Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Pepenasi de iulie - august 2008 (174) | Autor: iul-aug2008

Link direct la acest mesaj


Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci

PEPENASI

Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141- 160, 161, 162, 163,
164, 165, 166, 167, 168,
169, 170, 171,172, 173

Flavius, cel mai special pepenas
www.onetruemedia.com/shared?p=8cb2de8660b554ddfeeb28&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Avem un anisor
www.onetruemedia.com/shared?p=827c08654dee4c5de3c85f&skin_id=1012&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A venit primavara in bostana
www.onetruemedia.com/shared?p=784fc94cbba03c511361db&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul Craciun al pepenasilor
Retetele mamicilor de pepenasi
Poezici pentru mamici si pepenasi

Poezici de 1 anisor...incep aici
Darius Andrei - Un ingeras senin al Cerului
1,2,3,4,5,
6,7,8,9,10
Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131
Albume cu poze: mamici iulie-august si pepenasiMail comun

Sarbatoritii lunii Februarie :

4-punca1976, 5-monysorescu, Anna (Biribu), Yvonne (iriss27), 7-Delia (MIKYCRIS), 8-danangie, 9-diarux, 14-syyylviuta, 16-mihamiha, 18-Christian (michellab), 21-ooka, 23-amalia1, George (flo1980)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Cris ce bine ca s-a terminat totul cu bine! Mai e putin si-l vei tine pe bebe2 in brate, si atunci toate neplacerile vor disparea!

Ana eu, ca om necajit rau, ca sa nu spun altfel, din pricina dintilor, nu ti-as recomanda sa iei antibiotic asa dupa ureche; pt punga de puroi e de mers la medic si atat. Stiu ca nu asta vroiai sa auzi dar si eu am facut ca tine mult timp si apoi....am trait cosmarul vietii mele! Sanatate multa, oricum!

Didu ce simpatica ai fost cu recomandatul dentistei...singura problemuta e ca Ana-i in Bistrita!

Mina, T a avut analize la 1 an dar la ea aia intra in protocolul starii de la inceput! Acum va avea altele la 2 ani si tot asa, din an in an, pana la 5. Nu stiu, eu daca n-as fi nevoita s-o intep, n-as intepa-o anual...dar daca nu ati facut pana acum, nici nu are ce sa fie rau! Succes cu datul kg jos!

Capri da, tu esti exemplul viu (adica Ilincuta) ca datul asta profilactic "de detoate" in Ro nu-i bun; poate s-or mai schimba lucrurile! Foarte frumoasa sedinta foto si personajele foooarte zambitoare! Mi-au placut!

Ankule esti ma ceva de groaza cu strazile si sectoarele dar ai dreptate! Eu am avut cainele in Buc timp de 2 ani jumatate si nu am vazut decat 1 om cu punguta dupa el in anii astia; io eram un fel de buhuhu al Politehnicii cu punguta (parfumata, nu orisicum:)), lopatica, manusa de cauciuc si solutia de dezinfectat maini dupa mine! Aia e, am uneori impresia ca civilizarea poporului astuia trebuie facuta cu forta...cu amenzi uriase pt orice nimic si cu legi coerente si aplicabile oricui, indiferent de statut!

Ooka tot nu gasisi cablul ala? Sa vedem si noi carlionti plimbareti!

Diana iti raspund aici: pe manuta avea 2 chestii, ieri am reusit in sfarsit s-o scap de bentita roz: adica bentita roz pe care la inceputuri scria barbie si o avea desenata si a vrut-o ea musai legata de incheietura si o bratarica rosie, pe care i-a adus-o parintele de la Ierusalim si pe care, culmea, a acceptat-o. (ii mai daruise una pe care a rupt-o). Super tari bancurile!:)

Adina ce frumos!!! Aproape ca-mi vine sa mai fac si eu 1-2-3:) Minunat trebuie sa fie la voi in casa!

Madalinscaia hai, te tin in bucatarie daca asa iti doresti:) Vazui ieri Micka vorbareata, dulce foc!

Multumim de comentariile la poze TUTUROR, m-ati facut sa rosesc! Profix, un pup special, asa...pt ca esti cum esti!

Sor'mia...hai ma sa te pup, sa nu te simti nebagata in seama!:) Gumesc! Tu stii ca eu te iubesc de lesin, chiar daca ne stresam zilnic una pe cealalta si chiar daca te cert si-ti tin teorii, ca o sora mai mare si mai enervanta! Da nu pot fara tine nimic!

Ana ooof, ce nasol ca Ioana doarme tot asa agitat; nici nu stiu ce sa-ti zic, a mea nu a mai baut lapte de la 2 luni, noaptea si asa mult...Nu stiu, daca ea este ok, inseamna ca aia e, vrea lapte si trebuie sa-i dai...Bravo pt cuvintele noi, e minunat!

Vio felicitari pt reusita pipiloasa! Fetita mare! Si da, pare mult mai mare, i-as fi dat 2 ani +, daca nu o stiam! E o dulceata, las-o asa mancacioasa!

Am impresia ca scriu mult si prost...cred ca si eu am zile mai tampite, cu un proiect ce se incapataneaza si nu vrea sa se scrie singur:) si am predare luni! Om vedea...

Fi'mea a varsat o sticla de suc de rosii pe covorul din sufragerie....nu s-a curatat nici cu vanish, tot e o mega dara rosiatica! Oricum vroiam sa le trimit la spalat, o sa grabesc procesul, nah! Cam atat de pe frontul de vest...aveti legatura!:)

Va pup!


Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
ladymina eu am inaltime 1,76cm.
Caprioara imi plac pozele.Sa o tineti tot asa!
flo nu-mi aminti de sectorul si mai ales de cartierul in care stam
ankalaura bafta la ce mai aveti de facut!
In rest pup toate fetele si toti pepenasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

am fost ieri la film, aveam o invitatie pentru 2 persoane, dar a mers si sotul cu noi. ajungem la casa de bilete si duduia de acolo ne spune ca ii pare rau, dar nu s-a cumparat niciun bilet pana la ora asta si nu ne poate da inca invitatia si sa mai revenim inainte cu 5 min sa inceapa filmul, mi-a picat fatza, dar s-a trezit sotul (eu dormeam pe mine) si zice ca ia el un bilet, logic ca aveam invitatie doar pt 2 persoane casierei i-a picat fatza ca trebuie sa dea drumu la film pentru 3 oi.m intreaba ce loc vreau, de parca mai conta, toata sala era oricum doar a noastra si ne-am asezat oricum unde am vrut intre timp a mai venit un cuplu cu o fetita care avea vreo 10 ani si un grup de tinerei de vreo 15 ani, mai multe fete decat baieti si car nu erau romani, vorbeau engleza, dar in timpul filmului una dintre fete vorbea la tel in 'chineza', nu va spun ce am vazut dupa film, cutiile de la popcorn, popcorn si pahare de cola pe 2 mp in jurul scaunelor unde au stat mai frumos a mancat fiu-miu, de fapt ce mai frumos ca n-a dat o floare pe jos. la inceputul filmului, vreo juma de ora, sotul meu a tras un pui de somn la propriu dupa care a inceput sa-i placa filmul. eu a trebuit sa-i citesc lui david ca altfel n-ar fi inteles mai nimic, nici asa nu stiu cat a priceput, dar cand au inceput sa ruleze reclamele pe ecran a zis un mare waaaaw, nu mai fusese niciodata la cinema


www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:



Salutare, dragele mele!

Mai dam si noi un semn de viata sa stiti ca sunte ok!
Tonia s-a luptat cu o bronsita ca porcu' cu dovleacu', cu schimbat de tratament, mers la dr de vreo 2 ori..si inca haraie!

Eu am fost ocupata cu www.wrap.ro/html/detalii.html" target="_blank">asta , dar mai e de lucru, normal!
Am terminat modulul cu masajul somatic si am trecut la reflexoterapie !

In rest bebelina are 10 kg si vreo 81 cm, sa ca inca suntem la categoria pana, chiar daca-i cea mai mare ca varsta dintre pepenasi!

Mi-a fost tare dor de voi, asa ca o sa incerc sa bag macar un mesaj pe saptamana si sa citesc capitolul in curs!

Felicitari fetelor pentru sesiuni incheiate cu bine!
Puiutilor pentru toate realizarile din ultima vreme!

Capri.....din punct de vedere al compozitiei pozele sunt frumoase, dar sfatul meu e sa incercati sa puneti mai mult spatiu intre fundal si personaje si sa folositi un 2.8 sau 3.2 diafragma sa aveti un blur in spatele personajelor, pentru ca se vad muult prea bine cutele de pe fundal si nu-i profi. Sau...sa obtineti sta cu Photoshopul....un gaussian blur usor, desi e mult mai mult de munca!
Succes in continuare!


Pupicim toata bostanaria!

Ma duc sa killeresc o aripata c aum se trezeste Tonia si incepe...."mamaaaa....fameeee!!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Irda, zilele trecute nu stiu cum am dat de filmuletul cu warp. Eram convinsa 100% ca tu esti in filmulet...insa ma gandeam si ca cine stie...mi se pare si sa nu zic tampenii....
Bine ca mi-ai elucidat misterul!



proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

sun-ule multam de sfat!
o sa merg si la dentist ofcourse...is genul care nu suporta durerea insa nah...mai catinel asa... deci clar, nu astazi

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, subscriu la cele scrise de Irda .
A mica are in multe poze partea de sus a capului taiata. Intr-o poza tatalui i se vede capul de la gura in jos. Please, nu te supara, dar de cand am super aparatu, asa pot sa fac si eu pozele, si chiar mai bine un pic ca focalizez pe personaj si in spate iese flu. Cu pozele astea nu iesitzi din lot .


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

La noi in sfarsit e soaareee afara...chit ca pe jos e mocirla si zapada si multa apa, de fapt parcul e un mare lac. Am venit acasa ude leoarca si ca doua purceluse, da' macar ne-am distrat...

Mina l-am vazut azi pe Bogdan, mama ce s-a inaltat! Se vede ca ii prinde bine baschetul! Cu kg eu am pornit de la 67 si acum am acm 49.

Anna, Vio va sa zica mai sunt amatoare de desene pe youtube...Eu nu stiu cum s-o mai iau de la ele. Miruna nu zice "alta" ea apasa, de fapt bate in tastatura, nici de asta nu stiu cum s-o dezvat, ca nu vrea sa priceapa...

Cristina ce sperietura! Ma bucur ca sunteti bine, sper sa o tineti tot asa pana la termen! la burtica!

Sun mersi de intrebare, Miruna a depasit faza de crize si urlete fara consolare, da' tot se mai trezeste de vreo 2-3 ori, ba pt. leganat, apa sau lapte. Da' macar acum adoarme repede inapoi...

Irda fain proiect! Succes la cursuri, sa termini cu bine!

Capri mie mi-au placut pozele, asa in calitate de amator...

Turtu ce multe stie Mara! Felicitari si muuulta sanatate, sa treceti peste toate problemele!

Marimar ce frumos e la voi...Cred ca radiezi cand ii vezi cum se joaca si cum tin unul la altul!

Sib am uitat sa-ti zic ieri ca tare m-ai distrat cu tzatza. Tare frumosi sunt V si A!

Diana super bancurile! Mai sitam si eu unu: Chuck Norris a numarat pana la infinit, de 2 ori!

Ana bafta cu detitul...curaj, nu lasa sa se agraveze, ca mai tare tragi, am vazut la frate-mio cat s-a mai chinuit...

Katalyna ce film ati vazut? Noi am mai fost la filme cand erau doar 3-4 persoane in sala, da' nu ne-au zis ca nu va rula din lipsa de oameni...

Vio felicitari pt. reusita la olita! Nici mie nu mi se pare Alexandra grasa, e chiar bine, oricum va veni primavara si va face mai multa miscare, alergaturi. Nu te stresa pt. asta.

Hmmm, cam atat am retinut, imi place ca se scrie mult, si am ce citi!
toata bostana! O zi buna va doresc!


Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc mult fetelor de sfaturi/intrebari si sustinere in general: SUN, TECKY, MAI3,BIRI,MADA UK, MADA IRL, ANA-A,MINA,BOTI, SIB,BOBITA,MARIMAR,FLO, DARA,NATI,,DIA, TURTU, DIANAMI, sper ca n-am uitat pe nimeni, sunteti niste scumpe toate.

Mai, la noi cu batista bebelusului nu e chestia de speriat de zgomot, pt. ca aspiratul e device-ul lui favorit in casa, aproape zilnic tre' sa i-l scoatem sa aspire, pornit, nu doar asa, de fenta... Ii place inclusiv sa-si bage mana la gura aspiratorului si sa i-o aspire inauntru, cu zgomotul ala de suction, nu stiu cum sa zic, ceea ce mie mi se pare mult mai scary decat aspiratul in nas (l-am incercat si eu sa ma conving ca nu doare si ca nu e stricata batista noastra). La noi chestia e ca nu ma lasa sa ma apropiu de nasul lui, nici cu batista bb, nici cu pompita normala, nici cu servetel umed/uscat, isi scutura capul din toate puterile si plange, arata precum copilul nimanui cu mucii curgandu-i in gura... Eh, ca nu-l las asa, il sterg cum pot dar uneori cand il sterg si se smuceste mai tare se manjeste de muci pe toata fata. Am incercat sa-l invat sa isi sufle nasul dar degeaba, probabil trebuia sa incerc candva cand nu era racit, ca acum e tabu nasul. Oricum, dupa lupte seculare sa ajung la nasul lui, nu inainte de a-i aspira si animalele, de a ma aspira si pe mine si de a-i da lui batista (cu care si-a aspirat obrazul si parul :)) ) o data intrati in nas a stat cuminte, luptele greco-romane se dau ca sa ajung cu batista in locul unde trebuie.

In rest, a trecut cred faza cu febra mare spre 40, a fost nasol acum 2 nopti,ca nu scadea nicicum, acum mai are febra da mai mica, in schimb suntem la faza de tusit si expectorat si na, nu stie saracul ce se intampla de tuseste si are atatea secretii in gat si tot plange ca nu se poate opri, de la plans tuseste mai tare si tot asa. Si nu prea poate dormi, ieri ziua n=a dormit deloc deloc, azi cumva am reusit sa-l adorm in brate cu capul tinut mai sus si l-am pus asa in patut. Dar parca o ameliorare sau o evolutie este, deci eu sper ca mergem spre bine. Care ar fi cel mai bun expectorant dupa parerea voastra?

MAI3, sinupretul e si pt. secretiile din gat, pentru expectorarea lor? Eu i-am dat pana azi pt. fluidificarea lor si uite ca a mers, acum am trecut pe Eurespal sa le elimine, dar Eurespalul la noi nu prea are efect, oare sinupretul mai are in faza asta??

BOTI, ai putea sa bagi un link la aspiratorul de gura de care zici tu? Poate gasesc si aici? Macar pt. Alex cat e bebe, ca Luca, dupa cum spuneam mai sus, e sensibil nu la zgomot ci la ideea de a i se baga ceva in nas, deci la el nu cred sa aiba succes mai mare. Multumesc!

MADA IRL ce scumpa e Julia si ce fain dialogul vostru! Mersi de intrebari, de Luca am zis mai sus, iar mama e spre bine, numai ca o mustra constiinta ca i-a dat virusul lui Luca, evident ca n-are nicio vina dar na, ea tot necajita e...

TURTU, MARIMAR,IRDA bine ati revenit!

CRISTINA, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe.

MADA IRL, MAI3, ziceati de probiotice si echinaceea, astea le dati pt. imunitate? Si sub ce forma? Sirop?? Echinaceea ma gandesc ca o gasesc la plafar, dar probioticele cu ce se mananca?? Eu i-am dat pana acum doar vit.C si pana la episodul asta a functionat, de azi toamna, dar poate o sa ii alternez cu altceva.

MINA, eu nu i-am facut lui Luca analize la 1 an si nici n-o sa-i fac prea curand decat daca e neaparat nevoie, ca avem o experienta trista si traumatizanta cu luatul de sange pe la 8 luni, pe care inca Luca n-a uitat=o.

Ete ca am reusit sa termin mesajul fara sa se trezeasca Luca. Dragul de el, pe zi ce trece imi dau seama ca devine un copil atat de cuminte si intelegator, mai avem noi si faze de incapatanare din partea lui si exasperare din partea mea, dar in general pe fondul unor dureri de-ale lui, fie de dinti, de gat sau alte neplaceri, in mod normal e un scump si un dragastos Si zilele trecute, dupa o tura de voma, in timp ce stateam cu el si tati ii pregatea baita pt. scazut febra el ma tot imbratisa si imi facea "coco" (asa spune el cand ne dragaleste si ne pupa)... E incredibil cata iubire poti primi de la asa un omulet si induiosator cata incredere are el in mami si in tati

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 25+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Moni, noi am bagat o sticluta de Eurespal si nada, zip....acum am trecut pe Humex expectorant....dar tot are secretii si tuseste , uffff!


Urmtorul crd ca o sa fie Bromhexin....


Multa sanatate puiului!




Mergi la inceput