-macaroane lungi ca spaghetele, insa mai groase si goale pe dinauntru. -carne tocata de orice (eu folosesc de pui) -oregano -sare -piper sos bechamel astfel: -1 l lapte -4 linguri faina -un pic de sare -3 oua intregi
Mod de preparare:
Ai nevoie insa de un fel de macaroane lungi ca spaghetele, insa mai groase si goale pe dinauntru. Cred ca le gasesti in Germania. Asadar: -carne tocata de orice (eu folosesc de pui), rumenita in ulei in care ai prajit ceapa taiata marunt si usturoi pisat. Asezonezi cu oregano, sare, piper, si o lasi pe foc pana scade un pic zeama. -fierbi macaroanele al dente si le pui la stors -faci un sos bechamel astfel: 1 l lapte se fierbe cu 4 linguri faina si un pic de sare pana se ingroasa. Ai grija sa mesteci continuu. Se ia de pe foc si se adauga 3 oua intregi frecand vartos.
Se cladeste pasticio intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei sau unt astfel: un rand de macaroane insirate daca poti paralel si in lung, sa arate bine cand tai, apoi besamel (peste care unii pudreaza un pic de scortisoara, e f. bun si asa), un strat de carne. Termini cu macaroane, besamel si presari parmezan deaupra. Se da la cuptor pana se rumeneste.