Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Tochitura cu carnati Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Tochitura cu carnati 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 500 g carne de porc, 200 g cīrnati de porc afumati, 100g ficat, 50-60 g rinichi (fiert f bine), pipote si inimi de pui (la alegere), sare, piper, usturoi dupa gust si o mīna de patrunjel proaspat, 200g branza e oaie (sau de care aveti, numai sarata sa fie), oua (pentru prajit si pus peste carne in farfurii), malai (pentru mamaligutza).
Mod de preparare:
Carnurile se taie in bucatele mici si se prajesc cu o lingura de ulei (sau untura) intr-o tigaie. Dupa aceea se 'sting' cu doua linguri de apa. Rinichiul se fierbe separat, foarte bine, apoi se aduaga la prajeli. Dupa ce s-au fiert toate adaugati sare, piper si patrunjel. La sfīrsit adaugati usturoi dupa gust.
 
Mod de servire: Se serveste calda cu ou ochi, branza rasa si mamaliguta fierbinte.
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: papadie 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 2391 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput