Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci
PEPENASI
Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141- 160, 161, 162, 163,
164, 165, 166, 167, 168,
169, 170, 171,172, 173, 174,
175, 176, 177
Flavius, cel mai special pepenas 
www.onetruemedia.com/shared?p=8cb2de8660b554ddfeeb28&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Avem un anisor 
www.onetruemedia.com/shared?p=827c08654dee4c5de3c85f&skin_id=1012&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A venit primavara in bostana 
www.onetruemedia.com/shared?p=784fc94cbba03c511361db&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul Craciun al pepenasilor
Retetele mamicilor de pepenasi 
Poezici pentru mamici si pepenasi 
Poezici de 1 anisor...incep aici 
Darius Andrei - Un ingeras senin al Cerului
1,2,3,4,5,
6,7,8,9,10
Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131
Albume cu poze: mamici iulie-august si pepenasiMail comun
Sarbatoritii lunii Martie :
2-Sonia (ariadnabr), 3-madina71,4-boticelina,serbanica, 6-ella81it, 8-katalyna, 9-catilin2008, 16-maitreyi, 19-AlinaMaria, 25-Kimmy, 29-AnnaBaby
Raspunsuri
maitreyi spune:
multumesc frumos tuturor pt urari! sa fiti sanatoase si voioase si voi alaturi de familiile voastre frumoase 
tati nostru a venit azi-noapte special ca sa ne pupam de ziua mea
si am primit o felicitare facuta de baby
a fost o zi frumoasa si intima. iaca am mai adaugat un ghiocel in buchetul vietii
si acu is fix 27 
multumesc mult inca o data! conteaza mult gestul vostru 
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE 
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
moni_or spune:
FLO, multumesc de raspuns!
Eu tot pe fuga, sunt si zombi rau, dar as vrea sa va intreb ceva: stiu ca s-a mai discutat pe aici de creme pt. dureri de spate insa eu n-am citit cu prea mare atentie pt. ca stiu ca in sarcina nu se poate folosi niciun antiinflamator. Dar totusi exista vreo crema pt. dureri de spate care sa nu fie contraindicata in sarcina? Ca ma invart toata noaptea ca o frigaruie si nu-mi pot gasi pozitia si acum nu ma mai lasa nici ziua durerile... Probabil se schimba centrul de greutate sau ce saracie, ca parca sunt o baba de 80 de ani...
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
29+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Tecky spune:
La multi ani maitreyi!!!!

moni eu foloseam in sarcina pt dureri de spate UNGUENT CU ARNICA!!! E forte bun si foarte ieftin!!!!!
Sunt franta,am multe lucrari de corectat.....
Va pup
ankalaura spune:
Dana - eu i-am dat Erikai lapte cu Nesquick de pe la 1 an si 3 luni, dar pun putin, cam juma' de lingurita, dar a mea nu bea lapte absolut deloc de multa vreme. Deci, decat deloc, mai bine cu Nesquick
Ana - nu pot sa cred ca esti asa naiva si sa crezi ca nu exista asa ceva, ca de exemplu sa nu aiba astia bani
Pai stai sa mai imprumute putin de pe la banci. Daca le-o mai da cineva.Parerea mea, ca si dupa alegeri, e sa zicem in cor MERCI si Doamne ajuta ca ii mai primim, DACA ii mai primim, si CAT TIMP o sa ii primim. Si cand NU o sa ii mai primim, sa zicem ca am fost ultra-norocoase si ca tot a fost mai bun decat nimic.
Am venit de la tomografie, din fericire nu are glaucom Eliza, ci doar o megalo-pana-mea-papilo-nu-stiu-cum care cica e din nastere, deci excavatiile alea nu erau degradare a nervului optic. Imi vine sa plang ca asa m-am perpelit zilele astea dar m-am dat tare in parcare ca sa nu ii sperii pe ailalti.
monalac spune:
la multi ani,mai3!!!sa fii fericita si sanatoasa si sa ai o cariera fructuoasa!
anka,CE BINE CA E TOTUL OK.
violeta29 spune:
Bunaseara!
ANA_A,VIOLETA, va multumesc despre raspunsul legat de vopsitul cu foi de ceapa
Numai ca eu ma referisem metoda d ecare zice anka.Se taie frunzele de ceapa ,se pun pe oul umed si se infasoara in ciorap.Si devin marmorate.Ceva de genul asta as vrea,dar nu am mai facut asa pana acum si as fi vrut o reteta probata.
MADA, eu m-am vopsit la un moment dat cu Henna, intr-adevar persista mai mult culoarea, nu iese absolut deloc la spalat,si da si stralucire parului. Eu am folosit henna naturala de la plafar, deci paleta coloristica e limitata.Dezavantajul a fost ca vopseaua preparata se lasa cam 5 ore la "dospit" si in cap am stat cu ea o noapte intreaga.Plus ca pateaza cam rau, am stat cu o ureche vopsita vreo trei zile![]()
DANA, ma bucur ca ai adus Nesquickul in discutie.Alexandra de cand am intarcat-o nu vrea nici un fel de lapte,doar iaurt de baut.Asa ca maine ma duc sa cumpar Nesquick
Poate o sa-i placa asa.
CAPRIOARA,ai putea sa inscrii site-ul in diverse directoare de cautare si o sa obtii astfel o mai buna pozitionare in google.Poti face treaba asta manual,fara sa te coste nimic, insa e nevoie de timp,sau o poti face contra cost,sunt site-uri care se ocupa de asta, tu platesti o suma de bani ,iar ei iti inscriu site-ul in 100-300 etc directoare.O alta modalitate buna de promovare ar fi pe facebook.
Legat de legaturile sponsorizate,eu la inceput am avut adsene pe blog(anunturile alea de la google,pentru care se aplica sistemul pay per click)Dupa o perioada am primit prin posta un card in valoare de 400 lei pe care il puteam folosi ca sa imi pun si eu link-ul in google adsene.Plata se face in functie de cate clickuri se dau pe anuntul tau.Pe mine insa nu m-a interesat si am aruncat cardul, intre timp am renuntat si la adsene.www.google.com/addurl/?continue=/addurl" target="_blank">aici,poti adauga url-ul site-ului ptr a fi gasit si indexat de catre google.dureaza cam doua zile
Am intrat si eu de pe google, o sa fac asta cat mai des
ANKALAURA, si eu m-am gandit la hartie,ca a fost din aia super ieftina, luata de la un magazin de chinezarii.De data asta o sa iau de la librarie, sa vedem ce iese.Deci la varianta cu frunze d eceapa se foloseste si vopsea de oua?.Ca asta nu eram eu tocmai dumirita
Asa si sa nu uit, alexa_teo, mamica de gemanutze va transmite salutari,sunt bine si ea si fetele, numai ca nu prea mai apuca sa intre pe forum.
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
atb spune:
Salutare fetele!!! Multumesc din suflet pentru susutinere si urari, sunteti niste scumpe toate!!! Ingtru rapid sa pun niste poze pe picasa cu "bebe Greuceanu". E un scumpel si un grasun, ar sta toata ziua "conectat" la tzitzi, asta din cauza ca inca sunt la colostru, cu care nu se satura. Dar e un urlacios nevoie mare cand ii schimb scutecelul, il aude toata maternitatea!!! Inca suntem in maternitate, maine plecam acasa. Eu am laptopul cu mine dar nu prea ma lasa Denis sa intru. Pun pozici rapid sa le vedeti. Pup toata gasca!!!
Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
ana_a spune:
ankut-o draga
Nu se exsita sa nu aiba bani! Serios! am lucrat in sistemul bugetar si am facut bugete! Ce e drept, nu pentru alocatii ca pentru persoanele cu handicap. Si stiu cum e sa faci buget de kakat, am patit si eu... asa ca....nu e vorba ca nu-s bani, eu de ce am primit banii pe 10 fix? crezi ca se dau asa... la unii da si la altii nu?
Nu, e vorba de bugetul pe care si la facut fiecare cucoana responsabila. Una nu si-a planificat bine cati bani ii trebuie...si acu in martie a ramas fara bani. Aia sa intamplat. Si pana refinanteaza si reface bugetul...asta e, nu primesc ordonante de credit sau cum naiba se numesc...ca am si uitat termenii...neuronii mei sunt in concediu si nu mai stiu sa vorbesc
E doar chestie de hartzogarie prost facuta.
In fine, deci STIU despre ce vorbesc, ok? 
proud mummy
Violeta_m_tm spune:
Vio eu nu pun foile de ceapa direct pe ou, pun frunze de patrunjel si trifoi si fiecare ou il bag in ciorap si il leg cu ata. foile de ceapa le pun in apa in care fierb ouale, si ies asa cum ti-a aratat ana