Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Rulouri de carne cu cascaval (branza topita) Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Rulouri de carne cu cascaval (branza topita) 
Numar portii: 0 
Ingrediente: brinza topita, sunca, fisii mai mari de carne de porc sau de vita dar nu groase, subtirele, unt, ulei de masline, vin alb un paharel depinde cate rulouri faceti, faina pentru pudrat rulourile si condimente.
Ornament: asparagus.
Mod de preparare: Pe o felie de carne de vita sau de porc, dar de preferinta de vita sa nu fie asa grasa, se aseaza o felie de bainza topita si una de sunca, apoi se ruleaza ca la sarmale si se prinde cu o scobitoare sa nu se desfaca, se condimenteaza si se pudraza cu putina faina. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline iar apoi se aseaza ruloul la prajit. Se prajeste bine pe toate partile, sa nu fie carnea cruda. Dupa ce sa prajit bine se adauga putin unt (o lingura) si un paharel sau jumate de vin alb. Se lasa putin la inabusit vreo 2 sau 3 minute. 
Mod de servire: Pe o farfurie se aseaza asparagus ca ornament si apoi se aseaza rulourile de carne cu cascaval si putin sos (in care s-au inabusit).
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: niponel 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 5886 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

 Cotlet de porc cu smantana
 Frigarui
 File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
 Snitel vienez
 Rulouri picante
 Snitel cu nuca de cocos
 Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
 Tochitura cu carnati
 Tochitura
 Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
 Snitele natur cu cascaval
 Friptura de porc cu sos de castraveti
 Rulouri din carne umplute cu masline
 Fasole verde cu smantana si carne de porc
 Matrai Borzas
 Gulas cu galuste
 File de porc cu gogosari si cabanos
 Creieri cu ceapa
 File de porc in crusta
 Frigarui din carne cu salata de pastai
 Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput