Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Gulas cu galuste Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Gulas cu galuste 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1 kg carne porc, 1 lingura untura, 4 cepe mijlocii, 1/2 lingurita boia, 1 lingura bulion.
Galustele:
1 lingura untura, 1 ou, 2 linguri faina, 1 lingura apa, sare.
Mod de preparare: Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Amesteci mereu, ca sa nu se prinda de cratita. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga boia, sare si putina apa, pana ce se fragezeste carnea. La sfarsit se adauga bulionul. Separat se freaca o lingura de untura cu 1 ou, faina, putina apa si sare. Amesteca totul foarte bine. Iei cu o lingurita din pasta si dai drumul galustelor in apa clocotita. Fierbi cam 10 minute. Dupa ce au fiert, le scoti, le scurgi si le pui peste carnea din cratita. 
Mod de servire: Gulasul se serveste foarte fierbinte.
 
Timp de preparare (minute): ~ 90 min. 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Milia 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1339 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput