-500gr spagetti(sau orice fel de pasta) -1 conserva de ciuperci sau 250gr proaspete si taiate marunt -200gr bacon -250gr crema de lapte(smintina) -3 oua -parmezan(sau orice alta brinza rasa,de preferinta sarata) -sare si piper -putin unt -2-3 linguri de ulei
Mod de preparare:
Intr-o tigaie punem putin unt,ciupercile si beacon-ul sa se caleasca.Punem la fiert macaroanele si le fierbem conform indicatiilor de pe pachet cu sare si cu 2-3 linguri de ulei(uleiul e ca sa nu se lipeasca intre ele macaroanele).Intr-un castronel punem crema de lapte,ouale,putina brinza rasa(parmezan),sare si piper.Pe foc mic,amestecam macaroanele cu beacon-ul si ciupercile si adaugam continutul din castronel...amestecam continuu 2-3 minute(nu uitati...pe foc foarte mic,altfel crema se incheaga) si masa e servita!