400 g fasole verde (pastai) 1 lingura de pesto Genovese 4 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata marunt 4 cartofi mari mai fainosi curatati 200 g muschiulet de porc 350 g carnati de casa , feliat la 2 cm 1 dovlecel, taiat in felii de cca 2 cm grosime
Mod de preparare:
Se curata pastaile de codite si se fierb in apa cu un varf de sare 6 minute pana cand se inmoaie.
Scurgeti pastaile si clatiti-le sub jet de apa rece. Se amesteca pesto cu 1 lingura de ulei. Amestecati apoi ceapa cu fasolele. Se asesoneaza apoi salata dupa gust cu piper.
Intepati cartofii cu o furculita si lasati-i in jurul valorii de 8 minute la putere maxima in cuptorul cu microunde.
Scoateti apoi cartofii si lasati-i infasurati intr-un prosop inca cca 5 minute. Se prepara apoi frigaruile cu muschi, carnati si dovlecel.
Incalziti restul uleiului ramas in doua tigai si prajiti 10-12 minute frigaruile pana se rumenesc - sau pe gratarul incins, se ung frigaruile cu uleiul ramas si se rumenesc 10-12 minute pana devin aurii.
Frigaruile se servesc cu cartofi copti si salata de fasole pastai.
Energie (1 portie) - 490 kcal Proteine - 28 g Grasimi - 28 g Carbohidrati - 32 g .
Mod de servire:
Frigaruile se servesc cu cartofi copti si salata de fasole pastai.