Gemanutzele si toamna mai mult decat superba (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lora draga, noi abia ne vom apuca de ceea ce spui tu. (apropos... ce culoare mai este la moda acum pt varul de pe pereti? voi cum ati facut?)
Insa, indiferent de terminam sau nu, pe 1.XI. la ora 0.00, vreau sa fim plecati de aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, pai spune si tu o veste buna! Deja sunteti "dincolo"? Vezi ce cifrat vorbesc, daaaaa???

vad, vad...
nu suntem. Cum ziceam mai sus, cel tarziu pe 31 seara plecam definitiv si cu totul de aici.
Veste buna? Hmmm... sa ma gandesc... am vazut azi un pat care, in sfarsit, m-ar multumi si pe mine. (deocamdata oricum nu sunt bani si nu-l luam - asta-i partea mai putin buna. Dar zilele n-au intrat in sac.)
Si alta veste buna? Mergem in weekend la nasi, ca e aniversarea nasei. Nu i-am mai vazut de multa vreme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Hello!eu am de treaba prin curte cu barbatul cat mai e vremea frumoasa.Calculatorul l-am mutat in dormitor si il prind mai greu ca se uita Dan la el la filme.Voi ce mai faceti?

Doina, mai ia si o pauza. Sau astepti viscolul ca sa te opresti din alergat in stanga si-n dreapta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes
Ceva daca nu mi place ste calcatul hainelor ... prefer sa mut mobila din casa.

Cred ca mie nu-mi place nici una, nici alta.
Dar sa nu mai spuneti la nimeni, ca e secret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ral, eu m-as opri dar am intrat in priza...acum am iesit de la bucatarie, normal...pachetele...mai am si dimineata de facut papa...
Nici mie nu prea imi place sa calc ...dar e mult pana ma apuc, imi fac, curaj si apoi bag mare...iar cand mi se pune schimb locul la mobila prin casa...dar corpuri mici ...da ma apuca rar
Voi fetelor ce faceti?eu maine am si mosafiri, vine soacra, cumnatul, cumnata si doi nepoti.Mi-e dor de ei ca nu i-am vazut cam de doua luni.Va imaginati in ce cantitati am gatit? si de pus la doi copii...si pentru noi 8 la masa? ia sa caut un horoscop pe maine:

Duminica, 25 octombrie 2009

Te intelegi bine cu familia si astazi ai suficient timp pentru a sta langa cei dragi. Preferi sa stai cu acestia decat sa participi la reuniuni mondene. Ai impresia ca majoritatea relatiilor de acest tip sunt extrem de superficiale si efemere. De aceea, petrecerile si invitatiile primite nu te incanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Doina, wow!!! Nu am cuvinte! La tine este o intreaga industrie gatitul! Si eu ii am pe fini musafiri, dar m-am gandit la un bors de peste si peste la cuptor cu orez. Dar scap usor ca suntem doar 4 (5). Azi Dragos a mancat mamaliga cu branza Fagaras si lapte. I-a placut! I-as da maine si peste, insa nu ma lasa sotul (este prea devreme, spune el). Eu nici numai stiu ce aliment la ce varsta, ca ceea ce ar trebui sa manance nu-i place lui bebe!

Azi am fost harnicuti: sotul a aspirat mocheta din living (aspirator cu apa) si eu am spalat haine (4 masini) plus gatit. Am iesit si in parc vreo 3 ore, mai ales ca asa calduri nu cred sa mai prindem.

Pe maine:

Esti linistit(a) week-end-ul acesta, iar lucrurile par sa-ti mearga foarte bine. In plus, ai atentia la cote maxime, ceea ce te poate scapa din multe mici necazuri. Ai o usurinta speciala in exprimare zilele acestea si iti poti impune punctul de vedere si chiar sa-ti prezinti planurile proprii, tinute la dospit pana acum. Pasiunea cu care iti urmezi propriile visuri, impreuna cu cea pentru a-ti atinge targeturile impuse te poate conduce catre succesul dorit, dar si spre alte oportunitati.

Raluca, distractie placuta zilele acestea!

Liliac, ati ajuns acasa? Cum este acomodarea cu bebe Radu? Apuci sa (mai) dormi? Mi-e dor de tine, dar stiu ca ai cu ce (cine) sa-ti ocupi timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Black, chiar o industrie nu...dar e pe aproape...Eu la copii cand erau mici , mici...le dadeam ce mancam noi, exclus fasole, varza si alte chestii condimentate, dar acum au aparut o gramada de chestii de care eu nu am habar, e bine sa ii dai sa guste cate putin din ce mancati voi, bine peste nu cred ca are oase si...dar din ciorbica de o faci zi de zi, mancare .Bine tu faci cum crezi, dar e bine sa il inveti cu mancarica si cat mai putin cu din alea la borcanase... e doar parerea mea.Ma refer la cele care se gasesc in comert pentru bebelusi.Eu le faceam ciorbita le pasam si mancau si nu am avut probleme cu nici unul la fel si mancarica , le faceam cu piept de pui, aripioare , cu legume multe si ppuneam cu zeama painica carnita si erau sanatosi si au crescut mari.Pe la 6-8 luni le deadeam si putina saramura cu usturoi se strambau si apoi le placea.Cu carnita la gratar de pasare.
Eu am terminat si cu musafirii, au plecat.Acum vreau sa stau putin la tv si apoi sa spal vasele si gata.
Va pup!!!va doresc un wekend cat mai frumos!!!

Mergi la inceput

Doina, initial am spus ca-i dau mancare speciala pt bebelusi, insa cand am vazut cat se stramba Dragos la ea am inceput sa-i dau si mancare mai de-a noastra, insa in limite. Nu se prea omoara nici asa, insa macar gusta si el.
Azi:

Un inceput de saptamana in care ai tendinta sa-ti fortezi limitele. Participa la orice eveniment pe care il simti ca iti poate spori eficienta sau te poate inspira, astfel incat sa-ti pui in valoare mai bine talentele native. Nu-ti pierde timpul muncind pentru ca altcineva sa-si atinga scopurile. Vei atrage atentia unei persoane care va vedea in tine un(o) posibil(a) partener(a), iar acest lucru iti poate schimba statutul.

si

Astrele iti provoaca pofta de a fi mai organizata. Era si timpul sa-ti faci ordine in documente. In viata de cuplu totul decurge minunat. Va oferiti unul altuia totul, aratandu-va reciproc pretuire, afectiune, intelegere.

Fetele cu mutatul, chiar asa?!

Liliac, deja sigur esti acasa! Sper sa mai apuci sa si dormi! Pupam si pe bb Radu si pe surioara lui! Ce veselie va fi in casa la voi de Craciun!

Lora, am baut deja cafeaua, insa iti mai dau una, caci stiu ca ai nevoie! Hai ca numai aveti asa de mult pana va mutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hop si eu la cafea!
Speram sa terminam si noi curatenia saptamana asta si saptamana viitoare sa ne mutam.
Am avut un week-end f. frumos, cu iesiri zilnice la iarba verde, Cetatea Neamtului, impreuna cu prietenii nostri si ai Iustinei...a fost super!
Mii de scuze ca scriu telegrafic, dar ma doare mana dreapta de ma urc pe pereti....si am si de lucru...tre' sa merg la un reumatolog, cred...
Liliac, va pup!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, ce frumos!!! (faptul ca ati iesit si nu ca te doare mana ). Banuiesc ca deja te-ai dat cu ceva antiinflamatoare unguente gen fastum gel. Unii dintre pacienti spuneau ca au folosit cu succes Apireven (asta daca nu vrei musai doctorii). sper sa treaca repede!

Mergi la inceput