Gravidute si mamici de Constanta (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

....De cand am nascut, de obicei, habar n-am in ce data/zi a saptamanii suntem, mereu uit. Dar azi am avut motiv sa verific data si parca imi aminteam eu vaaag (neuronu' de "gravida" obosit) ca azi e ziua cuiva... Am cautat si am gasit:

Sinzi, La multi ani cu sanatate! Sa fii iubita!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello, hello!

Intru si eu sa scriu repede pana nu se plictiseste fii-mea rau de tot. Chiar cand am intrat sa scriu s-a trezit dar i-am dat drumu' la carusel si e fascinata (Doc ) asa ca sta cuminte. Numai ca trebuie sa fiu atenta daca adoarme sa il opresc ca se sperie de el cand se trezeste.
Apropos de dormit..... numai cu "cornu' in perna" doarme si cate-o data cand o vad mai am putin si mor de inima. Ea trebuie sa aibe fata acoperita ca sa doarma bine. Ieri isi pusese un puisor de perna pe fatza. Mi s-a facut rau instantaneu cand am vazut-o desi mereu i-am tot pus chestii pe fatza ca sa vad ce face si mereu le da la o parte daca o deranjeaza. Dar cand doarme vrea neaparat ceva pe fatza. A... si absolut nimic sa o inveleasca pe corp... sa nu-i pui nimic pe maini sau picioare ca e jale....

Inca nu am apucat sa ma uit pe poze, dar m-am simtit super bine la Angi. Asta pana a inceput fii-mea sa urle cat o tineau plamanii ca era foarte deocheata. Abia astept sa ne mai vedem......

Am mai pus poze noi in album si se vede si patutul ei cel nou.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, micii contin ou?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Fetelor, micii contin ou?
NU

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Inseamna ca fi-miu a halit o aluna s-au cam plimbat de colo colo alunele si siiigur au mai cazut si pe jos. Nu l-am vazut dar alta explicatie nu am, are un puseu de alergie absolut oribil, deja petele erau vinete si i-am dat iar cu crema de frica sa nu se infecteze Ziceam de mici ca a furat unul si a halit repede din el.

Si colac peste pupaza aseara eram la plimbare in Mamaia si deodata incep sa ii curga mucii si sa tuseasca, azi noapte ne-am chinuit amandoi ca nu putea dormi de muci azi a facut si febra, ce mai, grozav :(((( Cica e iar o viroza care bantuie pe-aici.

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Poze de la ziua mea http://community.webshots.com/slideshow/573041314MyWLxz

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Crisis, faine pozele noi! ce m-am mai distrat cu seria "tati care sforaie si eu n-am ce face".... da' chiar 13 perechi de conduri?! si nu are decat o luna...
Intrebare: nu-i de mirare ca-si tot baga capul in perne, sunt cam multe prin patutul ei (parerea mea). Daca vrei sa o tii intr-un loc la somnic( adica sa nu se rostogoleasca in gratii) cumpara-i o pernuta pentru nou nascuti (opritori). Uite, ca asta

http:// w. w. w. c h i c b e b e . r o /products/278-perne_nou_nascuti/3058-chicco_saltelutapernuta.mbs
(am scris asa din motive de "reclama") dar poti sa o cumperi din mai multe locuri, asta mi-a sarit in ochi acum

noi am avut la Matei, f. buna, chiar avea si un cantecel de adormit sau simulator batai inima mami, da' a trebuit sa o dam inapoi... Iti las pm pentru ebay.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

'neata!

Aseara am vrut sa intru sa pun cateva poze ca sa "imi spal imaginea" dar, nu am avut net!
Sper sa se remedieze situatia in seara asta.
Lulu - vorbim! eu, initial ma gandisem la ceva clasic ... un pantalonas negru, o camasuta si un papionas.
In caz ca nu mai apuc sa intru din motive de net, in we nu o sa fiu ca plec in Delta!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

intru si eu pe fuga pentru k teroristii mei nu-mi dau pace deloc...
am avut un w-end plin cu 3 gratare in 2 zile si cu misiunea grea de a selecta din cele peste 3000 de fotografii de la nunta cele care ne plac si in care aparem si noi. Am selectat vreo 700 in care suntem prezenti si alta suta in care sunt doar finii dar ne-au placut tare mult. Din astea am reusit sa fac o alta selectie cu vreo 50 pe care sa le incarc pe webshot...
daca aveti rabdare si curiozitate le puteti vedea aici:Poze nunta

mokika: daca vrei ceva clasic, uita-te la pozele cu darius la nunta si dc iti plac ti le imprumutam cu drag.avem si camasa alba si rosie si papion negru , lavaliera neagra si grena..la alegere...
angi: ne-am simtit super la tine si ne-ai dat startul la gratare... sambata am mai fost la doua iar duminica la unu'
andicu: doamne ce mare a crscut filip..cand citesc perlele lui, realizez cat a crescut...e un smecher si jumatate...

as mai scrie dar nu ma lasa astia mici..cand vor adormi, mai intru...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ina, dr. Loghin e bun orelist. Are cabinet prin Tomis nord, la tic tac, nu mai stiu daca este nr. pe prima pagina.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput