Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri de mustar, 2 legaturi de tarhon,6 linguri de ulei, sare, piper, boia, vegeta.
Mod de preparare: Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimentele (sare, piper,boia, vegeta).Carnea de porc se spala, se sterge, se unge cu ulei si cu amestecul de verdeturi. Se pune in tava unsa cu ulei se adauga o ceasca cu apa si se pune pentru 50 min. la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu sucul din tava. Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie cuburi. Se trec prin ulei incins si se presara cu verdeata tocata, sare si piper. Carnea se taie felii.
 
Mod de servire: Se serveste calda cu verdeata tocata marunt deasupra. 
Timp de preparare (minute): ~70 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: osna 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 2912 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

 Cotlet de porc cu smantana
 Frigarui
 File de porc la tigaie cu ciuperci si masline
 Snitel vienez
 Rulouri picante
 Snitel cu nuca de cocos
 Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
 Tochitura cu carnati
 Tochitura
 Rulouri de carne cu cascaval (branza topita)
 Snitele natur cu cascaval
 Friptura de porc cu sos de castraveti
 Rulouri din carne umplute cu masline
 Fasole verde cu smantana si carne de porc
 Matrai Borzas
 Gulas cu galuste
 File de porc cu gogosari si cabanos
 Creieri cu ceapa
 File de porc in crusta
 Frigarui din carne cu salata de pastai
 Cotlet de porc cu bacon si sirop de artar

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput