Gemanutzele si toamna mai mult decat superba (38)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
Liliac, urarile de bine pentru bb Radu le gasesti in vechiul capitol
Mi-a disparut inspiratia!
Hai sa ne adunam intr-un nou capitol plin de vesti bune!
Dedicatie speciala pentru Liliac si bebe Radu!:
Un inceput in viata frumos, lin, plin de iubire, sa simta numai dragoste in jurul lui! Sa fie inconjurat de cei dragi pana la adanci batraneti!
Azi:
Te poti intalni astazi cu cineva care sa stea in calea deciziilor tale sau chiar sa incerce sa-si insuseasca efectele straduintelor personale si pentru care ai tras din greu. Nu dispera, insa, si nu te lasa intimidat(a)! Ramai ferm(a) in fata acestui mic inconvenient si impune-ti drepturile si revendica-ti paternitatea actiunilor. Un obiect sau o chestiune ascunsa te poate ajuta sa mergi inainte. Evita sa fii impulsiv(a), pentru a nu cadea in capcane si a-ti pierde din prestanta.
si
Daca esti singura, astrele iti spun sa te pregatesti bine.
In curand iti vei cunoaste jumatatea si iubirea vietii tale.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Ce zi frumoasa, azi e soare, bebe Radu a schimbat vremea!
Oare Andra ce face? Si-o fi vazut fratiorul? Abia astept sa se intoarca Liliac acasa sa ne povesteasca!
Black, multumim pentru cafea!
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
blackgirl0 spune:
Sincer? Si eu sunt mai mult decat curioasa sa vad cum a reactionat Andra la vederea fratiorului! Ma gandesc de fapt la mine cum va reactiona bb Dragos la un nou bebelus (ma duce mintea departe, se vede ca am terminat cu invatatul
)
No, cica azi trebuie sa iau fraiele in mana legat de alimentatia lui Dragos, mai ales ca ieri seara a varsat cam tot ce a mancat peste zi! Febril nu este, nu da simptome de raceala, scaune ok. Eu suspectez insa ca de la galbenusul mancat ieri i se trage. Vedem azi ce-si-cum.
![](images/user_woman.png)
Mercedes spune:
liliac-felicitari atat pentru tine cat si pentru bebe! asteptam pozele cand vei ajunge acasa si vei putea.
blackgirl-flicitari pentru examen si bafta in continuare!
ralnied1 spune:
~~~~~~ ANIVERSARILE NOASTRE ~~~~~~
22 mai - SunSmile
23 mai - Alynutza
24 mai - Tzuni
24 mai - Raluca
24 mai - Doina
25 mai - Liliana (Liliac1)
28 mai - Delia (Blackgirl)
30 mai - sotul lui Olim
1 iunie - Aida
2 iunie - anamariame
2 iunie - Luna
3 iunie - Lora
3 iunie - Bia (Mercedes)
12 iunie - Mercedes
17 iunie - Olim
18 iunie - DianaR
19 iunie - ioana_du
Daca doriti sa recititi...
(1),(2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13),(14),(15),(16),(17),(18),(19),(20),(21),(22),(23),(24),(25),(26),(27),(28),(29),(30),(31),(32),(33),(34),(35),(36),(37)
ralnied1 spune:
Black, multumim de capitol.
Voiam eu azi-noapte sa-l deschid, dar am ramas fara net pe la jumatea drumului.
Parca eu n-am apucat sa te felicit pt examene. Asa ca iti zic acum bravo!!!!!
Deci ne-am propus sa adunam un capitol de vesti bune, da?
Atunci hai la drum
ralnied1 spune:
23 octombrie 2009
Este posibil sa aveti un esec in afaceri si sa fiti dezamagit. Va sfatuim sa nu va intristati, pentru ca vor aparea si alte oportunitati.
S-ar putea sa va loviti de mai multe obstacole, din cauza unor probleme de comunicare.
Va recomandam sa fiti mai rabdator si sa evitati speculatiile.
======================
E liniste si bine acasa, tensiunile mai vechi au disparut si toti membrii familiei se arata dispusi sa discute pe un ton pasnic. Puneti tara la cale pentru perioada urmatoare iar propunerile unuia sunt imediat imbratisate de ceilalti membri ai familiei. Este bine ca fiecare sa aiba dreptul la replica pentru a-ti exprima punctul de vedere cu privire la proiectele propuse, pentru ca nimeni sa nu se simta exclus de la actul decizional. Cel mai in varsta, desigur, va lua decizia finala, spre binele tuturor.
=========================
23 octombrie 2009
Zilele acestea ai remuscari in legatura cu o persoana foarte apropiata, cu care te-ai certat si careia i-ai adresat cuvinte jugnitoare. Daca vrei sa-ti ceri scuze, ai face bine sa nu amani prea mult momentul.
=======================
23 octombrie 2009
Se poate ca un prieten sa te dezamageasca si acest lucru te nemultumeste foarte tare. Trebuie sa-ti pastrezi calmul si sa incerci sa rezolvi totul dupa ce te vei fi linistit. Este o zi buna pentru tranzactii financiare. Primesti sprijin din partea unor persoane influente.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neataaa!!!
Poftiti la o cafea!
De la noi, vestea buna e ca am terminat de varuit apartamentul...dar inca mai avem treaba, sper sa reusim, totusi, in doua saptamani, sa ne si mutam...si cand stiu cate am de carat si de asezaaaat.... Ralu, cu siguranta reusesti sa te muti inaintea mea.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Buna dimineata!
Am un vraf de haine de calcat, restante de vreo 2 saptamani de cand sotul nu a mai pus mana oe fierul de calcat. Mie imi place sa calc, insa nu muntele de-acum...
Lora, mult succes cu mutatul! Ati rezolvat cumva cu mobila (bucatarie, camera Iustinei)?
Mercedes, si acum ca ai scapat de examen inseamna ceva in plus la salariu/venituri/competente?
Liliac, si eu astept pozici cu bb Radu(cu)! Cred ca azi-maine vei fi deja acasa daca ai nascut natural si fara probleme! Ti-a venit deja laptele? Bb este mancacios? Hai ca am ajuns amandoua in acelasi punct comun: si Dragos ar papa mai nou doar tztz...
Raluca, pai spune si tu o veste buna! Deja sunteti "dincolo"?
Vezi ce cifrat vorbesc, daaaaa???
Azi:
Avand in vedere si ca este final de saptamana, se pare ca-ti stau gandurile la o viitoare vacanta si vei cauta sa faci planuri. De asemenea, iti indrepti gandurile catre persoana care iti este draga si careia nu ar strica sa-i iei un cadou. Un eveniment care sa te puna in contact cu diverse persoane renumite sau de succes in afaceri are toate sansele sa se transforme in cateva conexiuni interesante. Depinde de tine cum vei sti sa le exploatezi in interesul propriu in viitor.
si
Este timpul ca aspiratiile tale legate de cariera sa prinda contur. Ia legatura cu vechii prieteni, unul dintre ei ti-ar putea sugera o modalitate ingenioasa de sporire a veniturilor.
Mercedes spune:
blackgirl0- deocamdata nu inseamna nimic doar pentru e-ul sa zicem si ramane asa daca nu scap de incompatiblitati printr-una din legile asumate ori daca nu va fi asta sa merg pe cont propriu dar nu e momentul acum...
Ceva daca nu mi place ste calcatul hainelor ... prefer sa mut mobila din casa.
doinabita spune:
Hello!eu am de treaba prin curte cu barbatul cat mai e vremea frumoasa.Calculatorul l-am mutat in dormitor si il prind mai greu ca se uita Dan la el la filme.Voi ce mai faceti?