Blat: 3oua, 3linguri zahar, 3 linguri faina, un praf de copt. Crema: 200g ciocolata, un compot de piersici, 500ml frisca, intaritor, un plic zahar vanilat, 1 plic gelatina
Mod de preparare:
Blat: Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, esente si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. Crema: Ciocolata se rade, conserva de piersici se pune la scurs, apoi se taie jumatate din piersici in felii si jumatate in cuburi. Frisca se bate cu intaritor si cu un plic zahar vanilat. Se amesteca frisca cu un plic de gelatina inmuiata. Se opreste putina ciocolata pentru decor iar restul se incorporeaza usor in amestecul de frisca. Blatul se insiropeaza cu suc din compot. Fructele cuburi se amesteca si ele cu frisca si se toarna acesta compozitie peste blat. Deasupra se pun feliile de piersici si se presara cu restul de ciocolata.