna si caile biliare la fel. Practic, nu era nici o fistula biliara!

Asa ca parintii au rasuflat din nou usurati, sa speram ca aici se vor termina toate problemele Crisei.

Va mai povestesc cand am vesti noi.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Sal'tare fetelor!
Sambata dimineata m-am tarat pana acasa, nu auzeam nici motorul masinii de racita ce eram! Dar a fost fain, ma bucur ca v-am vazut si ne-am distrat super (chiar si cu ceai !). Eu in week-end am zacut, atunci cand s-a putut, caci ba franceza, ba carnavalul copilului la scoala, desh, obligatii. Apoi am plecat in dêplasare, si finally I'm back!
Abia astept sa ne intalnim data viitoare, poate mai devreme de Martie!
Nora ii doresc multa sanatate Crisei si multa putere parintilor ei; imi pare tare rau pentru ce i s-a intamplat si ma rog pentru ea..
Acum va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Bravo Crisa!

fete.. mai , dar ati intrat deja in vacanta?

Mergi la inceput