Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 2
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Violeta_m_tm Vio eu nu pun foile de ceapa direct pe ou, pun frunze de patrunjel si trifoi si fiecare ou il bag in ciorap si il leg cu ata. foile de ceapa le pun in apa in care fierb ouale, si ies asa cum ti-a aratat ana Vio de Miruna (22.07.2008)poze |
da, asa
eu nu am inteles ce a vrut anka sa spuna cum vopseste ouale cu ceapa. Nu am priceput cum iese albastru, de la ce...poate revine anka si ma dumireste.
gata pauza
proud mummy
Didi81 spune:
Adriana, vazut poze cu grasunimea sa
. Cand va da drumul acasa?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Chuny spune:
LA MULTI ANI, Mai3!! 
Ana, mie ouale albastre imi ieseau din varza rosie
.
Anka, super veste. Io stiam ca te perpelesti de grija dar de dai mare si tare. Asa cum stiu cat esti de emotionata de plecarea ta si de faptul ca raman ai tai aici singuri. 
Adriana, refacere rapida. abea astept sa aud impresiile la cald despre nasterea rapida.
Mona,
. Mi-a ramas in minte ultimul mesaj adresat mie. :-( Nici nu stiu cum e mai bine sa ai: o mama absenta sau o mama indiferenta ... niciuna nu e buna, de fapt. Bine ca ne-am ridicat noi din mocirla!
Capri, felicitari pt toata munca ta. Ai o ambitie si o putere de munca extraordinare.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Didi81 spune:
Sunisorul, tu cand ne mai spui cate ceva?
Ce vroiams a va mai intreb: ai vostrii au tendinta sa spuna invers cuvintele din 2 silabe? Ca Aida are unele cuvinte pe care le spune invers, de ex in loc de kiwi zice viki, in loc de casa zice saca si in loc de tic-tac zice tac-tic 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Chuny spune:
Didi, e dragutz obiceiul Aidei. Si Anna spune "tampalons" la "pantalons". Dar a invatat de la frate-su :-))
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
flo1980 spune:
Hello!
Am baut si eu
cu voi, cine mai doreste, cine mai pofteste?
Nici mie nu mi-au intrat banii, sunt la BCR 
Fug la curatenie ca a adormit piciul, are un obicei de se trezeste numai la 6 
O zi faina sa aveti!
Nici nu zici ca vine Pastele ci Craciunul 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Sunisorul, tu cand ne mai spui cate ceva? Ce vroiams a va mai intreb: ai vostrii au tendinta sa spuna invers cuvintele din 2 silabe? Ca Aida are unele cuvinte pe care le spune invers, de ex in loc de kiwi zice viki, in loc de casa zice saca si in loc de tic-tac zice tac-tic ![]() Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
Buna dimineata
Si denisa face asa de cand a inceput sa vorbeasca, cat o fi de normal nu stiu o sa intreb doctoita , dar de fapt acum o urmaream si le intoarce pe alea mai mari de 2 silabe, poate fiind mari le retina prima data sfarsitul si apoi mai pune silaba de la inceput.
Ma duc la treaba.
Pupici si o zi frumoasa va doresc.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dara_d spune:
Fetelor acum am verificat contul si au intrat banii chiar cu data de azi, nu credeam sa faca figuri astia chiar acum.Ce bine trecem la etapa platit rate.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
ankalaura spune:
Anushka MAI3 - scuzati de intarziere si omisiune, sunt cu mansarda in dezordine...
LA MULTI ANI si sanatate iti doresc, si mii de bucurii alaturi de dragii tai!
VIO - la metoda mea cu ceapa, se foloseste si vopsea de oua, pentru ca le tii la fiert conform vopselei, dar tavalite in foile de ceapa si legate in ciorap. (de fapt, legi ciorapul, pui ceapa, legi ciorapul, uzi oul, plimbi ceapa inauntru, ca sa o asezi frumos. Inclusiv de la nodul de la ciorap se face un model frumos in capete, ca o steluta!)
La metoda Anei, din cate am inteles, nu se mai foloseste, pentru ca fierbe indelungat foile si astfel obtine vopsea naturala.
Vezi si linkurile de la Mada, daca vrei vopsire naturala.
Pentru copii, mai exista niste plastice haioase care se prind pe ou la fiert (nu abtibilduri, ci o folie care se aduna pe ou cand il bagi in apa fiarta) dar eu nu prea folosesc de-astea ca apoi se curata greu...
Chestiunea e ca eu am pitici legati de geometrie, deci nu pot sa vad dungi si buline impreuna cum s-ar spune, deci daca fac cu ceapa, fac NUMAI cu ceapa, chiar daca diverse culori, pentru ca pe oua ies niste patratele, cam cum tai ceapa, deci e o geometrie in ungiuri mai drepte.
Pe cand cu hartia creponata, ies "sifonate", deci nu merg cu geometria de dinainte...
ANUT-o draga - deci exceptia face diferenta
Bineinteles ca PENTRU EI au bani. PENTRU NOI nu au bani.
La fel cum nu au bani pentru strazi, scoli, spitale, profesori, orfani, cultura.....
Desigur, nu e nici o problema insa sa se plateasca 500 de milioane de euroi pentru site-ul ala nenorocit, guvernamental, care nu iese domne, nu iese.
Ce mama lui de site e ala de 500 de milioane de euroi???
Si pentru diaspora, NU, NU E BANC, e Romania...
SYB - m-ai citit
Sa nu spun cat am bocit ca o nu-stiu-ce cand m-am intors de la Cta, singura, si am facut greseala sa ascult
www.youtube.com/watch?v=5iyGohz7jrg" target="_blank">asta... Ma rog, asta ma face sa plang si daca ma aflu la Circul Globus si ar trebui sa rad din toti rarunchii....
Si imi venea sa imi umplu ochii cu toata saracia aia de camp sinistru, gol, inghetat si batut de vant si cu autostrada aia rapciugoasa si daramata pe alocuri, si prin Bucuresti, parca eram in zona crepusculara, eu eram in autocar si tot furnicarul ala care venea sau pleca de la serviciu, alergatura aia dupa autobuz, si eu ma uitam de la 1 metru 70 de la inaltimea autocarului si ma indepartam.
Peste doua saptamani, in acea dimineata, ma voi trezi pe alt continent.
O sa vad atunci cum e.
DIDI - Eliza zicea invers adesea. Alteori inversa litere. Si mai haios o sa fie cand o sa inverseze terminatiile verbelor....
A INTRAT INDEMNIZATIA in BCR. Hm, iote domne, au avut bani ![]()
Ma duc sa iau ochelarii Elizei si apoi plecam la Cta. La Cta avem net. Venim vineri, tot vineri plecam la soacra-mea. Acolo n-am net.
Pana una alta, mai am cateva rugaminti:
> Sugestie cadou baietel care va implini 5 ani in luna mai! Ma gandesc la o masinuta radiocomandata (E pe t o y z punct r o un Ferrari si mai e si una cu Mikey) Si ma mai gandesc la niste animalute de-alea moi si lipicioase, din gel, 3D nu de-alea de pus pe frigider. O sa ii iau Elizei acuma un rac, pun poza daca am timp.
Alte idei?
> Intrebare - aveti idee care e treaba cu tigarile si avioanele? Ca unii zic ca ai limita 200 de tigarete de adult (deci un carton) ori noi i-am dus lui varu-miu 4 cartoane si nu ne-a intrebat nimeni nimic.
> Oare daca pun si in cala si in bagajul de mana, face diferenta? Stiti cumva la BRITISH care e situatia (am sunat la ei si evident, habar n-au. Am sunat si la politia de frontiera si, evident, habar n-au!)
> Oare daca mai cumpar in duty free de la Londra mai are vreo treaba? Eu ma gandesc ca nu, doar valizele le mai recuperam la Mtl....
MADA, vezi ce program iti faci pe 30, i-am zis Elizei ca ne intalnim cu doua fetite, i-am spus cum le cheama si i-au placut foarte mult numele lor, si le pronunta "british"
Soro, daca ploua, e frig sau daca ti-e greu, nu te agita sa sari muntii, ca ne-om vedea noi si cu alta ocazie!
ATeBeule fericitule, ma uit la pozici imediat ce ma intorc, tre sa stau nitel pe indelete sa studiez! Oricum, sunteti niste minunati!
Of, nu mai stiu ce vroiam sa zic... Fug pana nu ma apuca pranzul.
ariadnabr spune:
Buna dimineata si de la noi.
La multi ani Mai3!
Va scriu sa va zic ca am terminat cu varsatul de vant cat de cat bine, zic eu ca nu ramane cu semne sau daca ramane sunt mici. In schimb vinerea trecuta mi s-a imbolnavit Sonia. Toata partea stanga infectata (plaman, ureche, ochi). Antibiotice...de la ea am luat si eu si Julia si vad acum ca si tati da semne
asa ca suntem iar familion de bolnavi.
De data asta is cam in butoi, pentru ca eu is rau tare si ma enervez rau cand nu pot sa fiu asa cum trebuie sa fiu. Asa ca nu am rabdare deloc si prefer sa tac si sa nu scriu si nici pe mess nu-s. Asta zic ca sa nu credeti ca-s rude. Pur si simplu m-am saturat de virusei si virusici...
Da' de iubit tot va umbesc
Isi revine ea baba 
Va pupi si aveti grija de voi