praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

N'eata!!!
Nora imi pare rau ca sunteti bolnavi, aveti grija de voi si insanatosire grabnica!

Ardeiash multam' mult pentru detalii, am fost sambata pentru Monica dar nu am vazut nimic special pentru copii; din pacate duminica nu am mai putut; next time...Voi cul v-ati distrat?

Bepii cum a fost la nunta? Sunt convinsa si eu ca ai fost o super frumoasa!

Morgane ne pare rau sa nu te vedem la Miri, ne-ai lipsit si de la dantuiala, sper sa te vedem cat mai curand!

Fetelor ce ati facut in week-end? Eu am avut niste prieteni in Be incepand de vineri si am factut pe ghidul; plimbare ziua si petreceri noaptea, dupa care ii mai duceam si inapoi in BRU la hotel; duminica mi-a sosit in sfarsit si fratele meu in vizita, de care imi era tare dor si va sta o saptamana....uraaaaaa!
Va pup acum, aveti grija de voi si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata,
Nora, va doresc la toata familia insanatosire grabnica. Gripa e intradevar mai parsiva decat raceala. Aveti grija de voi si sper sa va vindecati cat de curand posibil.
Fetelor, am avut o nunta super! Toata lumea a fost multumita, s-a dansat pe rupte, eu ca de-obicei am spart ringul in doua, a fost o ambianta placuta, destinsa cu de toate pe masa.
A fost o zi lunga care a inceput sambata dimineata la primarie si s-a terminat duminica dimineata la 4.30.
Mirii au fost amandoi niste frumosi si fericiti iar noi socrii la fel.
Eu, fara sa ma laud, aratam ca lumea, am primit laude necontenit desi nu mi s-a parut ca aratam cine stie ce. Dar eram f eleganta ceea-ce a cam constrastat cu restul lumii dar m-am obisnuit si mi-a placut sa vad priviri admirative in jur si sa aud complimente la tot pasul. Swa s-a impaunat nevoie mare cu nevasta lui. Dar cu toata eleganta mea, aproape de dimineta cand femeile dansatoare nu-si mai simteau picioarele de atat dans, ne-am aruncat pantofii cat mai departe si ne-am continuat dansul. A fost de coma sa ne vezi pe toate desculte dansand pe ringul alunecos. O sa va arat pozele cand vreti voi, deja le-am pus pe linkul familiei.
Acu ma duc la treburi, va pup si sper sa aud vesti de la fiecare.
Va doresc o saptamana super!
Apropo, a fost cineva la Aalst la carnaval? Eu iar l-am ratat anul asta dar ieri eram inca in recuperare dupa nunta si nu ne-am urnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

io am fost.. mie-mi place tare mult atmosfera de carnaval la aalst.. mie una mi s-a parut super si-mi pare tare rau ca nu m-am costumat si eu si eventual sa ma-mbat ca aia...

la anu-mi pun si io colivie pe cap cu tot cu pasarele.. m-a inspirat unu de-o sama cu tata ieir

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare,

Am ajuns pe pagina a doua. Cam liniste pe aici. Se vede treaba ca unii sunt bolnavi iar altii ocupati.

Am avut si eu o gripa care m-a cam pus la pat si nu am mai intrat sa scriu. Si oricum in ultimul timp nu au mai fost noutati sa va anunt. Sunt intr-o perioada cam aiurea.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna fetelor!

Bepii ma bucur tare mult ca totul a iesit bine, dupa cum ti-am spus deja eram convinsa ca vei fi o super frumoasa, ca intodeauna. Le doresc mirilor sa fie fericiti si casa de piatra, iar voua sa va bucurati de ei.

Ardeiash acum chiar ca ma faci sa-mi para rau ca nu am fost si eu la Aalst oricum nu puteam caci chiar duminica la 1.30 a sosit fratele meu cu masina in BE si a trebuit sa-l "ghidam" prin telefon caci eu stau la tara rau si GPS-ul lui nu "ne vedea" ! Spre ca data viitoare sa nu lipsesc;

Danyelana ai avut multe pe cap recent, si sesiunea, si necazul cu cumnatul, asa ca nu este de mirare ca esti putin deprimata; dar lucrurile vor intra pe fagas normal si o sa fie mai bine
Va pupicesc acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Danyelana, sanatate si curaj!

Eu nici nu am apucat sa bolesc bine, sa ma bucur de vacanta copiilor ca ceva neasteptat (dar de fapt fooooarte asteptat) mi s-a intamplat: mi-am gasit de lucru si am si inceput!!! E un contract de 3 luni cu posibilitate de prelungire(sper), pentru DHL, ca "performance analyst". Saptamana asta merg 3 ore/zi si de luni incep full-time. Si, ca sa fie complicat de la inceput, Bogdan e la Paris si eu trebuie sa ma descurc cu copiii.

Am mare noroc ca sediul DHL unde lucrez e foarte-foarte aproape de casa, pot ajunge si pe jos!!! Asa noroc...nici nu visam.

Ma rog, sa vedem cum si daca o sa ma descurc, din ce-am vazut azi pare a fi complicat iar creierul meu congelat de atatia ani de "mama si atat" are nevoie de re-adaptare...

Tineti-mi pumnii ca zau ca am nevoie!

Pupici tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nora felicitari am sa iti tin pumnii.
Tania am vazut pozele pe contul familiei tale, ai aratat mortal si tu o stii
Oana te rog mult, cand ai putin timp liber poti pune pozele facute cu camera ta la ultimul kara?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

neatza fete

ma.. liniste pe-aici...

nora: maxime felicitari pentru job... ce-i aia performance analyst?
vesti bune de la crisa ai?

tania: unde sunt pozele de la nunta? vreau sa te vad si io

groshi biji la toata lumea...

Mergi la inceput

Votati cum vreti sa arate noua moneda de 2 euro pana pe 22 februarie http://www.eurodesigncontest.eu/index.cfm?lang=rol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor, eu nu voi putea merge la Mikul pe 16 februarie, presupun ca-l voi cunoaste pe Sacha in cadrul unei alte intalniri... asta este...

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput