Naturiste si homeopate (36)

Naturiste si homeopate (36) | Autor: Paula33

Link direct la acest mesaj

Cum se prepara eficient ceaiul de napraznic

Tratamentul Liviei si alte retete naturiste 1

Tratamentul Liviei 2 - desfasurat, cu distante de timp intre ingrediente

www.evenimentul.ro/articol/formula-de-tratament-apiterapeutic.html" target="_blank">Tratamentul lui Andritoiu si Discutii despre trat. lui A.

www.babyhopes.com/articles/supplements-sperm-count.html" target="_blank">Naturiste pentru barbati - articol in engleza

www.boli-medicina.com/" target="_blank">Articole de medicina naturista pt diverse boli

Tratamente naturiste impotriva chisturilor si cancerului ovarian

Tratamente naturiste impotriva fibtomului uterin si mastozei

Tratamente naturiste pt probleme gastro-intestinale

Tratament naturist pt endometrioza

Informatii "naturiste" despre Sindromul Ovarelor Polichistice (SOP sau PCOS) - in engleza: www.sensible-alternative.com.au/" target="_blank">aici si aici

Povesti de succes - pentru cand v-ati pierdut optimismul si speranta

Puteti procura Vitex Agnus Castus Fruit www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html" target="_blank">aici

Puteti procura MACA (Innovatics) www.innovatics.ro/ro/index.php?page=comanda&PHPSESSID=51defa72599ec50cfaaf43c367163302" target="_blank">aici

Discutii despre tratamente naturiste: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44713&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49534&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=50454&whichpage=1" target="_blank">(4)

Naturiste si homeopate: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51774&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=52296" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52839" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53362" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53902" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54707" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55388&whichpage=1" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56334&whichpage=1" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59461&whichpage=1" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63226&whichpage=1" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66595&whichpage=1" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69452&whichpage=1" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72900&whichpage=1" target="_blank">(17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24) (25) (26) (27) (28) (29) (30) (31) (32) (33) (34)(35)

Lista fetelor "naturale": www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=abc123" target="_blank">abc123; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ali" target="_blank">ali; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Alysh" target="_blank">Alysh; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=anastacia" target="_blank">anastacia; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ancuca_b" target="_blank">ancuca_b; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Andra M" target="_blank">Andra M; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Andrusha" target="_blank">Andrusha; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ANUSKKA" target="_blank">ANUSKKA; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=auricass" target="_blank">auricass; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Bianca B" target="_blank">Bianca B; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Briantis" target="_blank">Briantis; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=bubulina1" target="_blank">bubulina1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Carmen_Marieta" target="_blank">Carmen_Marieta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=carpediem" target="_blank">carpediem; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=catty" target="_blank">catty; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=chivutamonica" target="_blank">chivutamonica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ChrisChris" target="_blank">ChrisChris; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=corinette" target="_blank">corinette; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danabadiu" target="_blank">danabadiu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danutza_c" target="_blank">danutza_c; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danyalo" target="_blank">danyalo; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=dear_bambie" target="_blank">dear_bambie; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=denis" target="_blank">denis; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=dianadi" target="_blank">dianadi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=elenya_m" target="_blank">elenya_m; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=elly_me" target="_blank">elly_me; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Fabya" target="_blank">Fabya; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=felicia_" target="_blank">felicia_; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=gabitoni" target="_blank">gabitoni; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=fify" target="_blank">fify; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=goldi" target="_blank">goldi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=gudinde" target="_blank">gudinde; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=happy33" target="_blank">happy33; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Idaira" target="_blank">Idaira; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=iepurila" target="_blank">iepurila; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Ioana1971" target="_blank">Ioana1971; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Ioanatugs" target="_blank">Ioanatugs; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=irene26" target="_blank">irene26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=IULIABRAILA" target="_blank">IULIABRAILA; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=L5845" target="_blank">L5845; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lachione" target="_blank">lachione; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=libelula" target="_blank">libelula; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lilicica" target="_blank">lilicica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname= kiddo" target="_blank"> kiddo; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=marcr" target="_blank">marcr; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=maria08" target="_blank">maria08; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=maria_N" target="_blank">maria_N; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mariee" target="_blank">Mariee; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Marrina" target="_blank">Marrina; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Madalina1968" target="_blank">Madalina1968; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=MadalinaM" target="_blank">MadalinaM; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Marunzika" target="_blank">Marunzika; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mihaipopescu" target="_blank">mihaipopescu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mihailescu teodora" target="_blank">mihailescu teodora; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=miki-miki" target="_blank">miki-miki; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mileam" target="_blank">mileam; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mioritaus" target="_blank">mioritaus; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mire79" target="_blank">Mire79; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mishulina" target="_blank">Mishulina; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mirga" target="_blank">Mirga; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=motzunica" target="_blank">motzunica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=nasha_4as" target="_blank">nasha_4as; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=natalia26" target="_blank">natalia26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=oana_2006" target="_blank">oana_2006; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=oanabbb" target="_blank">oanabbb; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Olivia26" target="_blank">Olivia26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=pacienta" target="_blank">pacienta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Pisik06" target="_blank">Pisik06; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=puffy10" target="_blank">puffy10; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=reghi" target="_blank">reghi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Rodica sora Cicutei " target="_blank">Rodica (sora Cicutei); www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=roua1" target="_blank">roua1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=sandaa" target="_blank">sandaa; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=slavmih" target="_blank">slavmih; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=SilvanaPopovici" target="_blank">SilvanaPopovici; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Sole" target="_blank">Sole; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Speranta" target="_blank">Speranta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Stepha" target="_blank">Stepha; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Tanya" target="_blank">Tanya; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=turturica" target="_blank">turturica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=tzuca74" target="_blank">tzuca74; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=violeta69" target="_blank">violeta69; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ysa26" target="_blank">ysa26

Lista fetelor "homeopate": www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=aditi" target="_blank">aditi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=alina25" target="_blank">alina25; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=arinna" target="_blank">arinna; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Carmenita" target="_blank">Carmenita; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Costi" target="_blank">Costi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Dariana" target="_blank">Dariana; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=jubica" target="_blank">jubica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lala_1" target="_blank">lala_1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lilly love" target="_blank">lilly love; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lumit" target="_blank">lumit; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Maria Carmen" target="_blank">Maria Carmen; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mary14" target="_blank">mary14; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mititica" target="_blank">mititica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=MRL" target="_blank">MRL; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Musete" target="_blank">Musete; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=OnutzaB" target="_blank">OnutzaB; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=rosy2_cris" target="_blank">rosy2_cris; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=steliana04" target="_blank">steliana04; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Thea m" target="_blank">Thea m; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Uoana" target="_blank">Uoana; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Zenobia" target="_blank">Zenobia

Modelele noastre si povestea lor:
ada77; adelamaria; adimercedes; alexia28; alina.n; Amely; Annaa; brandusa_27; Carmi; Costi; crangutalil; danais; doxinu; elliy; gabiu; gugushtiuc; Irina71; ingeras26a; irlandeza; iuli-ana; lia68; madaluta; mcbeal; Mi-Ka; Mioara2004; miri2007; Mirona; Mishka; Nati; numeioana; pisoi3; romaniaau; Roxali; Serj; tzontzonel; vas ... si mai urmeaza

TRATAMENTE:
KITTA 18.02.2007 pt pregatirea organismului inainte de FIVaici
Raluk 16 01.02.2007 pt PCOS aici
Kora 25.02.2008 endometru mic la FIVtratament

Buna tuturor!

Fetele cu experienta, ce-mi puteti spune despre analizele mele?

Z2 Estradiol 54,40 vn 30-120
Testosteron 0,37 vn 0,06-0,82
FSH 8,43 vn 3,5-12,5
LH 5,82 vn 2,4-12,6
Prolactina 23,99 vn 4,79-23,3
TSH 1,66 vn 0,27-4,2
T4 6,71 vn 5,13- 14,06

Z21 Estradiol 280,50 vn 43,8-211
Progesteron 13,50 vn 1,7-27
LH 6,94 vn 1,0-11,4

Z18 din 27 endometru de doar 4 mm
uter 49/30/37 fara continut, spatiu Douglas liber
ovar drept 27/25 ecostructura normala
ovar stang 26/26 ecostructura normala

Analizele si ecografia nu sunt facute pe acelasi ciclu menstrual, am 34 ani de 10 ani ma invart pe la medici fara rezultat. Diagnosticul unul singur INFERTILITATE PRIMARA. Trompele nu s-a incumetat nimeni sa mi le verifice deaorece VSH-ul meu este mare si nu am gasit cauza... in schimb am facut instilatii si lichidul trece prin trompe, dar nu am ramas niciodata
Sotul e ok.
Testele de saliva si cele de urina au iesit pozitive de fiecare data ,mucus am pana prin ziua 15 deci de ovulat s-ar parea ca ovulez. CM e de 25-28.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Asa cum am spus, eu am facut analizele din Z3 si am acum rezultatele, eu zic ca sunt bune, voi ce ziceti?

Glucoza serica 101 N 60-110
Cortizol 346,3 N 171-536 intre 7-10 A.M.
Estradiol 73,1 N 46-607 faza foliculara
FSH 8,2 N 3,5-12,5 faza foliculara
LH 3,3 N 2,4-12.6 faza foliculara
Insulina 13 N 2,6-24,9
T3 1,6 N 1,3-3,1
TSH 1,57 N 0,27-4,2

Cine isi mai da cu parerea???

O sa fac si analizele din ziua 21, de fapt o sa fie ziua 22 sper sa fie ok, nu pot in ziua 21, abia spre seara ajungem dintr-o calatorie!!! Ceaiurile de coada soricelului, galbenele si cretisoara le las luna asta, sa vad cum stau cu analizele, apoi o sa incep cu ele luna viitoare. Intr-un final am reusit sa-mi fac o programare la dr. Corina Neamtu la Dacia Medical Center, daca reusesc sa merg mai repede la Parhon ar fi cu atat mai bine...dar eu zic ca e numai bine ca in 28 iunie fac analizele din ziua 22 si pe 1 iulie am programare la dr.!
Toate cele bune si sa aveti numai vesti bune cat de curand!!!

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Florina, analizele pe care le-ai facut au iesit bune (LH-ul e cam micut, dar nu e tragic). Si poate isi da cu parerea doctorita despre glicemie. Ar fi fost bine daca faceai si o monitorizare a ovulatiei pana atunci. Bafta in continuare!

Paula, analizele pe care le-ai facut tu sunt bune, dar estradiol si LH nu prea sunt relevante in ziua 21, mai degraba le faceai in ziua 13-14...
intr-adevar endometrul tau ridica niste probleme, este foarte mic pentru faza luteala (de fapt e foarte mic pentru orice faza, e ok sa fie 4 mm doar in faza foliculara timpurie, adica imediat dupa ce s-a terminat menstruatia)... si cum estradiolul nu pare chiar asa de mic deci nu e o cauza hormonala, ma duc cu gandul ca nu cumva sa ai o sinechie uterina, ca doar asta poate sa fie cauza...
Cred ca ar trebui sa te programezi pentru o histeroscopie pentru a verifica daca nu cumva ai sinechie uterina.
Daca ai infertilitate primara (asta inseamna ca nu ai ramas niciodata insarcinata, nu?) ar fi neaparat necesar sa verifici si trompele. Si nu in ultimul rand, investigheaza-l pe sot- spermograma neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Avalon iti multumesc pentru raspuns.
Asa este, insarcinata nu am ramas niciodata, pana in 30 de ani pe langa Infertilitate primara mai aparea si uter infantil, acum medicii il numesc uter de fetite la sinechie nu s-a gandit nimeni. Recunosc ca m-ai pus pe ganduri si desi nu-mi convine ideea inclin sa-ti dau dreptate tinand cont de faptul ca eu intotdeauna am avut ciclu foarte putin cantitativ...
Sotul are cateva spermograme la activ si toate au iesit bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor!
Adimercedes ma bucur ca ne-ai scris. Sa te bucuri de fetita ta sa creasca mare si frumoasa.
Dragele mele va rog care poate sa ma lamureasca si pe mine. Am citit ca vitex fruit este reglator hormonal. Creste progesteronul(asa am inteles). Dar daca estrogenul este mic este voie sa iei vitex sau nu? La mine cred ca este scazut si estrogenul si progesteronul deoarece am dereglari de ciclu. In august anul trecut mi-am facut analizele si erau bune, acum vreau sa mi se regleze ciclul ca sa-mi pot face analizele.
Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit prea mult. Va pup pe toate.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali77 spune:

Buna fetelor!
Vreau sa aflu si eu mai multe despre Vitex. As dori sa stiu care este doza normala? daca se administreaza non stop sau doar intr-o anumita faz#259; a ciclului? si daca se poate administra impreuna cu duphastonul?
Se poate lua si fara recomandarea medicului?

Dar Uncaria tomentosa ( Cat’s Claw ) a luat cineva ? Imi puteti da mai multe detalii. Va rooooooooooog mmmmm !

De un an fac tratament cu duphaston pentru a putea avea menstruatie.

Vreau sa mentionez ca am 30 de ani si am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice din martie 2007 (principalele probeleme cu care ma confrunt de peste 10 ani sunt : lipsa menstruatiei, nodul la san, dureri de sani, dureri de cap, probleme cu greutatea, hirsutism).

IMI DORESC FFF MULT UN BB. De aproape un an nu mai folosim nici o metoda contraceptiva……., dar nimic, nimic.

Va multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna!

doresc sa va spun povestea mea si sa ma primiti in grupul vostru.
de 2 ani si 2 luni incercam sa facem un bb(macar unul). Nu am ramas niciodata insarcinata, CM il am la 30 zile, regulat. Anul trecut, aprilie 2007, in urma unei ecografii, s-a vazut lichid l trompa stanga, asa ca propunerea dr a fost Laparoscopie.In urma celei interventii, mi-a curatat trompa si s-a descoperit endometrioza.
Dupa ce v-am citit povestile, in luna mai, am incercat (am si reusit sa iau legatura cu dr Z), care mi-a spus sa imi verific trompele.
acum 2 saptamani am facut o HSG, la Giulesti...concluzia : trompa stanga infundata.
Dr Z a fost foarte dragut, mi-a spus ce analize am de facut si ca nu trebuie sa imi scot trompa pentru FIV.
Sa sper ca in luna iulie ma voi duce la Z.
Poate ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa am un FIV reusit sau orice tratament naturist...pentru trompite ...
incerc sa citesc tot din urma, dar ati fost foarte harnicute...
in momentu de fata iau Aid Folic, Echinaceea, Omega3, pastile cu lucerna, intaritor pentru calciu.

va multumesc tuturor si sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Apropo de sarcina, mai vreau sa va intreb ceva. Tot citind aici si facand un ghiveci din informatiile de pe forum, am ramas cu ideea ca la PCOS lipsa de progesteron da posibilitati foarte mari de pierdere a sarcinii. Am vazut ca adimercedes a continuat cu napraznicul si pe perioada sarcinii mai mult pentru a nu se lasa brusc decat pentru progesteron... Daca Doamne ajuta, s-ar infaptui minunea, ce mi-ati recomanda sa iau pentru lipsa de progesteron, pana cand as ajunge la doctor, pentru a ajuta minunea sa stea cu mine?

Ralik16, ai dreptate cu legatura intre lipsa de progesteron si sansele crescute de un eventual avort spontan. Eu am continuat cu ceaiul de napraznic timp de cateva saptamani pt a nu-l intrerupe brusc. Organismul era obisnuit si nu vroiam sa ii dau un soc prin lipsa brusca de aportul de progesteron. Am redus treptat cantitatea si apoi am oprit total ceaiul, undeva catre 10 sapt de sarcina - stiam de la 5-6. Dar poti sa ai o alimtentatie bogata in progesteroni, dintre care cel mai eficient e AVOCADO. Eu il mancam pe paine, ca pe unt, cu putina sare. Mancam cate unul pe zi. Si am continuat cu uleiul de peste, o capsula pe zi. Plus o alimentatie bogata in mancaruri nerafinate, fructe, sucuri naturare etc.

Mult succes .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Doar acum am revenit din concediu. Multumesc mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ali77

Buna fetelor!
Vreau sa aflu si eu mai multe despre Vitex. As dori sa stiu care este doza normala? daca se administreaza non stop sau doar intr-o anumita faz#259; a ciclului? si daca se poate administra impreuna cu duphastonul?
Se poate lua si fara recomandarea medicului?

Dar Uncaria tomentosa ( Cat’s Claw ) a luat cineva ? Imi puteti da mai multe detalii. Va rooooooooooog mmmmm !

De un an fac tratament cu duphaston pentru a putea avea menstruatie.

Vreau sa mentionez ca am 30 de ani si am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice din martie 2007 (principalele probeleme cu care ma confrunt de peste 10 ani sunt : lipsa menstruatiei, nodul la san, dureri de sani, dureri de cap, probleme cu greutatea, hirsutism).

IMI DORESC FFF MULT UN BB. De aproape un an nu mai folosim nici o metoda contraceptiva……., dar nimic, nimic.

Va multumesc mult !

Eu il iau zilnic, nu intr-o anumita faza a ciclului. Dar fiind un reglator hormonal (am citit ca influenteaza LH-ul, nu e progesteronic), din cate stiu eu nu se poate lua cu duphaston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

Fetele harnice si muncitoare la baby

Vreau doar sa va salut si sa va spun ca va citesc in continuare cu admiratie si optimism
intrebarea mea de azi e un pic cam sexi, da trebuie sa va intreb si pe voi ca altfel explodez: fetelor, voi respectati intru totul faza cu pozitia misionarului? stiu ca ar fi cea mai "corecta" pozitie pentru reusita maxima, doar ca la mine nu-s cum de se-ntampla de se finalizeaza treaba tot in "neconformitate" cu ce recomanda specialistii nu stiti a reusit cineva de aici de la noi si prin alte pozitionari sau e musai sa prestez numai si numai asa? Sa ne concentram macar pe final sa impacam si capra si varza daca pot sa spun asa.....hehehehe

Pupici, scuzati indiscretia si intrebarea mai nepotrivita

Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by deBilutza

Fetele harnice si muncitoare la baby

Vreau doar sa va salut si sa va spun ca va citesc in continuare cu admiratie si optimism
intrebarea mea de azi e un pic cam sexi, da trebuie sa va intreb si pe voi ca altfel explodez: fetelor, voi respectati intru totul faza cu pozitia misionarului? stiu ca ar fi cea mai "corecta" pozitie pentru reusita maxima, doar ca la mine nu-s cum de se-ntampla de se finalizeaza treaba tot in "neconformitate" cu ce recomanda specialistii nu stiti a reusit cineva de aici de la noi si prin alte pozitionari sau e musai sa prestez numai si numai asa? Sa ne concentram macar pe final sa impacam si capra si varza daca pot sa spun asa.....hehehehe

Pupici, scuzati indiscretia si intrebarea mai nepotrivita

Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele

Dupa cate stiu eu, sunt unele probleme ale uterului pentru care ar fi recomandat chiar pozitia "pe la spate". Eu asa m-am gandit ca "femeia deasupra" sigur nu ajuta, in rest, sa profitam cat putem de gravitatie, si, ce cred eu ca e iarasi important, sa stam putin linistite ceva vreme dupa. In orice pozitie ai fi facut-o cred ca poti sa stai putin, sa nu pierzi bunatate de inotatori

Mergi la inceput