sosul: -o ceapa -carne tocata de vita (200-300g) -o cutie ciuperci champignon -un borcan sos bolognese
-cascaval ras -2-3 linguri smantana
Mod de preparare:
Sosul: calesc o ceapa pina devine aurie,adaug carne tocata de vita(cam200-300g)si o calesc impreuna cu ceapa pina isi schimba culoarea,adaug ciupercile( o cutie de champignon) si un borcan de sos bolognese(din acela gata preparat pentru spaghete)Las sa clocoteasca 5-10min,pina se amesteca bine totul. Intr-o tava patrata de yena,pun un pic de sos,apoi foile de lasagne ,apoi sos cu carne ,cascaval ras si doua ,trei linguri de smintina, apoi inca un strat de lasagne ,sos,cascaval,smintina,pina se termina totul.Ultimul strat este smintina. Bag totul la cuptor la foc mare pina incepe sa clocoteasca,apoi fac focul potrivit si las vreo 30-40min. Pofta buna si sper sa iti placa.