Pepenasi de iulie-august 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 4
atb spune:
Multumim de comentarii la poze!
Didi, pana maine ne mai tine in maternitatae! De maine suntem acasa!
Ufff, de-abia astept, sunt niste conditii tare naspa aici!
Vreau la baia mea de-acasa!
Cristina, da, l-a vazut Nicholas pe bebe, au fost ieri pe-aici cu el. Prima data a ramas surprins cand m-a vazut pe mine in salon, apoi l-a vazut si pe Denis fiindca eram cu el in brate. Ce reactie a avut? I-am zis, uite bebe, de la mami din burtica, iar el s-a dat 2 pasi in spate si a dat din cap ca nu, nu e ala bebe de la mami din burtica
. Si apoi a inceput sa se plimbe prin salon, de la om la om, era ora vizitelor si era multa lume pe-aici. N-a parut prea interesat si nici gelos, dar sa vedem de maine incolo cum va fi...![]()
Noi suntem bine, inafara de tzitzile mele saracele, ca papaciosul asta ar sta toata ziua mufat la ele, abia de azi au inceput sa mi se intareasca si incet incet se schimba colostrul in lapte si sper sa inceapa sa se sature, ca altfel e vai! Nici la baie n-apuc sa merg calumea. Are niste plamani...
Clar seamana cu tac'su!
Si da, Ana, sa stii ca seamana bine cu Nick la nastere, doar ca lui Nick ii lipseau falcutzele. Acum sa vad ce culoare au ochisorii ca inca nu i-a deschis calumea sa se vada.
Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
ella81it spune:
Buna seara fetelor!
Multumesc ptr. urarile facute de ziua mea,multumesc ca nu m-ati uitat
Este Alex bolnavior ,si sunt acasa .Am terminat de calcat si facut curat si acum am reusit sa intru putin pe DC.
Despre mine nimc nou ,Alex creste
e un nazdravan,un pupacios si un vorbaret.Vorbeste mai mult italiana ,doar sta mai bine de 8 ore la gradinita.
Acum suntem acasa,de sambata s-a simtit rau,febra, diaree ,voma.A luat un virus intestinal si in plus a si racit
Sa speram ca maine o sa fie mai bine,
ADRIANA felicitari ptr. bebe DENIS,sa fie sanatos si papacios
(am vazut ca deja e
)
SUN multumesc ca ti-ai amintit de noi
Suntem in Italia de anul trecut din septembrie
sa speram ca se vor imbunatati lucrurile si in Romania,ca mie tare dor de casa!
Eu va pup pe toate si va doresc sanatate voua si puilor vostrii,sper sa nu treaca mult pana la viitorul meu mesaj.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
dara_d spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cristina_26![]() Noi suntem bine cat de cat ( adica eu abia mai pot tine pasul cu Mihaita Anka, am asa un sentiment ciudat..ma bucur pt voi ca plecati din tara asta, dar in acelasi timp am si un sentiment de tristete...Foarte multi cunoscuti, oameni super de treaba au plecat .. Moni, crema de Arnica ai incercat asa cum a zis Misha?..E ok...EU la inceputul sarcinii am folosit... Atb, vazut poze cu scumpicul si grasunelul Denis...MI se pare mie sau seamana cu Nick?? Sunteti frumosi toti 4.. Nick l-a vazut pe Denis ? Cum a reactionat?Ne pregatim sa iesim afara;Mihaita deja e la usa de la intrare si zice"pa-pa", asa ca ma duc sa ne imbracam si sa iesim .. Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei StefanBAZAR DC ![]() |
Ce putin mai ai Cristina, cred ca abia astepti sa vina bebe, sa ne dai si nou de veste cand va veni momemntul.
Te cred ca e greu sa ii faci fata cu burtica ,ma epuizeaza pe mine Denisa. Ea e foarte activa nu sta locului decat cand doarme si laptele il bea uneori in mers.
Pupici de la noi
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dara_d spune:
| citat din mesajul lui mada_mxm rapid cas busy azi tre sa fug, la british un cartus maxim de persoana, restul ti le confisca, daca is de la duty free tot atata ai voie. de aici in montreal nu stiu ce sa zic, da ia-ti din ro ca aici is incredibil de enorm de scumpe tigarile, la duty free is si mai scumpe decat la cash and carry nu stiu de cei zice duty free cas mai scumpe serios. cum sa nu vin bre pe 30? poa sa fie si mama furtunilor eus acolo la datorie cu pancarda si cupii. numi merge shiftu hence literele mici, azi is tare busy wish me luck ca merg sa echivalez niste hartii pt scoala, revin mai incolo. pupam bostana ![]() ![]() _ Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower. Mami de A & A ![]() |
Mada ia spune ai echivalat hartiile ? Gata treaba ?
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
morcoveatza spune:
Anka uite mai jos
If you are 18 years of age or over, you are allowed to bring in all of the following amounts of tobacco into Canada free of duty and taxes within your personal exemption:
200 cigarettes;
50 cigars or cigarillos;
200 grams (7 ounces) of manufactured tobacco; and
200 tobacco sticks.
Iti pot trimite o brosurica cu toate reglemetarile la vama in Canada, dar e in engleza sau vezi "Canada border services agency" www.cbsa-asfc.gc.ca
toate fetele, din pacate nu am timp sa scriu, va citesc doar din cand in cand
Tecky spune:
Fetele cu card la BCR am o intrebare :de cate ori am bagat cardul sa verific daca mi-au intrat banii mi-a tras cate 2 Ron,fara sa cer chitanta.Eu am de o luna card la BCR si nu stiu cum sta treaba.E normal sa ia de fiecare data cate 2 Ron?
ana_a spune:
| citat din mesajul lui Tecky Fetele cu card la BCR am o intrebare :de cate ori am bagat cardul sa verific daca mi-au intrat banii mi-a tras cate 2 Ron,fara sa cer chitanta.Eu am de o luna card la BCR si nu stiu cum sta treaba.E normal sa ia de fiecare data cate 2 Ron? ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
2 roni??? mi se pare ffff mult....
esti sigurA?
Iintradevar se percepe un comision pentru verificare sold, indiferent daca scoti chitanta dar eu cred ca e undeva in jur de 0,30 roni.
edit pentru corecturi
de obicei scriu cu piciul in brate care mai baga si el cate o litera doua...si iese un ghiveci

proud mummy
monalac spune:
am vazut pozele cu bebe grasunel de atb,mama,ce m au napadit amintirile...cris a avut la nastere 4650kg...,denis parca e cris cand era bebelus...
si asa in ult zile visez mereu ca sunt gravida..
DARA,ce bine ca va relaxati!ce visez si eu la o vacanta,desi anul asta cred ca ne sare din schema...
mie mi s a inchis operatia,cand ma gandesc ca dr ginecolog mi a spus ca ''sunt rea de carne''si de aia nu se inchide...
CAPRI,am accesat linkul,cand mai accesez pot sa intru dupa mozzila?sau tb internet explorer?
ieri am fost in poligon cu sotul,am mai facut niste parcari,mers printre jaloane si,ca de obicei,a urlat la mine..cand am ajuns acasa am intrat pe siteul politiei sa fac teste on line si i am dat si lui sa faca,din 4 teste n a trecut niciunul!azi na mai indraznit sa comenteze....

Nick l-a vazut pe Denis ? Cum a reactionat?
Matei Stefan
&