1 kg cartofi noi curatati 400 g fasole verde 450 g mazare gradina (eventual congelata) 3 linguri de maioneza 1 legatura ceapa verde (3 bucati) taiata marunt 450g carne de hamburgeri, preparati din carne de porc / pui miez de paine inmuiat in lapte un ou sare piper nucsoara cimbru
Mod de preparare:
1. Pregatiti gratarul. Se taie in jumatate cartofii curati si se fierb in apa sarata timp de 20 de minute pana se fac. Se lasa sa se raceasca usor.
2. Intre timp, gatiti fasolea verde in apa sarata timp de aproximativ 8 minute pana cand se inmoaie. Adaugati in ultimele 2 minute mazarea. Dupa fierbere, scurgeti si clatiti sub jet de apa rece.
3. Subtiati maioneza cu 2 linguri de apa si fasolea, mazarea de gradina si ceapa . Se adauga cartofii si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
4. Apasati hamburgerii cu mainile ude pentru putina aplatizare. Se frig pe gratar cca 15-18 minute. Serviti cu salata de cartofi.
Contine pe portie: 570 kcal / Proteine 27 g / Grasimi 25 g / Carbohidrati 60 g