TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE! | Autor: blackgirl0

Link direct la acest mesaj

Capitol nou!

Azi:

Ai mult de munca inainte de a porni o actiune importanta astazi, asa ca, asigura-te ca ai pregatit toata munitia inainte de te hotari sa pornesti la drum. Unele chestiuni de legalitate s-ar putea sa iti manance din timpul in care ai putea fi activ. Incearca sa eviti birocratia, fie si cu o mica atentie. Angajamentele fa-le cu finete

Horoscopul saptamanii: Luni, 22 septembrie - Duminica, 28 septembrie.

Vei avea parte, in prima jumatate a saptamanii, de aventuri amoroase. Daca esti inca singura, te asteapta flirturi, noi cunostinte, invitatii spre intalniri romantice. Daca esti implicata intr-o relatie, si esti abia la inceput, este o perioada foarte buna pentru a va intalni mai des, a va cunoaste mai bine, a petrece timpul impreuna. Asta va ajuta la consolidarea relatiei dintre voi. Daca esti de mai mult timp cu persoana iubita, puteti planifica casatoria sau logodna. In cazul in care esti casatorita aceasta saptamana va reinvia sentimentele din sufletele voastre. Chiar daca sunteti casatoriti, puteti sa va dati intalnire intr-un loc romantic. In jumatatea a doua a saptamanii, vei suferi de lipsa de imaginatie, nu trebuie sa faci altceva decat sa aspteti sa treaca aceasta perioada.

O saptamana frumoasa!


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va dorim si noi o saptamana excelenta
black multumim de capitol nou cum te simti?
avem poze noi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Olim, multumesc de intrebare! Pana la urma am rezolvat-o cu dulapul pentru bebe, hainele in schimb... jale! Ma gandesc ca inca nu sunt psihic pregatita sa ma imbrac cu... alea, poate mai incolo cand se face si burta mai mare!

Lora, poate ai luat tu 30 de kg in sarcina, dar acum arati de vis! Ce ma framanta si pe mine acum! Am impresia ca prea ma plang asa aiurea, cand de fapt conteaza mai mult bebele!

Fug la treaba, caci saptamana asta iar sunt singura la jobul 1, vad azi daca ma lipesc si de jobul 2. Si mai spuneam ceva ca vreau mai putin stress!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Nu te lasa tras(a) in jos sau chiar dat(a) peste cap de faptul ca una dintre persoanele fata de care ai un anumit respect sau de care depinzi va avea o atitudine mai tiranica. Miza este prea mare ca sa nu te lasi in voia impulsurilor de moment. Dragostea este in astre si ar fi bine sa iti faci legaturi printre persoanele care te si motiveaza.

si

Motto-ul tau astazi trebuie sa fie - stai calma! Nu fi zgarcita cu timpul tau liber, petrece-l cu familia si nu-ti va parea rau. Astazi vei privi iubitul cu alti ochi. Vei realiza ca are calitati pe care inainte nu le vedeai. Nu incerca sa te certi cu cei de la conducere, asta nu va aduce nimic bun, pentru ca decizia finala oricum nu-ti apartine.

Una calda, una rece! A aparut si soarele prin oras, insa am ceva pb cu proprietarul! Cred ca imi caut chirie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:


Va mai amintiti de mine?
Am trecut sa va salut putin si nu va gaseam...
Multumim de capitol nou, Black
(ce probleme ai cu... proprietarul? sper ca nu-s prea serioase)

Eu am primit aseara o veste bunicica, una partial bunicica si alta... o veste si atat, nu o incadrez nicaieri
In rest, ca de obicei, casa, munca si alte ocupatii printre...
pe toata lumea, fara nicio exceptie, si voi mai trece sa va vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ralu sper ca esti bine ca nu ne-am auzit demult
black important e ca tu si bebe sa fiti bine, alsa kilele ca se duc ele repede.Ce probleme ai cu proprietaru, chiar asa grave sunt.
aidasi imbratisari de la noi stiu ca itit este foarte greu,suntem alaturi de voi.
fetelor va pupam pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

chiar... cine-mi zice si mie de Aida?
Olim, da, sunt bine, multumesc. Mai sunt si mici... scapari, dar in general, e ok treaba
Doina, tot cu treaba?
Lora... cum e la Piatra?
Tzuni...
Mercedes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lumeeee!!!!
Totul e ok la Piatra, pana si vremea, asa rea cum e, mie-mi place...
Va astept pe toate la o cafeluta calda si aromata!
Sa dea Domnul sa dispara toate problemele noastre cat mai repede si mai usor!
Sa aveti o zi buna!

Lora, mami de Iustina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna dimineata, fetele! Problemele sunt sau nu sunt serioase (din punctul cui privesti lucrurile). Este vb de modificarile pe care le vrem odata cu venirea bebe-ului, proprietarii nu sunt de acord (ar trebui sa-si mai ia din lucrurile lor, pentru a face loc la cele pentru copilas). Si cum nu am chef de tiganisme (ca asta stiu ei sa fac de obicei ) am decis sa caut in alta parte, poate din primavara. Mi-ar fi greu, mai ales ca noi am investit o groaza aici pentru confortul nostru, dar mai bine altundeva decat fara liniste. Momentan, mai avem putin si terminam amenajarea pentru bebe la mama (macar am o alternativa cat de cat). Dar nici nu ma gandesc la prelungit sederea la mama! Tot chestie de "confort psihic"!

Azi:

Tine-te de treaba azi. Sunt semne ca va vin niste bani si chiar si o oportunitate de a-i investi in ceva. Rasplata pentru o actiune mai veche poate sa ti se arate, in sfarsit. Nu amana nimic din ceea ca ti-ai propus sa faci. Ia toate deciziile cu incredere in reusita si forteaza-te sa inaintezi. Cu dragostea s-ar putea sa nu o nimeresti azi, asa ca e mai bine sa stai in banca ta.

si

Acorda mai multa atentie familiei, dar nu face nimic cu forta. In timpul zilei vor aparea conflicte legate de bani, care astazi au disparut din portofelul tau ca prin minune. Se recomanda sa faci o detoxifiere astazi, si sa scapi de substantele daunatoare. Aici in ajutor iti poate veni un nou obicei de alimentatie, si mai ales sa eviti sa mai manaci seara. De actiunile tale depinde cum va trece ziua. Odihneste-te, recreaza-te si completeaza lipsa de comunicare, vorbind cu persoane interesante si placute.

O zi calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Black... eu credeam ca te referi la neintelegeri cu sotul, cand ai zis de proprietar. Nu m-am gandit chiar la cei de la care ati inchiriat. :( Sper sa se rezolve cu bine pana la urma, intr-un fel sau altul.
Lora, la Iasi am avut azi si un pic de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

black doamne ajuta sa se rezolve problemele ce face burticutza.
fetelor va pup pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput