Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Snitele natur cu cascaval Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Snitele natur cu cascaval 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 6 felii carne de snitel (porc), 6 felii cascaval, mustar, 2 linguri faina, 1 pahar lapte, sare, piper.
Mod de preparare: Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pipereaza si se ung cu mustar, apoi se pune cate o felie de cascaval pe fiecare, se ruleaza si se prind cu scobitori. Se pun intr-o cratita cu 1 ceasca cu apa, se acopera cu capac si se dau la foc mic, sa fiarba. Dupa ce au fiert, se scot snitelele iar in apa ramasa se adauga 2 linguri faina, se amesteca sa nu se faca cocoloase si se adauga 1 lingura de mustar sau hrean ras. Se stinge compozitia cu lapte si se lasa la fiert pana se ingroasa. In acest sos punem snitelele si le lasam sa se patrunda. 
Mod de servire: Se servesc cu cartofi fierti si patrunjel verde tocat.
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Idora 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1412 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput