Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Matrai Borzas Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Matrai Borzas 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 800 grame de cotlet alb de porc sau 2 bucati mari de piept de pui
sare
piper macinat
500 grame cartofi
1 ou
4 linguri de faina
ulei pentru prajit
200 grame de smantana
100 grame cascaval ras
Mod de preparare:
Carnea se taie in 8 felii, se bate se sareaza si se pune 1 ora la rece. Intre timp se curata cartofii, se trec prin razatoarea mare, se amesteca cu oul si cu faina, se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se trec intai prin faina, apoi prin amestecul format din cartof-ou-faina – ca la snitele. Se prajesc pe ambele parti, la servire se ung si cu smantana.
 
Mod de servire: Se serveste cu legume calite.


 
Timp de preparare (minute): ~ 50 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: micutza 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 10808 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput