praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nora cand am citit ca mititica de Crisa a intampinat dificultati m-am intristat, dar cand dupa aia am vazut ca totul merge inspre bine m-am bucurat tare. Doamne ajuta sa decurga totul bine! Mai tine-ne la curent cad mai poti, un pentru lucrul mare ce-l faci
Ardeiash ai reusit pana la urma sa dai de cine trebuia?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry.. pe buni pe numarul tau scria cosmin.. bineinteles ca n-am reusit sa dau de el.. cum naiba? ! numa daca te cheama cosmin..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor ce liniste este p'aci! La's ca vine week-end-ul!
Apropo, vreau si eu la carnaval in Alst, am vazut ca incepe week-end-ul asta, dar nu am fost niciodata; cum este, unde este? afara, pe strada? merita efortul? Mai ales caci acul si copchila mea tuseste la unison cu mine....caci trebuie sa-mi calce pe urme!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Chiar ca-i linste!
Pe unde umblati pralinelor de nu mai dati nici un semn de viata?
Nora, care mai este starea Crisei? Sper sa auzim numai de bine despre ea.
Fetelor asa cum ziceam mai devreme, maine sunt in mare nunta adica-s soacra mare desi numai asa nu ma simt eu....in fine, e o zi grea cu actele la primarie, apoi receptia, apoi petrecerea propriu-zisa seara de la ora 21. Dupa nunta o sa va dau linkul cu pozele.
Morgane, tu chiar iti faci de cap, nu mai zici nimic? Sper ca esti bine si n-ai avut alte motive serioase de n-ai mai scris.
Acu va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

mbai io am hibernat am dormit si-am pus pe mine:) intre timp muuulte s-a u mai intamplat inclusiv marirea numarului de membrii ai familiei (a nascut primu pork si mai am doua care stau sa nasca). Nu vreti ma porci? Au iesit normali, au si ei dreptu la un inceput ca lumea in viatza nu la magazin, vor doar iubire si ceva mancare, va vor aduce bucurie, daca investiti ceva in ei poate intra si la facultate, va vor imbunatati situatia financiara, familiala si ce alte situatii mai ieste, veti avea un umar pe care sa puteti plange si va avea cine sa va kitzaie in ureche! Si daca va veti chinui putin cu ei vor putea capta si vibratiile la tvu sa puteti prinde si bulgarii:)Daca nu ii vreti animal expres scrie pe ei sireacii:)
In rest programa ocupata ca la gara, pe 18 incep in vitro, pe 28 plec in ro pt doua zile ma introc cu martisoare,scoala lu whisk, pe piet de dresat, o groaza de alte chestii de facut :)a si sapt viitoare am calculator nou:)
asea v-am dat raportu acu ma duc la tvu ca-mi incepe monita hehe

Mergi la inceput

o lista impresionanta de carnavaluri .. .http://www.opt.be/contenus/les_carnavals/fr/1760.html

eu cred ca ma voi duce la aalst..

cred ca maaine e parada cea mare.. nu oana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

duminica asta incepand cu ora 13 noi merem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragutelor,

noi 4 suntem bolnavi copti, avem gripa d-aia serioasa, cu febra, dureri de cap, dureri musculare, tuse, samd.

Daca pana acum as mai fi putut crede ca o viroza si o gripa pot fi confundate, acum m-am lamurit: gripa e muuuuuuuuult mai naspa, e chiar foarte naspa! Asa ca stam in casa de vreo cateva zile si bolim, sperand ca totusi ne va trece cat de curand.

Prin urmare, nu am mai fost la Crisa, dar stiu ca-i foarte bine, a inceput sa manance si sa bea, nu mai are dureri, antiobiotice mai ia pana miercuri-joi (parca) si totul merge spre bine, Slava Domnului!

Cam asta de la noi, din carantina! Feriti-va de gripa, serios vorbesc, e groaznic!

Pupici,

Mergi la inceput

Nora: multa sanatate.. sa va faceti cat mai repede bine..
Bepii: sper ca totul a fost ok .. sunt convinsa c-ai fost cea mai sexy de la nunta..
oana: iti tin pumnii pe 18.. da de ce vrei mama sa-l dresezi pe piet?
mihaela: cum fu la carnaval??

pup la celelalte ffete si o saptamana reusita

ps : mai mai http://www.jurnalul.ro/articole/114525/copiii-unei-romance-confiscati-in-olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Salut, fetelor,

Sunt bine, insa in fiecare seara am avut cate ceva si nu am avut vreme de forum.
Bepii, casa de piatra tinerilor !!! Cred ca ai fost orbitoare la eveniment.
Miri, incerc ca ma scuz pt 16 febr. si sa scap fara slapi la fund. S-a ivit ceva, ca asa e la mine, am bafta de munca, mai putin de distractie. Voi veni sa va vad, dupa ce anunt in prealabil.
Pupici la toate pralinele, sanatoase si racite !!!

Mergi la inceput