Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Rulouri din carne umplute cu masline Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Rulouri din carne umplute cu masline 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 800 g carne de vita sau porc, 150 g unt sau margarina, 100 g ceapa, 150 g masline, 150 g sos spaniol (100 ml ulei, 50 g usturoi pisat, sare si piper dupa gust), 100 g zarzavat, 200 ml vin alb, sare, piper dupa gust.
Mod de preparare: Separat intr-o tigaie se inginge untul sau margarina in care se calesc: ceapa, maslinele (curatate de samburi), zarzavatul. Se adauga sarea si piperul si se stinge cu vin.
Se umple fiecare felie de carne cu compozitia rezultata, se formeaza rulouri care se inteapa cu o scobitoare si se prajesc in ulei.
 
Mod de servire: Se servesc cu sos spaniol.
Pireul de cartofi este garnitura cea mai potrivita.
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Idora 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 1506 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Cotlet de porc cu smantana
» Frigarui
» File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
» Snitel vienez
» Rulouri picante
» Snitel cu nuca de cocos
» Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
» Tochitura cu carnati
» Tochitura
» Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
» Snitele natur cu cascaval
» Friptura de porc cu sos de castraveti
» Rulouri din carne umplute cu masline
» Fasole verde cu smantana si carne de porc
» Matrai Borzas
» Gulas cu galuste
» File de porc cu gogosari si cabanos
» Creieri cu ceapa
» File de porc in crusta
» Frigarui din carne cu salata de pastai
» Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput