Gemanutzele si toamna mai mult decat superba (38)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Sper sa nu se supere Liliac pe mine, dar nu am mai rezistat! Am sapat pe aici, am facut pe spionul pana am dat de ...
Cine credeti ca este frumuselul?! Liliac, sa-ti traiasca! Este un scump foc! Nu-mi dau seama daca seamana mai mult cu tine sau cu tati! Refacere usoara!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Helau evribadi!!
Multumesc pentru toate cuvintele bune pe care mi le-ati scris!
Black m-am emotionat atat de tare cand am vazut ce gest ai facut...sa deschid eu subiectul si sa vad ditamai dedicatia pentru noi
FELICITARI pentru examenele luat! Ai vazut ca te-am asteptat cu nasterea??
Va zic cateceva in mare...
Am nascut natural, dimineata la 9:36 (mi-au trecut pe certif constatator 9:40) dar eu aveam o singura grija: sa-mi dea dr telefonul, sa vad eu cu ochisorii mei cand s-a intamplat minunea.
Suntem acasa de sambata dar pana azi n-am avut timp sa respir. Andra este calare peste Radu si trebuie sa fiu vigilenta, ca ieri mi l-a scos singura din patut si-am incremenit cand am vazut-o cu el in brate.
Radu este cumintel (ptiu-ptiu) doarme noaptea, nu prea urla si este un fomiiiist care m-a terminat. Am tzatzele vraiste, nici nu-mi dau seama daca e doar rana si coaja sau este si ceva infectie pe dedesubt. Asa ca stau cu crema pe ele...si in vant
Merg maine sa imi scot atele si sa il verifice neonatologul daca i s-a pronuntat icterul fiziologic sau ne aflam in parametri.
Si pentru ca asa este frumos atunci cand discutam cu doamnele...sa ne si prezentam: Eu sunt Radu-Mihai
Va Promit sa-mi revin curand si "in forta"
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
Black sa te pup eu pe tine!! Cred ca a fost o chestie de genul "gand la gand cu bucurie" doar ca eu incercam sa va si scriu vreo 2-3 cuvintele...sa nu spuneti ca trec si doar salut asa in fuga.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
blackgirl0 spune:
Liliac, abia asteptam sa ne scrii cateva randuri! Ma bucur tare ca nasterea a decurs cu bine, ca surioara lui s-a acomodat repede cu bebelusul! Ce baietel cuminte ai tu acolo! Auzi, o singura trezire pe noapte!
Eu si acum prestez de minim 2-3 ori pe noapte, caci altfel scanceste Dragos!
Legat de [striptiz] sfat din proprie experienta: laptic pe sfarcuri sau garmastan dupa fiecare supt si stai cu Dansele la aer si poarta, daca suporti, doar tricouri din bumbac, fara sutien in casa. Daca-i serioasa treaba da-te cu bepanthen, insa clatesti bine inainte de supt.
Ai o frumusete de baietel! Si are la paaaaar!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Liliaculeeeee, bine ati venit acasa! Sa-ti traiasca amandoi copilutii si sa fiti fericiti toti patru!
E perfect bebe Radu, mamaaaa, ce l-as mai smotoci si pupaciiii!!!
Pupam bolfeiul si-i uram bun venit printre noi!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Liliac, abia asteptam sa ne scrii cateva randuri! ![]() ![]() Legat de [striptiz] sfat din proprie experienta: laptic pe sfarcuri sau garmastan dupa fiecare supt si stai cu Dansele la aer si poarta, daca suporti, doar tricouri din bumbac, fara sutien in casa. Daca-i serioasa treaba da-te cu bepanthen, insa clatesti bine inainte de supt. Ai o frumusete de baietel! ![]() ![]() ![]() |
Mai, asa fac si eu, i le smulg efectiv din gura, (ca dupa ce suge parca are superglue pe limba si asa intepeneste) dupa care incepe exhibitionismul. Eu ma uit cu mila sa vad daca a mai cazut vreo cojutza, Andra si sotul fac tot felul de glume-glumite la adresa mea. Dar ma tin tare pe pozitii ca oricum asa de "zdravene" nu le mai vad eu dupa ce n-o mai dori nici cavalerul sa traga la ele.
Dau cu Garmastan la greu (unguent de care nu s-a auzit la noi in maternitate, toti erau cu Bepanthen-ul) si strang din dinti de fiecare data cand mufez.
Lora Tu cum te mai simti?? Sa tii cont de ce-ti zice Black si speram sa treaca repede manuta! Ce-ai rezolvat cu mobila pana la urma??
ralu Unde esti, fetita?
Doinito Te invidiez la greu!! Pai la tine este bucatareala in toata regula. Noi ne alintam sa facem un fel de mancare si ne vaitm la sfarsit ca suntem epuizate iar tu...nici n-am cuvinte
![](japonez.gif)
Mercedes Te-ai mai linistit dupa examene?? Ce face Bia?
Olim, Tzuni?? Nimic-nimic???
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
doinabita spune:
Buna gagicilor!!!eu azi nu am avut mare treaba, mai mult am facut retusuri mici.A fost si sarbatoare si mai e si maine.
Liliac, eu cand ma apuc ....sunt ca la foc automat, doar sa fie prea multe sa mi se para greu.Am si antrenament, am lucrat 10 ani la restaurant si la vanzare si in bucatarie.Am lucrat si la nunti ca ajutor de bucatar...daci...
Mercedes spune:
liliac-mai mai ce baietel ai tu acolo sa ti traiasca si sa-n floreasca si voi alaturi de el! ai grija in masura in care poti si de fetita sa nu intervina gelozia...asa si celor care vin pe la voi sa le sugerezi sa i aduca si fetitei cadou. Apropo de asta la noi veneau si cristi al meu primea ciocolati peste ciocolati si din aceasta cauza a facut o alergie f f urata in 2005 in primele luni ale biei incat dr. credeau ca au rujeola cred ... in fine a venit rezultatul negativ de la bucuresti era doar o alergie puternica la cacao.
Bia e ok am revenit de la logoped acum si ca sa coopereze am fost nevoita sa o santajez ca o duc sa i iau catelus de la mck daca coopereaza la ora... astfel incat fiecare si-a atins scopul pana la urma.
doina-inseamna ca de acolo ti se trage bucatareala... felicitari sincer io n am rabdare sa fac atatea...
blackgirl0 spune:
Liliac, nu ai ce sa faci! Tine-te pe pozitii cu exhibitionismul, mie doar asa mi-au revenit sfarcurile. Numai spun ca acum, de cand a aparut si dintisorul, este o senzatie de neuitat! Incearca eventual sa-l alaptezi in pozitia culcat cu fata spre el, iar el sa fie aseza pe mana ta si cu nasu'n in tztz. Poate numai trage cu atata forta ca nah! are mancarea la nas! Alterneaza sanii sau pune-l mai des la sanul mai putin ranit si la celalalt te mulgi pana isi revine si tot asa! Nu-ti mai spun de protectiile de silicon, eu am avut asa ceva insa nu mi-au folosit deloc, se desprindeau si Dragos ramanea cu ele in... aer! Mai mult chin! Insa tu poti incerca, nu cred sa fie prea scumpe, undeva pe la 20-30 ron.
Sper ca si dormi, daaa?
Mercedes, mult succes pe viitor cu Bia! Poate data urmatoare scapi mai ieftin!
Doina, tot respectul meu pentru cate ai mai incercat si tu! Eu stau si ma intreb ce-o insemna la tine "prea multe"!
Lora, ai rezolvat ceva cu mana? Ti se trage cumva de la varuit/zugravit? Poate ar trebui sa numai folosesti asa de mult mana respectiva, s-o lasi un pic la odihna!
Raluca, iarasi munca multa? Sau mutatul?
Azi:
Prezentandu-ti ideile vei incita o persoana care va gasi si solutiile pentru a te sprijini sa le indeplinesti. Nu lasa ca latura ta mai comoda sa te infranga sau ca altcineva sa iti fure planurile si beneficiile. Alege-ti, totusi, cu atentie interlocutorii, in special din randul celor care stii ca sunt corecti. Chiar daca va trebui sa te fortezi putin, astazi este bine sa actionezi mai agresiv(a) pentru a face acumulari sesizabile.
si
Iti vei scoate familia astazi in oras. Nu stim care este motivul, dar se pare ca va exista unul foarte bun.
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Iti vei scoate familia astazi in oras. Nu stim care este motivul, dar se pare ca va exista unul foarte bun. |
Ooooo, daaa, azi am fost in gashca pe la medici: eu sa-mi scot atele si fraiericiu mic sa fie verificat de icter
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
doinito Poate ca n-ar fi rau sa te gandesti la un biznis, ceva pe catering, mai ales ca iti si place
![](floare.gif)
Mercedes Eu deja mi-am facut provizii pentru Andra in caz de "uituci" Dar nu-i bai, pana acum mandra a poftit doar la banii de rodin
![](icon_smile_big.gif)
Ma bucur ca Bia a colaborat! Speram sa fie din ce in ce mai bine. Sa ne povestesti despre progresele ei.
Black mi-am luat si eu de-alea de silicon si umblam noaptea prin spitl sa mi le sterilizeze cineva...dar stii cat a tras cu ele??? Fix de 2 ori!! Adica 2 guri
![](plang.gif)
![](bang.gif)
Ralu Unde esti?? Perioada agitata la tine?? Te
![](pupic.gif)
Lora Cum a iesit camera Iasminei pana la urma?
Va pupilez pe toate!
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)