praline belgiene (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Anunt de importanta maxima : sambata asta am stabilit cu Nina, Daniela, Ana, Vio sa o punem de un karaoke, mai sunt amatori?
Miha cred ca trec azi pe la tine sa imi iau camera, ca tot o sa am drum incolo pe la ce ora te gasesc acasa?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Nora ma bucur mult pentru tine, felicitari si...vezi ca faptele bune sunt rasplatite? Ce mai face Crisa?

Carmita eu subscriu la kara, cu frate, cumnatica, sot, (amant ) copil si.....alte rubedenii daca mai apar. Dar tot asa pe la 10 seara, nu? Crezi ca ar trebui sa rezervam masa?

Pupici tuturor si .....HAI LA DANS !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

MIha : noi suntem de-ale casei acolo.. mereu se gaseste o masa pentru noi... insa daca cineva merge pe la 9 are sanse s-o ocupe pe cea de langaring.. daca nu..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mah, dau si io rar p-aici, si cand dau... ce-mi vad ochii: lucica nu, carmen nu... pai asa ne fuse intelegerea? se dezice toata lumea? ma bosumflurau de-a totului:(

la mine saptamana asta se numeste tortura psihica: sunt cu amandoi acasa, in casa, pt afurisita de vacanta de carnevale, prin urmare functionez pe avarii. dar nah, pana una alta, sa dau detalii:

pe 16 va astept in cursul diminetii pana in amiaza cu cafea si praji din fata de la timmermans. in functie de dispozitie -de cheful vostru depinde, luam pizza pt amiaza. NU ADUCETI NIMIK!! si subliniez si scriu cu roshu! doar pe voi, in numar maaaaaaaaaaare!

pupici, si sa speram ca rezist pana atunci:)))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

nashpa.. incerc sa tin si eu o cura!

Mergi la inceput

mei.. miha si nora cand e ziua voastra de nastere, ca sunteti tare secretoase??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!Hai sa scriu si eu ceva repejor cit dorm astia mici...deci,pt karaoke vorbisem cu Carmen si Ana sa mergem simbata,dar eu am uitat ca simbata tre sa merg la un dinner cu familionu`,asa ca...poate schimbam pt vineri,adika maine seara.Miha ce zici...se poate?Fetele au zis ca e ok...asteptam raspunsul tau si al celorlalte fete doritoare de zbintuiala...daca nu poti veni maine,atunci ramane tot simbata si o sa chiulesc eu de data asta.Da-i un semn sa stim cum facem.Celelalte bombonici,nu va tenteaza un dans???Tania,Luci...voi???
Ultimele noutati la noi:am luat biletele pt Japonia si abia astept sa plec,pe 22feb...acum am intrat in priza cu cadourile...ca tre sa iau cite ceva la fiecare si mai e si ziua soacra-mii cit suntem acolo.Habar nu am ce sa-i iau....

Gata,va las si ma intorc la treburi cit am ocazia...
Va pupicesc pe toate si astept sa vedem cum facem cu kara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nora, felicitari pt noul job. Asa cum zicea si Miha, faptele bune sunt rasplatite.

Nina, ce bine ca plecati in vizita in Japonia. Sper sa-ti faca bine calatoria si sa te intorci cu bateriile incarcate.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, eu in principiu zic "da" pt ziua de 16. Nu am altceva in program doar sa nu se intample neprevazutul.....
Nora, felicitari si multa bafta la servici. O sa te descurci chiar daca la inceput probabil ca ti se va parea mai complicat. Orice inceput e greu.
Deci iarasi vi s-a facut de zbantuiala! eu ma gandeam resemnata ca in sfarsit in acest weekend o sa-mi trag sufletul dupa 5 weekenduri de dans consecutiv dar se pare ca nu mi-e dat.....Totusi: vineri nu pot eu ca am musafiri acasa. Sambata cred ca da.
Dar nu-i bai daca mutati pt vineri mai ales ca Nina trebuie sa-si incarce bateriile. Eu mi le-am tot incarcat in ultima vreme. Asa ca nu tineti seama de mine. Ramane sa ne vedem cu alta ocazie sau pe 8 martie cand nu vreau sa aud scuze mai ales ca s-a stabilit cu mult timp inainte si e ziua noastra, nu?
Am vrut si eu sa plec in tara pt cateva zile, m-am hotarat asa subit ca m-a lovit dorul de familie si prieteni dar cand am vazut ce preturi are tarom mi-a trecut. Iar cu celelate companii nu indraznesc. Mai astept o oferta ceva...mai vedem. Oricum pe 8 martie voi fi sigur aici.
Va pupicesc si va doresc un weekend super. Woops e cam devreme pt weekend, asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

n'seara!
Nina este OK pentru mine sa mergem maine la kara, chiar mai bine as putea spune caci sambata vreau sa dam o fuga pana pe Valea Moselei in DE si am fi venit tarziu si lesinati; si .......nu poti pleca in Japonia asa fara sa ne vedem inainte nu? succes cu cumparaturile de cadouri

Tania imi pare rau ca tu nu poti veni, poate totusi aranjezi cumva programul si dai si tu o fuga.....tocmai pentru ca esti in forma si in plus, trebuie sa ne povestesti detaliile de la nunta!

Ardeiash iti dau detalii la kara, vii nu?

pup toate fetele, noapte buna tuturor!

Mergi la inceput