Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  File de porc cu gogosari si cabanos Scoate reteta la imprimanta
Reteta: File de porc cu gogosari si cabanos 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 3/4 kg muschi file porc
1/4 kg cabanos
5-6 gogosari in otet
usturoi, condimente
Mod de preparare: Fileul de porc se cresteaza din loc in loc. In crapaturi se baga feliute de cabanos, cubulete mici de gogosar, cate un catel de usturoi. Apoi, se cos toate "ranile formate". Se pune muschiul la fiert inabusit, cu putin ulei, apa si condimente. Cand carnea este aproape fiarta, se muta cratita cu muschiul in cuptor, pentru a prinde o crusta. 
Mod de servire: Se serveste cald cu cartofi natur.


 
Timp de preparare (minute): ~ 90 min 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: pakos2004 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1191 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

 Cotlet de porc cu smantana
 Frigarui
 File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
 Snitel vienez
 Rulouri picante
 Snitel cu nuca de cocos
 Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
 Tochitura cu carnati
 Tochitura
 Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
 Snitele natur cu cascaval
 Friptura de porc cu sos de castraveti
 Rulouri din carne umplute cu masline
 Fasole verde cu smantana si carne de porc
 Matrai Borzas
 Gulas cu galuste
 File de porc cu gogosari si cabanos
 Creieri cu ceapa
 File de porc in crusta
 Frigarui din carne cu salata de pastai
 Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput