Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Rulouri de carne cu cascaval (branza topita) Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Rulouri de carne cu cascaval (branza topita) 
Numar portii: 0 
Ingrediente: brinza topita, sunca, fisii mai mari de carne de porc sau de vita dar nu groase, subtirele, unt, ulei de masline, vin alb un paharel depinde cate rulouri faceti, faina pentru pudrat rulourile si condimente.
Ornament: asparagus.
Mod de preparare: Pe o felie de carne de vita sau de porc, dar de preferinta de vita sa nu fie asa grasa, se aseaza o felie de bainza topita si una de sunca, apoi se ruleaza ca la sarmale si se prinde cu o scobitoare sa nu se desfaca, se condimenteaza si se pudraza cu putina faina. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline iar apoi se aseaza ruloul la prajit. Se prajeste bine pe toate partile, sa nu fie carnea cruda. Dupa ce sa prajit bine se adauga putin unt (o lingura) si un paharel sau jumate de vin alb. Se lasa putin la inabusit vreo 2 sau 3 minute. 
Mod de servire: Pe o farfurie se aseaza asparagus ca ornament si apoi se aseaza rulourile de carne cu cascaval si putin sos (in care s-au inabusit).
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: niponel 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 6221 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput