-1 cutie foi lasagna Buittoni -(500-600 g carne porc +vita (sau numai porc sau numai vita) -1-2 cepe -2 cutii mici bulion -1 punga (250g)cascaval ras -2 cutii smantana -sunca presata, ciuperci -2 prafuri Maggi fix Lasagna
Mod de preparare:
Foile se aseaza in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se taie ceapa marunt, se caleste, se adauga carnea tocata, sare piper,vegeta si prafurile Maggi dizolvate in cata apa scrie pe plic, bulion, ciperci. Sunca presata sa taie fasii. Un strat de foi, unul de carne preparata ca mai sus,sunca feliute, smanatana, apoi foi si iar carne si tot asa pana la 4 straturi.Ultimul strat trebuie sa fie carne fara foi, si in plus fata de celelalte straturi adaugi si cascavalul ras.apoi la cuptor. Folile de lasagna nu trebuie fierte, sau poate depinde de firma,dar eu am fiert odata si s-au lipit, iti trebuie recipienta maaare, dar ele la cuptor se inmoaie si ies super, asa scrie si pe cutie ca nu se fierb!