Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Matrai Borzas Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Matrai Borzas 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 800 grame de cotlet alb de porc sau 2 bucati mari de piept de pui
sare
piper macinat
500 grame cartofi
1 ou
4 linguri de faina
ulei pentru prajit
200 grame de smantana
100 grame cascaval ras
Mod de preparare:
Carnea se taie in 8 felii, se bate se sareaza si se pune 1 ora la rece. Intre timp se curata cartofii, se trec prin razatoarea mare, se amesteca cu oul si cu faina, se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se trec intai prin faina, apoi prin amestecul format din cartof-ou-faina ca la snitele. Se prajesc pe ambele parti, la servire se ung si cu smantana.
 
Mod de servire: Se serveste cu legume calite.


 
Timp de preparare (minute): ~ 50 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: micutza 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 10017 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

 Cotlet de porc cu smantana
 Frigarui
 File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
 Snitel vienez
 Rulouri picante
 Snitel cu nuca de cocos
 Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
 Tochitura cu carnati
 Tochitura
 Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
 Snitele natur cu cascaval
 Friptura de porc cu sos de castraveti
 Rulouri din carne umplute cu masline
 Fasole verde cu smantana si carne de porc
 Matrai Borzas
 Gulas cu galuste
 File de porc cu gogosari si cabanos
 Creieri cu ceapa
 File de porc in crusta
 Frigarui din carne cu salata de pastai
 Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput