-300g pennette -300g rosii in suc -200g mazare(poate sa fie si din conserva) -150 g mozzarella -o ceapa -ulei de masline -formagio grana(parmezan) -busuioc -sare -piper
Mod de preparare:
Taiati rosiile in bucati destul de mati, apoi taiati ceapa fin si caliti-o in 4 linguri de ulei de masline, adaugati rosiile, mazarea ,sare, piper si lsati sa fiarba aprox.15 min.La final adaugati un pic de busuioc. Intre timp fierbeti pastele , le scurgeti si le amestecati cu o treime din sos, jumatate de mozzarella si un pic de formagio grana. Apoi intr-o tava puneti un pic de ulei si jum. din paste peste care adaugati un pic de sos , on pic de mozzarella si un pic de formagio grana.Dupa aceea adaugati restul de paste si repetati operatiunea. Puneti totul in cuptor la 200 de grade si coaceti pana cand mozzarella se topeste(10 min).