brinza topita, sunca, fisii mai mari de carne de porc sau de vita dar nu groase, subtirele, unt, ulei de masline, vin alb un paharel depinde cate rulouri faceti, faina pentru pudrat rulourile si condimente. Ornament: asparagus.
Mod de preparare:
Pe o felie de carne de vita sau de porc, dar de preferinta de vita sa nu fie asa grasa, se aseaza o felie de bainza topita si una de sunca, apoi se ruleaza ca la sarmale si se prinde cu o scobitoare sa nu se desfaca, se condimenteaza si se pudraza cu putina faina. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline iar apoi se aseaza ruloul la prajit. Se prajeste bine pe toate partile, sa nu fie carnea cruda. Dupa ce sa prajit bine se adauga putin unt (o lingura) si un paharel sau jumate de vin alb. Se lasa putin la inabusit vreo 2 sau 3 minute.
Mod de servire:
Pe o farfurie se aseaza asparagus ca ornament si apoi se aseaza rulourile de carne cu cascaval si putin sos (in care s-au inabusit).