Gravidute si mamici de Constanta (58)

Gravidute si mamici de Constanta (58) | Autor: creem

Link direct la acest mesaj

Mamici si gravidute de Constanta

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33, 34, 35,36
37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50, 51, 52, 53, 54, 55,56, 57

LISTUTA NOASTRA:

MAMICI :
Adryana_4u- Bianca
Abibrinza- Victor-Catalin si Mihai
A_deju- Eric
Andata - Octavian si Alexandra
Andicu- Filip Gabriel
AndreB-Matei
AngeliquedeS - Mihai Viktor alias Pupi
Bavi-
Bisous -Cristina si Victor
Calinclaudia - Clara Maria
Carmenita
Chryssy -Elif
Creem - Maria Sofia
Crisis81- Teodora
Dady68-Andreea si Bianca
DanaDumitru-Riana Maria
Dandusa- Crinuta si Radu Ioan
Daniela76 -Alexandra
Daria Ioana - Casandra si Darius Costin
Deiutz - Ana Ilinca
Denise1301 - Jasmin
Docdecap - Serban
Elena81 - Sebastian Alexandru
Ege - Arzu Ege si Efe
Elizz -
Eris - Iannis Cristian
Flisa - Luca Gabriel
Fiquelle - Sofia Mariasi....
Gabiu - Albert Mihai
Gabriela82
Ghibuadina - Alexia
Ina78 - Gabriel
Isidora - Isidora si Ioan
Ingerash M - Alin-Gabriel
Jojo_miha - Theodora Ioana
Jadesy - Cleopatra Lavinia
Lulu 77 - Luca Gabriel
Madaluta - Darius Cristian si Briana Amelia
Maia37 - Andra si Vlad Constantin
Mamacita - Alexandru si Anabella
Mary_lou - Patrick Andrei
Mav - Sebastian si Antonio-Gabriel
Menuet - Ana Maria
Mirela79 - Maria
Mokika - Crina si Theodor
Mocutza -Andreea Alessia
Mymy -
Myral - Isabela si Elisa
Nastasie - Razvan Mihai
Ontica Camelia - Alexandra Elena si Teodora Lucia
Pisikuta - Lola
Ralina - Ioana Teodora
Roxanalucia - Victor
Roxx - Luca Teodor
Roxi79ro- Patris Daciana
Simonasima- Sara Gabriela
Teano -
Tinna S - Andrei si Alexandru Luca
Umfatel-Andreea Elena si Paul Mihai
Ylilimic -
Yannia - Alessandra

GRAVIDUTE :

Andata
criss 2081
cami_antonia
Esma_angel
Fareselena
Inlaura
Jojo
Larisel
Mano
Selen80
Supermami22

ZILE DE NASTERE:

Ianuarie
1-Andrei (Tinna)
6-Casandra (Daria Ioana)
6- Elif (Chryssy)
10 - Andata
15-Serban(Docdecap)
17-Ianis-Cristian(Eris)
21- Cleopatra Lavinia (Jadesy)

Februarie
1-Yannia
2-Bianca(Adryana4u)
4-Sebi(Mav)
14-Bianca(Dady68)
14-Luca (Tinna)
23-Alexia(Ghibuadina)
23-Ioan(Isidora)
26-Camelia Ontica
27-Alexandra-Elena(onticacamelia)
29-Vlad Constantin (Maia37)

Martie
1-Mamacita
12-Theodor-Ioan
16-Fisun (ege)
16-Victor (Roxanalucia)
20-A_deju
22-Gibuadina
23-Eris

Aprilie
3-Andreea_Elena( Umflatel)
11-Alessandra(Yannia)
11-Gabriel(Ina)
22-Victor( Abibrinza)
23-Teodora (Crisis81)
25-Alexandru (Mamacita)
25-Docdecap
26-Ana-Maria (Menuet)
27-Ina

Mai
1-Lulu
5-Mihai(Abibrinza)
8-Briana-Amelia (Madaluta)
8-Crisis81
10-Ralina
12-Daria Ioana
14-Darius-Costin (Daria Ioana)
16-Bogdanel (Ellen79i)

Iunie
5 -Madaluta
12-Angelique
20-Irina81
27-Filip (Andicu)

Iulie
11-Menuet
14-Mav
20-Criss 2081
22-Anabela(Mamacita)
23-Isidora
23-Simonasima
24-Maria(Mirela79)
27-Andreea Alesia (Mocutza)
30-AndreB
31-Roxanalucia

August
2-Alin-Gabriel(Ingerash)
5-Teodora-Lucia(oticacamelia)
8-Alexandru-Nicolas(Fiquelle)
9-Roxx
12-Crina (Mokika)
12-Sofia Maria(Fiquelle)
13-Dodo_pui
20-Luca (Lulu)
23-dady68
24-Andicu
26-Alexandra (Andata)
27-Dandusa
28-Theodor ( Mokika)

Septembrie
1-Matei-Cristian(irina81)
2-Sara Gabriela (Simonasima)
4-Adryana_4u
6-Mirela79
9-Abibrinza
11-Octavian (Andata)
14-Andreea(Dady68)
16-Mocutza
25-Paul Mihai(Umflatel)
29-Teodora (Jojo_miha)
30-Ege (ege)

Octombrie
5-Riana Maria(DanaDumitru)
6-Esma(Esma Angel)
11-Isidora(Isidora)
16-Efe (ege)
24-Creem
24-Selen80
27-Antonio-Gabriel(Mav)
29-Bogdan(Dodo_pui)
31-Radu Ioan(Dandusa)

Noiembrie
1- Crinuta(Dandusa)
1- Razvan(Nastasie)
2-Adriana(Nastasie)
5- Matei(AndreB)
7- Maria-Sofia(Creem)
13-Ingerash
16-Mokika
16-Umflatel
20-Nur(Esma Angel)
24-Jojo_Miha

Decembrie
4 -Ioana Teodora (Ralina)
5 -Luca(Roxx)
14-Darius-Cristian (Madaluta)
15 Eric(A_deju)
25-Tinna
28-Viktor (Angelique)

LINKURI UTILE

REMEDII HOMEOPATICE 1, 2,
How to brest feed, Calculul datei nasterii,www.visembryo.com/baby/15.html" target="_blank">Cum se dezvolta bebe,
www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart" target="_blank">Greutate si centimetri in burtica la mami, www.layyous.com/root%20folder/pregnancy_videoclips.htm" target="_blank">Diverse filmulete despre sarcina si nastere,
www.materneo.com/calcul/CalcWeight.htm" target="_blank">Greutatea viitoarei mamici, www.desprecopii.com/info.asp?id=135" target="_blank">Sarcina - saptamana cu saptamana
Recomandari pentru gravide, www.desprecopii.com/info.asp?id=5" target="_blank">Intrebari si raspunsuri despre sarcina, www.voornamenboek.nl/index.html" target="_blank">Nume de fetite si baietei, www.babycenter.com.au/pregnancy/antenatalhealth/testsandcare/" target="_blank">Informatii privind testele prenatale, www.medicina-materno-fetala.ro/downloaddoc.php?docId=45" target="_blank"> Recomandari pentru urmarirea prenatala de rutina a femeii gravide sanatoase, www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm" target="_blank">Masuratori ecograf, www.perinatology.com/calculators/biometry.htm" target="_blank">Calculator pentru verificat masuratori ecograf, RUGACIUNILE NASTERII, www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">pozeBBinBurtica , Nastere in direct cu epidurala, Sarcina- de la conceptie la nastere
www.netmedic.ro/ghid-prim-ajutor/capitolul-v#obstructia-cai-aeriene-copil" target="_blank">Ghid de prim ajutor -BLS LA COPIL- Obstructia caii aeriene la copil

MEDICI SI ANALIZE IN CONSTANTA

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Tot m-am trezit cu noaptea-n cap si familia doarme inca (surpriza!), asa ca am intrat sa vizionez pozele postate in capitolul precedent.

Cami, ai avut o caprita superba, care si-a interpretat asa frumos rolul! Ce bucuroasa era si Teo intre copiii costumati..., delicioasa!
Foarte frumoase s-au facut si Bianca si Andrada, o incantare pt ochii mei de mama de baieti!

Simona, ai restrictionat accesul la poze? Ca n-am reusit sa ma conectez la webshots, nici fiind logata acolo.... POate mai pui inca o data linkul cu pozele de la Macin, chiar as vrea sa vad si eu daca merita drumul pt copii!

Adriana, superb fluturasul vostru cu antene verzi!
Cum a fost la control la ochisori? Ce mai faceti cu dintisorii?

Andicu, i-au trecut mucii lui Filip? Sunteti bine? ...Sigur esti ocupata cu musafirii.....

Andreb, cand sosesc pozele de la fotograf, abia astept sa le vad!

Mihaela, indraznet calaret aveti! Unde anume s-a petrecut actiunea? Ati rezolvat cu pliantele?

Anuzzaice, bun venit la noi, sarcina usoara si la termen, cu bb sanatos!
La fel ca si Madaluta, si noi am recoltat celule stem, la nasterea lui Antonio, tot in ideea ca trebuie sa le recoltam, sa fie acolo, caci altceva in afara de niste bani, pe care oricum ii cheltuiam, nu aveam ce pierde.

Jadesy, nu cunosc nicio persoana potrivita pt a fi bona, dar poate te ajuta cu amanunte despre agentia de recrutare, Mamacita sau Andreb.

Mokika, vreau sa-l vad pe Teo tunsulici! Ne pui poze?

......Gata, s-au trezit toti copilasi mei...
O zi frumoasa tuturor!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Caty, multumim pt noul capitol!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.am dus si eu una bucata copil la gradi.
alina, am fost la control, i-a verificat pleoapele, a zis ca probabil de la curent pentru ca nu era rosu nimic acolo.deja de a doua zi s-a desumflat.adevarul e ca , cum sa mergi in masina, ori cu un geam deschis ori cu AC.AC nu il pun ca mi-e teama.asa ca am lasat geamul deschis.
cu dintii clar nu mai vrea acolo.vrea la doctora lui veche.asa ca am vorbit cu ea si ne primeste iar.ce sa fac?decat deloc.sunt multe de zis aici dar nu detaliez.
voi cum sunteti?ma bucur ca mama ta e mai bine.si ma bucur ca ai ajutor.eu i-am zis lui ionut sa-si puna concediul in august sa vedem ce o iesi.ca inca nu stim sigur nimic.
si ma bucur ca s-ar putea anul asta sa vina sora mea din germania in concediu in romania, macar 10 zile cu nepotii mei(gemenele si cel mare)si s-ar putea sa-i cazez usa de usa cu mine(la o vecina).sper sa nu se razgandeasca.
fug ca am toneee.si nu am nici un chef.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna dimineata,

We plin, doar ca a fost si vremea frumoasa! Dupa petrecerea de la Kris (a propos, f. comode scaunele alea desperechiate!) unde m-am simtit foarte bine (intreb. nr. 2: au supravietuit lobeliile din jardiniera noua? vezi ca se uda destul de mult), sambata m-am inchis in dormitor, am trimis baietii la curte la socrii si am nani-nanit fo' 5 ore, asa pentru sufletelul meu obosit cu multe nopti nedormite toata saptamana.
Duminica am stat toata ziua pe plaja (de la 10.30 la 17) cu Matei si Claudiu, pe o vreme superba, nici cald nici frig, nici f insorit nici innorat, cu apa calda (la mica adancime era si 21 de grade), am balacit copilul, l-am bronzat, noi adultii pana la final ne-am ars ca am facut pe desteptii si nu ne-am dat cu creme... si pe dupa-amiaza la casa de cultura la parcul piticilor unde am vazut dragalasenie de Sofi cu parintii (Creem) f. ok, ba chiar vorbareata (o intrebai cum o chiama, imediat cu zambet pe toata fatzuca venea raspunsul:'Ofi!)
Dupa parc am intrat in supermarket la cumparaturi, si poate ca nu as fi mentionat asa lucru banal dar restul povestirii o sa apara pe blog in cursul zilei, ca ne-a disperat Mateiu cu o roata de cascaval furat de pe galantar ros(mancat a se intelege) pe sfert pana la casa!!!
Jadesy ce sa-ti spun, daca te intereseaza o bona iti pot pune pe pm datele de contact ale agentiei. Multa Bafta, sa gasesti ce va trebuie!
Tania, felicitari pentru Andreea, se pare ca ai o fetita mare extraordinara! Cand a povestit Alina de faza cu cartea si cititul mi-a placut instantaneu inzecit de ea.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Mav, pozele, intr-o oarecare forma le am in calculator inca de vineri (neprelucrate, brute)...A trebuit sa aleg ce ramane... In 2- 3 zile vine produsul final si postez. Deja mi-e dor de bebelusul meu buclat, caci acum am in casa un pezevenghi tunsulic cu care inca nu m-am obisnuit.... of, of...

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

cateva poze de la ziua Kristinei... cand mi-am adus aminte ca am aparatul fotot in geanta (adica spre sfarsit, caci astfel n-am reusit sa prind pe toata lumea ...)

http://entertainment.webshots.com/photo/2116787850102871261nPzOsh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!

Kristina, cu intarziere iti spun La muuuulti ani fericiti!
Mav, multumesc!

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo.

Alina, suntem bine, am prins si eu 1/2 de ora de respiro, ca doarme Filip. Mucii i-au trecut de o saptamana aproape( oricum, mult l-au mai tinut de data asta), tot mi se mai pare ca aud cateodata o mica sfornaiala, parca i-au mai ramas putin pe nas-gat, ca altfel nu are nimic! Ma bucur ca mama ta se simte bine si v-ati linistit!

Am vazut poze f frumoase de la Kris, of, eu parca sunt mai mereu in contratimp cu intalnirile.. ..sper sa ma linistesc si eu cam intr-o luna, max.
Doc, eu raman la parerea mea ( si dupa pozele vizionate de la Kris): imi place muult de tot cum iti sta tunsa asa! te arata mai copila, mult mai tanara! parul mai lung te maturiza.

Sanatate multa si recuperare rapida Irinei si Andreei. Aoleu ce rau trebuie sa fie sa stai cu piciorul in ghips pe caldurile astea! [:-(]
Creem, imi pare rau de patania cu Sofi! slava Domnului ca n-a patit nimic, ca-s tare periculoase loviturile la cap!
AndreB, Matei are fatzuca de baietel nazdravan tuns asa! da tot dulce e! oof, nici eu nu ma indur sa il tund pe Filip iar, ca tare scump mi se pare cu carliontii aia! mi-aduc aminte ca vara trecuta aproape ca am plans cand l-am vazut tuns! nu mai semana deloc cu bebele meu! aaa, si tortul ala parfait cu frisca si etc..etc...era cadou de la tine sau l-ati savurat de ziua lui Angi?

Annuzaice, bun venit si sarcina usoara, cu bebe sanatos!

Am tras si noi vreo 4 zile de plaja pana acum, noroc cu prietena mea si ai ei, dar prea bronzati nu suntem, ca ne ungem cu toate alifiile ca sa nu ne ardem. Filip e innebunit dupa nisip ( shiship) si apa, asa ca greu il iau de pe plaja ! si ultima obsesie : GONDOLA! ma innebuneste frate! daca punem piciorul in Mamaia, numai la gondola vrea! si se lasa cu scandal! am ajuns sa ne dam o zi da , una nu! ma intreb daca ar face aia reducere pt clienti asa fideli, ca in ritmul asta dam faliment!
Din ultimele perle ale lui Filip : Ii zicea Emiliei, finuta noastra si fetita prietenei mele : " Unde pleci maa cu aia! e masina meaa!" , " Bai tataie, ce faci acolo?" , si cea mai cea: " Nu asa mai, b'egule!"- asta si-o zicea lui insusi, caci gresise directia pe strada si nu nimerea sa urce pe bordura.( ii spusese tac'su cu vreo 2 zile inainte: Mai blegule nu mai manca de pe jos visine crude- ca te doare burtica!). Pana si vecina alor mei imi zice amuzata ca ce-i mai merge gura, toata ziua il aude dand explicatii!
Aseara am fost la Delfinariu, si l-am vazut pe delfinul Mark si leii de mare John si Lily. A fost fascinat, n-a miscat decat sa aplaude si sa rada cat a durat spectacolul! nici nu ma gandeam ca o sa aiba asa rabdare! drept pt care, urmeaza o vizita la circ dupa 18 iunie.

Se vede ca am avut liniste, ca nu ma mai opresc din scris!
si fug sa intind niste rufe!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Aoleuuuuu! Ce urata suuunt in poza! Hai, mai, Andreea ... ce-mi faaaci!

Revin mai pe seara ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Crixia, multumesc de urari, niciodata nu-i tarziu pt asta!

Andre, mortal Matei cu cascavalul!

Andicu, tortul era cadou de la Andreea si l-am savurat atunci - absolut mortal!

Mokika, ba nu esti urata deloc!

Fug ca Pupicu e pe mine :))

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput