Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Snitel vienez Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Snitel vienez 
Numar portii: 0 
Ingrediente: carne de porc, pregatita in prealabil(batuta)
piper, oua, sare, pesmet, faina, lamaie, masline, ulei, patrunjel tocat, unt.
Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. Untul se topeste la caldura snitelului; lamaia se preseaza cu furculita. 
Mod de servire: Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata sau cu soteuri de legume sau cu alte garnituri. 
Timp de preparare (minute): ~ 40 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Babee 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 2007 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput