-1 ou intreg -2 galbenusuri -200 ml smantana -2-3 linguri cascaval ras -sare -piper -busuioc -200 g sunculita afumata - 3/4 pachet paste
Mod de preparare:
Reteta de carbonara pe care o fac eu acasa. Bati 1 ou intreg si 2 galbenusuri , apoi adaugi 200ml smantana ,2-3 linguri de cascaval ras(eu pun formagio grana-se gaseste si in Romania la Carrefour),sare, piper, putin busuioc(daca nu ai poti sa pui patrunjel tocat marunt).Apoi calesti 200gr. de sunculita afumata-da sa aiba si carne nu doar grasime (nu stiu exact cum se numeste produsul in Romania).Intre timp pui la fiert apa cu sare in care vei fierbe pastele( eu folosesc spaghetti Barilla nr. 3)-pui aprox. 3 sferturi de pachet.Le scurgi si asa fierbinti le pui intr-un vas si adaugi amestecul cu oua si sunculita si eventual le pui putin pe foc ca sa le calesti-optional.