-2 morcovi taiati betisoare -1 conserva mica ciuperci taiate felii -500g piept de pui -150g mazare din doza -jumatate de pachet paste spirale(250g ) -2 linguri ketchup -un pahar smantana -200 ml supa de legume -o ceapa tocata mai mare
Mod de preparare:
pieptul de pui l-am fiert in apa cu vegeta apoi l-am scos si l-am taiat fasii(apa o folosesc maine cand fierb orez sau chiar puteti face o supa de galuste)
macaroanele se fierb in apa cu sare apoi se lasa la scurs in sita.
Carnea taiata se pune la prajit in putin ulei si cand se rumeneste usor se scoate. in acelasi ulei se pun morcovii,ceapa, mazarea si se toarna deasupra supa de legume.se lasa vreo 10-15 min sa se moaie legumele si lichidul se evapora. Se toarna smantana si ketchup si se condimenteaza.
legumele se amesteca cu macaroanele. Se pun intr-un castron iar desupra se aranjeaza carnea.