Pepenasi de iulie-august 2008 (178)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

rapid cas busy azi tre sa fug, la british un cartus maxim de persoana, restul ti le confisca, daca is de la duty free tot atata ai voie. de aici in montreal nu stiu ce sa zic, da ia-ti din ro ca aici is incredibil de enorm de scumpe tigarile, la duty free is si mai scumpe decat la cash and carry nu stiu de cei zice duty free cas mai scumpe serios.
cum sa nu vin bre pe 30? poa sa fie si mama furtunilor eus acolo la datorie cu pancarda si cupii.
numi merge shiftu hence literele mici, azi is tare busy wish me luck ca merg sa echivalez niste hartii pt scoala, revin mai incolo.
pupam bostana

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

La noi, la bcr inca nu au intrat banii...verificat acu 1 minut! , poate maine...sau mai tarziu azi...

Mada irl muuulta sanatate la puiute si tie! si te imbratisez sa treaca problemele!

Didi Miruna nu stie toate silabele, asa ca ea cand repeta dupa mine scoate total altceva, care seamana mai mult la intonatie cu ce zic eu...

Fug afara, la cumparaturi de medicamente...Miruna tuseste, e putin ragusita dimineata, da' isi revine in putin timp, si are nasul infundat, in rest nimic, totul e ok. Am sunat pediatra si mi-a zis deocamdata nurofen, picaturi in nas si stodal.

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Noi suntem bine cat de cat ( adica eu abia mai pot tine pasul cu Mihaita), desi burtica nu e foarte mare, dar bebe e deja intors si imi trage suturi in coaste de nu mai pot ( la Mihaita nu am experimentat asa ceva, el era mereu cu capul in ficatul meu). Mihaita ma uimeste pe zi ce trece!!! Atat de repede invata lucruri noi!...

Anka, am asa un sentiment ciudat..ma bucur pt voi ca plecati din tara asta, dar in acelasi timp am si un sentiment de tristete...Foarte multi cunoscuti, oameni super de treaba au plecat ..

Moni, crema de Arnica ai incercat asa cum a zis Misha?..E ok...EU la inceputul sarcinii am folosit...

Atb, vazut poze cu scumpicul si grasunelul Denis...MI se pare mie sau seamana cu Nick?? Sunteti frumosi toti 4..Nick l-a vazut pe Denis ? Cum a reactionat?

Ne pregatim sa iesim afara;Mihaita deja e la usa de la intrare si zice"pa-pa", asa ca ma duc sa ne imbracam si sa iesim ..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mai fac si eu cate o pauza...uff

Moni si eu am folosit unguentul cu arnica de la Tis farmaceutic, e natural si se gaseste la plafar.

Cristinelu' pupam burtica si pe puiul mic!
Plimbare placuta!

Mada irl multa sanatate!

Dupa ce s-a intors raceala la David (apropo, n-am apucat sa va multumesc pt. sfaturi ) nu a avut laringita, era o tuse datorata nasului infundat, mucozitatilor care se acumulasera, e pe ambroxol acum, spre bine zic eu.

Numa' ca iar am luat-o si eu
Deci nu-mi vine sa cred ce sistem imunitar slab am
Sper sa nu mai ia si Alex iar ca ma impusc!!

Atb ce inalt bebele ! Amira a avut cei mai multi cm la nastere din cate tin eu minte...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anka, deci la faza cu baniinu ai int eles nimic din ce am zis...o las balta ca nu vreau sa deschid again polemici intulile...m-am prins ca ma aprind prea repede la faze dastea.

cu cadoul...nu stiu, depinde de copil. In final orice jucarie tine maxim o z.i96./...
+
0.asa ca nu conteaza ce cumperi...depinde de cati bani dispui

gata, fug ca ma escaladat copilul si nu ma mai lasa sa scriu....

va

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nici eu nu am primit banii, si am vb cu o prietena care a sunat si a intrebat ce se intampla si am aflat ca vom primi la sfarsitul lunii. Pana acum au luat banii doar doar mamele care ii ridica de la posta, sau asa ceva, viramente bancare nu s-au facut. Asta e la Bacau. Faza e ca ma asteapta vreo 5 facturi pe birou de vreo 2 saptamani, si daca mai intarzie pana la sfarsitul lunii banii astia or sa vina urmatoarele facturi si raman in urma

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Banii la noi au intrat de vineri pe 12.Ma mir cum...
Didi Clara incurca 2 cuvinte pana acum:pacacul capacul si pocacul copacul...tare mai sunt dragalasi
Anka ma bucur tare ca e bine Eliza, si tie multa putere..si eu iti cunosc firea pentru ca sunt inconjurata de "balante" si stiu ca sunt puternice dar au si o tona de suflet
Adriana acum ma duc sa vad minunea grasuna
Eu cred ca am o criza de rinichi, nu dorm de 2 nopti...trebuie sa merg la doctor neaparat
Moni azi l-am rugat pe Cristi sa mi ia unguentul cu arnica, auzisem si eu ca e bun plus no spa.Si eu zic ca l sarcina asta muuuult mai chinuita sunt, batranetzeaaa
Madair o maaaaare imbratisare si un pupic si ai sa vezi ca va trece.Nu tu ne incurajezi pe noi tot timpul

25+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Madair wow nu am fost pe faza cand ai zis de varicela! Sa treaca repde! Las ca e un bine aici...macar nu este asa cald afara....Stefi a facut varicela in iulie... si ia fost fff greu sa stea atata timp fara joaca la nisip

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Au intrat banii si la noi

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Adriana felicitari ! Denis Alin sa fii sanatos, sa ai parte numai de lucruri frumoase, iar tie mamica fericita, refacere rapida si mult laptic.

Mai3 multi ani cu sanatate! sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume!

Ajuta-ma sa imi cresc palntatia

de printesa

Mergi la inceput