-paste(nu are importanta de care) -200-300g filet piept de pui -piper proaspat macinat -sare -ulei de chilli -2 cutiute mici creme fraiche -3 tomate -1 doza mica de pasta de tomate -ardei gras,rosu,verde, galben -parmesan(la bucata, care se rade mai apoi) -jumatate de ceapa
Mod de preparare:
-pastele se fierb cca. 10 minute -se toarna putin ulei de chilli intr-o tigaie si se incinge -filetul de pui maruntit impreuna cu ceapa maruntita se calesc(pana cand devin maron) si se condimenteaza dupa gust -rosiile maruntite impreuna cu ardeii maruntiti se adauga in tigaie si se calesc mai departe cca. 5-10 min pt ca ardeii sa nu mai fie asa de tari -acum se adauga creme fraiche si pasta de tomate, se amesteca si se condimenteaza dupa gust -cand sosul s-a inchegat si a capatat o culoare frumoasa, se amesteca cu pastele si nu uitati, parmesanul ras pe deasupra si...cam atat ca nu va mai puteti misca din loc pana nu ati mancat tot