Gravidute si mamici de Constanta (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Ina, dr. Loghin de care iti spunea Creem este intr-adevar un medic foarte bun si are cabinetul la ciresica, dupa ce treci de alimentara aceea Profi (?) parca, care este vis/a/vis de sensul giratoriu, se face o strada la dreapta. In concluzie, prima strada la dreapta dupa alimentara de la Ciresica. Este o cofetarie, Aida, si imediat dupa acea cofetarie este cabinetul. Are program inclusiv sambata pana la 12, daca nu ma insel. In timpul saptamanii poti merge cu trimitere de la medicul de familie si in cazul asta nu mai platesti consultatia. Daca nu, prima consultatie e 50 ron, iar vizitele pentru control sunt 30 ron. Retetele prescrise sunt compensate, iar dr.-ul este f amabil, iar cu copiii are o rabdare de admirat. Sper sa gasesti repede cabinetul.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Creem ce cascata sint. este exact linga noi. Mergeam uneori sa iau programul ptr fete
Multumesc mult.

Mada superbe poze. E una la apus... de-a dreptul buna de pus in rama.

Gabi de cind a venit caldura ar minca numai fructe sau iaurt. Voi ati observat asemenea schimbari la copii? Ne batem pe piersici amindoi, sintem topiti dupa ele.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Ada multumesc mult. stam f aproape de cabinet. Nu am facut click-ul... unde n-am avut nevoie pina acum, am gasit cabinetul cind m-au mai rugat fetele de pe forum sa le fac programare sau sa le spun programul. Merg ptr mine, nu ptr Gabi. Am facut cred o infectie ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
Mada superbe poze. E una la apus... de-a dreptul buna de pus in rama.

da e superba.... da e rasaritul dimineata, pe malul marii ...

andicu: vrem si noi in septembrie in Croatia... ne faci o oferta ieftina? ( da ieftina-ieftina...) K acum si dupa cununat si in criza economica...e mai greu...Eventual pensiuni, vile, apartamente, nu neaparat hotel...

Angi: poate k pupicu a papat inghetata care are ou...imi pare rau k si el are de suferit...

creem: sper k sofia e bine , da?

mav: de ce esti mamica X 3? e si nepotica la voi sau ai vrut sa ne dai vreo veste si nu ne-am prins ?
Cand intri pe mess da-mi un buz sa-ti trimit pozele de la nunta cu voi caci sunt multe si frumoase...

Dandusa: de cand mi-ai dat reteta de briose m-am tot tinut sa te intreb de unde ai luat tava caci eu am gasit in Real dar e 49 lei si nu m-am indurat sa dau atatia bani... tu atat ai dat???

andreb: cand ne arati pozele cu matei? ( cele de la sedinta foto, ma refer)

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetelor!dau repede raportul sa nu ma dati disparuta, ca plec!

intram in clubul celor cu muci si febra, 38.4 azi-dimineata, mucisori galbui spre limpezi, depinde cat a dormit. si ii ies caninii, baleste si roade si plange si se tanguie si numai cu desene mai sta ce sta.

eu acuma fug spre bucuresti unde raman peste noapte, maine trebuie sa vina tati la bucuresti, am aranjat bona de la 6.30 dimineata , dar va trebui sa ma intorc relativ repede, ca nu sta nimeni pana ajungem noi inapoi la 9 seara daca ar fi sa venim impreuna, ofof maimai ce prost au picat toate!

deci va pup, ne re-vedem, re-citim de maine incolo candva, sa vad cum evolueaza lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Raportez o noapte cu febra f mare care a cedat destul de greu asa incat de la ora 3 l-am pazit pana dimin la 7 (eu culcata la ora 2 )

Azi la 5 sunt programata pt examenul de permis sa imi tineti pumnii...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bafta Kris! Poate te odihnesti peste zi ca sa fii fresh la examen...dupa asa noapte alba!

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angi, doc: multa sanate puilor, dar ce sa fie? de la ce?

angi: bineinteles k iti tinem pumnii....da incearca sa te odihnesti putin pana atunci...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mada , superbe pozele si protagonistii.ah ce vreau si eu in croatia.am auzit ca e asa frumos.
kris, tinem pumnii sa iei examenul.si multa sanatate lui Pupi.
doc, si voua sa va treaca repede.drum bun la bucuresti.imi place la nebunie cum iti sta asa scurt.
noi am scapat ieri ca prin minune sa nu-l muste pe razvan un maidanez.se dusese spre un pui de maidanez si ii strig sa-l lase in pace,nici nu apuc sa termin de vorbit ca o vad pe mama puilor venind cu coltii scosi spre fi-miu.noroc ca s-a dus ta-su spre el si spre catea si a speriat-o, ca altfel era vai de fundul lui(la propriu).pe bune, il musca de fund.am tremurat asa vreo 10 minute.nu-mi putea reveni.aveam in fata ochilor imaginea catelei cu coltii scosi alergand spre fimiu, fimiu spre noi, speriat.doamne.sper sa se invete minte si sa nu se mai duca la toti.nu a plans insa sa speriat rau.
in rest suntem bine.noi mai mergem la gradi pana la 1 august, insa il mai duc si pe la bunici cand pot si ei.deci mai chiuleste cand si cand.
sunt bucuroasa ca ma anuntat surioara mea ca vine ea anul asta in Romania.cu toti cei 3 nepoti ai mei(gemenele si baiatul cel mare).razvan o sa fie foarte fericit ca o sa-i revada.si cred ca vor sta cu mine in scara, usa de usa ca am o vecina cu care ne avem bine si e plecata in perioada aia.sa vedem.speram.
gata, m-am intins.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ce sa ma mai odihnesc, ca la 4.30 tb sa fiu la politie... Am emotii, pe bune, rau de tot...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ina de la Bricostore am cumparat posterul si este sub forma de puzzle din spuma. Poate fi folosit ca si covoras, poster, se poate face o cutie din el, etc.
AndreB nu merge linku' la pernuta in schimb am gasit site-ul cu rochii. Stiu ca sunt prea multe perne dar ea cand se intinde, maini picioare, fata trebuie sa atinga ceva ca altfel se sperie. Poate imi trimiti pe mess linku': cristina_dobres e ID meu.
Kris ai o bafta....... macar sper sa se adune toata la examen si sa-l iei fara probleme.

Pupici la bolnaviori Serban, Pupicu si ..... atat sper!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

"Vreau sa nu mai fiu diferit!"

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput