-ulei de masline -3 chilli uscati -3 catei de usturoi proaspeti -1 legatura de patrunjel -1 doza de peste ton (simplu) -50g branza Parmesan -50g unt cubulete -zeama de la o limette -300g spaghetti -piper proaspat macinat
Mod de preparare:
-se toarna uleiul de masline din belsug intr-o tigaie si se incalzeste, dar nu trebuie sa fie fierbinte -se adauga usturoiul si chilli tocate si se calesc cu grija(usturoiul nu trebuie sa capete culoarea maron) -intre timp se fierb spaghetti "al dente" intr-o oala cu apa si sare -se adauga patrunjelul taiat fin in tigaie si se caleste putin -la sfarsit se adauga tonul taiat finut si se incalzeste impreuna cu ingredientele din tigaie -spaghetti si sosul de ton se amesteca intr-o oala, se adauga untul, parmesanul si zeama limette, se pipereaza si se servesc imediat Pofta Buna!