Un pachet de lasagne. Faci un sos alb sau Bechamel, eu pun si cascaval ras in sos ii da un gust superb ( poti sa-i pui mozarella, sau parmezan, si mai bun ). Iti trebuie cam 600 gr carne ( vita sau porc, sau miel) pe care o calesti bine , adaugi ceapa tocata si usturoi ( dupa preferinte) , eu pun marar, patrunjel , sare (vegeta), putin piper, si le mai calesc un pic. Poti sa pui si ciupercute din conserva scurse de zeama si taiate marunt. La sfirsit pun doua linguri de bulion. Intr-o tava se pune putin sos alb ( bechamel), si un strat de lasagne (nefierte), peste care se pune compozitia cu carne, si se toarna putin sos alb , iar se pune un strat de lasagne si un strat de carne cu sos alb, ultimul strat sa fie de lasagne, pui sos alb si presari deasupra mult cascaval ras( sau mozarela sau parmezan). Se baga la cuptor pentru circa 30-35 minute. Asta e reteta mea.